- 23 Ocak 2016
- 32.503
- 48.871
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.061
Ben de çalışırken öyleydim eve gelince akşam erkenden uyurdumÇok yoruluyorum bütün gün zaten ekrana bakıyorum eve geçince gözlerimi dinlendiriyorum canım ama eskiden nasıl okurdum evden çıktığımda mutlak kitap alırdım şimdi gitti o alışkanlık
bende öyleyim çok erken uyuyorum annemler tavuk diyor vallah ama elimde değilBen de çalışırken öyleydim eve gelince akşam erkenden uyurdum
Ben de 9buçukta uyuyakalırdımbende öyleyim çok erken uyuyorum annemler tavuk diyor vallah ama elimde değil
Kız ben 8 de uyuyorumBen de 9buçukta uyuyakalırdım
Bir başlarsan hepimizi arkanda bırakırsın. Özlem başka bir şey.Şimdi almak istediğim kitaplar var biraz araştırıp tekrar kitap okumaya başlayacağım
Yanına ne yapıyorsun?İşler bitti pazar yapıldı. Bugün ıspanak günü sanırım Nur da yapmış şimdi gördüm. Akşama ziyafet var.
İçine biraz pirinç koyuyorum çok oluyor o zaman. Yanına mantar yaptım. Makarna yaparım geneldeBir başlarsan hepimizi arkanda bırakırsın. Özlem başka bir şey.
Yanına ne yapıyorsun?
Ben turşu çok seviyorum .
Pilav da yapsam iyi olacak.
Bir kilo ıspanak pişince avcumun içi kadar çıkıyor gözüm bile doymuyor
Oo sen benden de erkenciymişsinKız ben 8 de uyuyorumçoğu zmaan
Ak duş aldım bu saate kaldım şimdi uyumaya geçiyorum öpüyorum tospiğim
Bir tencere sarma sardıkYemekler yendi masa silindi bulaşıklar makinaya.
Oh şu an keyfime diyecek yok.
İçtiğim bol miktardaki su( 3 litreye yakın)
sayesinde de enerjim devamlı yenilendi. Şimdi oturuyorum. Yorgun hissetmeden ilk defa.
bu benim için bir milat olmalı.
İyi uykular minnoşum melisimAk duş aldım bu saate kaldım şimdi uyumaya geçiyorum öpüyorum tospiğim
Hayırlı olsun canımBir tencere sarma sardıkdaha şimdi bitti eve dönüyorum perşembe günü kız kardeşime söz yapacağız kendi aramızda
Sana da iyi uykular canım tospiğimİyi uykular minnoşum melisim
Sağol canımHayırlı olsun canım
Yarışmak isterdim ama çocuklar uyumadan uyuyamam en erken 9 olabilir Benim
Ben yatağa erken geçme işini biraz öne alıcam benim de çok geç en erken 1Yarışmak isterdim ama çocuklar uyumadan uyuyamam en erken 9 olabilir Benim
Niloyatospikk ya yatağa erken geçiyorum da yatakta da oyalanıyorum biraz telefon kitap günlük yazma vs.
Allah tamamına erdirsin.Bir tencere sarma sardıkdaha şimdi bitti eve dönüyorum perşembe günü kız kardeşime söz yapacağız kendi aramızda
Evet sen gece kuşusun ama gece uyumalısın benceBen yatağa erken geçme işini biraz öne alıcam benim de çok geç en erken 1