- 2 Mart 2021
- 6.812
- 34.248
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.081
Bu kitapi bitirirsem kendime olan kitap okuma isteğine olan inancim kat be kat artacak sanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kız bu detoksa geçince iyi olduEvet sen gece kuşusun ama gece uyumalısın bence
Sağol canımAllah tamamına erdirsin.
Bir tencere sarma gözümde canlandı bir an
Hergün mutlaka okumaya çalış canım ay bugün okuyamadım desen bile 1 sayfa aç oku yine oku o zaman düzene oturuyorBu kitapi bitirirsem kendime olan kitap okuma isteğine olan inancim kat be kat artacak sanırım.
Eki Görüntüle 2819092
Sağol canım iyi gecelerHayırlı olsun canım elinize sağlık.
Bende yatıcam kısmetse. Makine boşaldı yenileri yerleşti. Su ısıtıcısının kirecini çözdürdüm küçük demliğin de. Temizledim.
Daha yeni elimden Bıraktım kitabı. Bugün 50 sayfa okudum.Hergün mutlaka okumaya çalış canım ay bugün okuyamadım desen bile 1 sayfa aç oku yine oku o zaman düzene oturuyor
Bugün hiç okumadım ben artık yarın inşallah 50 sayfa harika okumuşsunDaha yeni elimden Bıraktım kitabı. Bugün 50 sayfa okudum.
Kitap 364 sayfa.
Kalan sayfa 200
Bu hızda gidersem bir hafta sürmez biter kitap.
Benim gibi erkenci birini buldum demek dünyada tekim derdimYarışmak isterdim ama çocuklar uyumadan uyuyamam en erken 9 olabilir Benim
Niloyatospikk ya yatağa erken geçiyorum da yatakta da oyalanıyorum biraz telefon kitap günlük yazma vs.
Evet don kisotBugün hiç okumadım ben artık yarın inşallah 50 sayfa harika okumuşsun
Don Kişot mu elindeki şuan?
Günaydın canım sağol ah o Nutellalar az önce kaşıkladım yine kaç kaşık
Çocuklar ne zaman kalkarsa bizde o zaman başlıyoruz güne.Günaydın canım sağol ah o Nutellalar az önce kaşıkladım yine kaç kaşık
Afiyet olsun kahven de çok güzel gözüküyor erkencisin maşallah
Bekarken ne güzel uyurdum ama uyudukça uyurdum uyudukça uyurdum çocuk olunca dedim ki iyi ki zamanında uyumuşum uyuyarak en doğru şeyi yapmışımBenim gibi erkenci birini buldum demek dünyada tekim derdim
Annem ben erken uyuyunca 'bu uyku sana kalmaz güzelim sen şimdi yat' klasik cümlesi aslında çok uyumam erkek uyur erken uyanırım daha dinç olurum ne güzelBekarken ne güzel uyurdum ama uyudukça uyurdum uyudukça uyurdum çocuk olunca dedim ki iyi ki zamanında uyumuşum uyuyarak en doğru şeyi yapmışım
Bende erken uyuyunca erken uyanan bir insanım. Dün akşam saat 22 de yattım sabahleyin 6 da dinç bir şekilde uyandım bir daha erken uyumayacagimAnnem ben erken uyuyunca 'bu uyku sana kalmaz güzelim sen şimdi yat' klasik cümlesi aslında çok uyumam erkek uyur erken uyanırım daha dinç olurum ne güzel
Neden kiBende erken uyuyunca erken uyanan bir insanım. Dün akşam saat 22 de yattım sabahleyin 6 da dinç bir şekilde uyandım bir daha erken uyumayacagim