- 20 Eylül 2018
- 607
- 943
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.121
Ben yeni öğrendim canım. 5. Cüzdeyim daha yavaş okuyorum ilk zaman iki sayfa falan şimdi günde 10 sayfa anca okuyabiliyorum.Ben şu an 10. Cuzdeyim. Ordan devam edicem aylardır bekliyor çağırıyor Kuran beni . her şeye vaktim oluyor da ona olmuyor mu ?
Kendimden utanıyorum. Ama
en azından şu ramazan ayında bir hatmimiz olursa o bile huzur verecek.
Günde 10 sayfa okusam yine iyi bi başarabilsem bi gün okuyorum bi gün okumuyorum her namaz sonrası zor oluyor da mesela yatsıdan sonra okuyorum bazen iyi oluyorHarika olur biliyor musun her namaz arkasına okuyabilmek o kadar istiyorum ki.
Hayirli işler ertelenmez.
Günde 1 cüz başlayalım. Ramazanda zaten 1 hafta adete yakalanicam surda ne kaldı oruca.
Sabah kahvaltıdan sonra kahvemizi içip dinç bir zihinle ne güzel okunur. İstersek yapabiliriz. Kuran bitince ev işlerimizi yaparız.
Allah kabul etsin canım maşallahBen yeni öğrendim canım. 5. Cüzdeyim daha yavaş okuyorum ilk zaman iki sayfa falan şimdi günde 10 sayfa anca okuyabiliyorum.
Kitap okuma ve kurabiye dışında hepsi yapıldıBen de yazayım
Bulaşık makinası boşaltılacak bekliyor mutfak toplanacak o da bekliyor
1 makina çamaşır yıkanıyor 1 makina dürülecek bekliyor
Nevresim yıkandı geçirilecek bekliyor
Pazarlık düzüldüpark dönüşü parka uğrandı kızım oynuyor
Eve dönünce pazarlıklar yerleştirilecek
Yarın akşam için bikaç sunumluk kurabiye yapılacak
Kitap okunmadı dün o okunacak
Yarın akşam için pasta bakılacak
Ben de 14 teyim onu bitirsem iyi olacak adet de girer arayaBen şu an 10. Cuzdeyim. Ordan devam edicem aylardır bekliyor çağırıyor Kuran beni . her şeye vaktim oluyor da ona olmuyor mu ?
Kendimden utanıyorum. Ama
en azından şu ramazan ayında bir hatmimiz olursa o bile huzur verecek.
Allah kavuştursun canım. Sorma o işler can sıkıcı.Slm kızlar, annemi bugün memlekete yolcu ettimkayınvalidemlerle beraber gitti. Kayınvalidemler 1 hafta kalacaklar orda. Döner dönmez de görüşmeyelim dedik. 2 hafta çocuklarla ders durumu bizi baya zorlayacak. Yemek, temizlikten bahsetmek bile istemiyorum
Hemen haftalık menü ve temizlik planı ayarlamalıyım. Evin idaresi yine bana geçti çok gerginim
Bazen çengelli iğne kullanıyorum. Bazı nevresimler yorgana büyük geliyor. Aslında onlara da bi el atmak lazım bi düzen çekmem lazım. Eskimişleri elden çıkarmak, uygun nevresim almak lazımKızlar birşey soracağım nevresimi geçirince baş kısmı var ya orayı sabitliyor musunuz yorganı çekerken ben çarşaf daha çok yüzüme geliyor kayıyor yorgan içeri
Teşekkür ederim. Öyle maalesef, akşam olunca daha da bir hüzün çöktü üstümeAllah kavuştursun canım. Sorma o işler can sıkıcı.
Benim annemler de 3 günlük gelip gittiler bu sabah çıktılardı varmışlar şükür. Bende hüzünlüyüm. Bir de yumurtlama zamanı, sizde de oluyor mu? Adet öncesi belirtiler gibi yaşıyorum ben yumurtlamayı da.: (Teşekkür ederim. Öyle maalesef, akşam olunca daha da bir hüzün çöktü üstüme
Ölçüleri tam canım bire bir denk geliyor köşeler ama örtünürken yorgan aşağı kayıp çarşaf geliyor sövüyorumBazen çengelli iğne kullanıyorum. Bazı nevresimler yorgana büyük geliyor. Aslında onlara da bi el atmak lazım bi düzen çekmem lazım. Eskimişleri elden çıkarmak, uygun nevresim almak lazım
Adet öncesi bende de oluyor canım sinirli ağlamaklı oluyorum vücudum çatlıcakmış gibi daralıyorBenim annemler de 3 günlük gelip gittiler bu sabah çıktılardı varmışlar şükür. Bende hüzünlüyüm. Bir de yumurtlama zamanı, sizde de oluyor mu? Adet öncesi belirtiler gibi yaşıyorum ben yumurtlamayı da.: (
Canım yakın olmanın avantajları var mesela biz annemle çok yakınız ama mahallede ambulans sesi duysam annemlere mi geldi acaba diye bi telaş oluyorum gerçi annem de yazlığa taşınacak bir süre daha burdaTeşekkür ederim. Öyle maalesef, akşam olunca daha da bir hüzün çöktü üstüme
Seninkileri de Allah kavuştursun, evet ben adet dönemi ağrı pek yaşamam ama yumurtlama dönemi kasık ağrım olurBenim annemler de 3 günlük gelip gittiler bu sabah çıktılardı varmışlar şükür. Bende hüzünlüyüm. Bir de yumurtlama zamanı, sizde de oluyor mu? Adet öncesi belirtiler gibi yaşıyorum ben yumurtlamayı da.: (
Çok uzak değiliz neyse ki ama anne çayı koy geliyoruz diyememek bazen çok koyuyor, sağlık olsun yeterki tabiCanım yakın olmanın avantajları var mesela biz annemle çok yakınız ama mahallede ambulans sesi duysam annemlere mi geldi acaba diye bi telaş oluyorum gerçi annem de yazlığa taşınacak bir süre daha burda
Öncedendi o canım korona var artık annem yakınımda çok gidemiyorum aylardır 1 kez bir masada yemek yedik sağlıklı olsun herkes telefonda seslerini duymak bile yetiyorÇok uzak değiliz neyse ki ama anne çayı koy geliyoruz diyememek bazen çok koyuyor, sağlık olsun yeterki tabi
Doğru diyorsunÖncedendi o canım korona var artık annem yakınımda çok gidemiyorum aylardır 1 kez bir masada yemek yedik sağlıklı olsun herkes telefonda seslerini duymak bile yetiyor
Bu sabah eşime dedim ki bu sefer kesin kararlıyım bugün diyete giriyorum az önce yaptığımı bilsen uzman desteği alıcam olmayacak ya da eve Nutella almıcam dün aldığım kavanozun 2/3 si bitti sözde bugün dışarıdan eve gelirken abur cubur almadım diye seviniyordumDoğru diyorsun
Neyse konu değiştireyim. Ne zaman başlıyoruz sağlıklı beslenmeye