- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.341
2 de 7 oran az ama
3/7 de anlaşalım mı :)
Kahve içicem fincan yok. Mecbur bulaşıkları da halledeceğim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 de 7 oran az ama
Çok özel değilse neredeydiniz acaba3/7 de anlaşalım mı :)
Kahve içicem fincan yok. Mecbur bulaşıkları da halledeceğim.
Çok özel değilse neredeydiniz acaba
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun olmayan aile var mıdır acaba umarım farkına varmıştır hatalarınınEşimle sorunlarımız var bir takım, biraz uzaklaşalım dedik birlikte. Belki iyi gelir diye :)
Yok canım ya geç uyutmayı da denedim yine aynı, içinde alarm kurulu çocuğunAkşam erken mi uyuyor? Belki ondan erken uyanıyordur
10 buçuk gibi uyudu büyüğü de yatırıp uyudum. 1 saat sürmedi uyandı. Büyüğü hala uyuyor yazıkBenim uykum varsa seninki olmaz mı öğlen uyuduğunda azcık sen de uyu kapattı burada hava yine
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun olmayan aile var mıdır acaba umarım farkına varmıştır hatalarının
Size küçük bir tavsiye vereyim olmuyorsa ayrılmak iyidir sanırım biz ayrılmayan anne babanın çocuklarıyız keşke ayrılsalardı diyorum hala ayrılmaları taraftarıyım annemin sonuna kadar arkasındayımEşimle sorunlarımız var bir takım, biraz uzaklaşalım dedik birlikte. Belki iyi gelir diye :)
Evet hayırlısı neyse o olsun sizi çok iyi anlıyorum neşeli gibiyim müzik açtım mutfakta ama inanın ağlama modundayımYoktur. Elbet her ailenin kendi sorunları var da bizimkiler biraz köklü, büyük sorunlar. Hayırlısı neyse o olsun. Neyse konuyu dağıtmak istemem. Ben bulaşıklara odaklanayım :)
Niye niloya ? Gel beraber ağlayalımEvet hayırlısı neyse o olsun sizi çok iyi anlıyorum neşeli gibiyim müzik açtım mutfakta ama inanın ağlama modundayım
Size küçük bir tavsiye vereyim olmuyorsa ayrılmak iyidir sanırım biz ayrılmayan anne babanın çocuklarıyız keşke ayrılsalardı diyorum hala ayrılmaları taraftarıyım annemin sonuna kadar arkasındayım
Hakkınız da hayırlısı olsun..Boşanma davamız var, en son kesin şekilde boşanma konuşması geçti aramızda zaten, çekişmeli davamız. Sonra her şeyi unutup tekrar deneyelim dedik. Olmazsa da ayırırım yolları. Adı üstünde, denemeye karar verdik sadece. Barıştık her şey normal demedik.
Bunu kendisine kesinkes söyledim.
Standart baba m annemi bizi üzüyorNiye niloya ? Gel beraber ağlayalım
Annem ayrılacaktı erkek kardeşim ayrılırsanız ikinizle de görüşmem dedi ben sonuna kadar ayrılmalarını istiyorum içimdeki sevgi kırıntıları da yok olduBoşanma davamız var, en son kesin şekilde boşanma konuşması geçti aramızda zaten, çekişmeli davamız. Sonra her şeyi unutup tekrar deneyelim dedik. Olmazsa da ayırırım yolları. Adı üstünde, denemeye karar verdik sadece. Barıştık her şey normal demedik.
Bunu kendisine kesinkes söyledim.
Çok üzüldüm. Anne üzgün olunca evlatlar da çok üzülüyor. Annemin ses tonundan anlardım sorun olduğunu. Asla içim rahat etmezdi. Ama evlat olarak anne baba ilişkisine hiç etki edemeyoruz maalesef. İnsan kendini çok çaresiz hissediyor böyle durumlardaStandart baba m annemi bizi üzüyor
Evlilik nasıl bir hak bir tercihse boşanmak öyle bence. Tabi kimse istemez yuvası yıkılsın ama beni ileriye götürmeyen bir ilişkiye bir ömür adamak bana mantıklı gelmiyorAnnem ayrılacaktı erkek kardeşim ayrılırsanız ikinizle de görüşmem dedi ben sonuna kadar ayrılmalarını istiyorum içimdeki sevgi kırıntıları da yok oldu
Bugün mutfak dolaplarını silmek istiyorum planım bu mutfak temiz olduğunda içime ferahlık geliyor yine ferahlarım inşallah
Evet hayırlısı neyse o olsun sizi çok iyi anlıyorum neşeli gibiyim müzik açtım mutfakta ama inanın ağlama modundayım
Annem alıştı o üzülmüyor o bizim üzülmemize üzülüyor kız kardeşimle biz de anneme üzülüyoruz öyle işteÇok üzüldüm. Anne üzgün olunca evlatlar da çok üzülüyor. Annemin ses tonundan anlardım sorun olduğunu. Asla içim rahat etmezdi. Ama evlat olarak anne baba ilişkisine hiç etki edemeyoruz maalesef. İnsan kendini çok çaresiz hissediyor böyle durumlarda