- 23 Ekim 2018
- 15.113
- 34.373
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.101
Benimki de 9buçuğa gelirken uyanıyorÇocuklar ne zaman kalkarsa bizde o zaman başlıyoruz güne.
Yine şimdi iyi bir aralar saat 7 de hepsi ayağa dikilip acıktık diyorlardı.
Allah yardımcın olsun canımSlm kızlar, annemi bugün memlekete yolcu ettimkayınvalidemlerle beraber gitti. Kayınvalidemler 1 hafta kalacaklar orda. Döner dönmez de görüşmeyelim dedik. 2 hafta çocuklarla ders durumu bizi baya zorlayacak. Yemek, temizlikten bahsetmek bile istemiyorum
Hemen haftalık menü ve temizlik planı ayarlamalıyım. Evin idaresi yine bana geçti çok gerginim
Teşekkür ederimAllah yardımcın olsun canım
Allah kavuştursun
WC lavabo yıkadım.Bir sürü işim var hangi birini yazayım müsait bir ara yazıcam inşallah
Oo süpersinWC lavabo yıkadım.
1sepet Çamaşır katladım.
Yemek olarak imam bayıldı yaptım pişiyor. Akşama yanına pilav yaparım. Çocuklara çorba yaptım.
Bu yemek 2 gün yeter.
Cuma eşime balık yaptıracağım ben de salata yaparım.
Cumartesi-Pazar için de buzlukta börülce var yanına da makarna yaparım inşallah.
Kolay gelsin.Ben de yazayım
Bulaşık makinası boşaltılacak bekliyor mutfak toplanacak o da bekliyor
1 makina çamaşır yıkanıyor 1 makina dürülecek bekliyor
Nevresim yıkandı geçirilecek bekliyor
Pazarlık düzüldüpark dönüşü parka uğrandı kızım oynuyor
Eve dönünce pazarlıklar yerleştirilecek
Yarın akşam için bikaç sunumluk kurabiye yapılacak
Kitap okunmadı dün o okunacak
Yarın akşam için pasta bakılacak
Ay o makinayı boşaltması bana da zor geliyorKolay gelsin.
Sen hepsinin üstesinden gelirsin.
Benim de mutfağa gitmem gerek. Temiz makina sevmiyorum ya onu çıkarıp dizmesi sonra tekrar bulaşık koyması zulüm gibi geliyor.
Ama sevicem kendime inanıyorum
Bugün 40 sayfa kitap okudum.
Aksam da okurum biraz.
Ben de kurabiye yaptım sabah.
Uykum var ama uyumak istemiyorum.
Geçmiş olsun canım insan bazen yazmak istemiyor anlıyorum canım geçen gün ben de öyleydim iş yapasım yok benim de bu aralarMerhaba arkadaşlar Benimde bugünlerde yazasım hiç gelmiyor iki gündür biraz bel ve karın ağrım var reglden dolayı rahatsız ediyo bulaşık oldum olası hiç sevmediğim iş benim
Bütün suç havaların.Geçmiş olsun canım insan bazen yazmak istemiyor anlıyorum canım geçen gün ben de öyleydim iş yapasım yok benim de bu aralar
O kadar çok işim var ama hiç yapasım yok bir sürü iş beni bekliyorBütün suç havaların.
Mevsim değişiyor.
Canım günlük Kuran okuma sayfa sayısı da hedef belirleyelim olmaz mı?Mutfağa girdim tezgahın üstünü temizleyip makinayi boşaltıp çıktım.
Kirli sepetimi boşalttım. Sıfır kirli
Son kirli yıkanıyor makinada.
Çocuklar da yorulmuş olmalılar ki uyudular.
Şimdi ikindi ezanı okunuyor abdestliyken ikindini de kılıcam.
Yemek kaldı yapmam gereken onun da adi kondu.
Şu an inanılmaz huzurluyum.
Ev işleri benim de ne kadar yapasım gelmese de erinsem de ertelesem de
Bakıyorum ben yapmayınca yapacak kimse yok. Mecbur kalkıyorum.
Ertledikce işler birikiyor sonra hem daha çok yoruluyorum hem gözüme büyüdükçe büyüyor.
Elimizi pratiklige alistirsak o kadar zaman bereketlenir ki umarım bu topikte hepimiz bunu başarırız.
Ayda bir tembellik ödüllü çalışkan kadınlar oluruz inşallah
Harika olur biliyor musun her namaz arkasına okuyabilmek o kadar istiyorum ki.Canım günlük Kuran okuma sayfa sayısı da hedef belirleyelim olmaz mı?
Ellerine sağlık bu arada