- 2 Mart 2021
- 6.812
- 34.249
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.041
Zerre yeni bir topik açtım su icemeyenlerin topigi eğer su ile aran yoksa gel uğra bir bakBen alışık olduğum için çok dert etmiyorum
Bazen 2 gün su içmedigim oluyorZerre yeni bir topik açtım su icemeyenlerin topigi eğer su ile aran yoksa gel uğra bir bak
Ben de ıspanağı yoğurtla severim30 sayfa kitap okudum.
3 litre su içmeye niyet eyledim :)
Çamaşır yıkandı şimdi sericem.
Akşama ne yemek yaparım hic bilmiyorum.
Az bir ıspanak var dolapta onu mu pişirip yogurtlasam .
Yoğurt vitamini öldürüyor deseler de ,
o lezzetten vazgecilmiyor ki
Aa o kadar uzun süre susuz durmaBazen 2 gün su içmedigim oluyorgidip bir bakayım
Ama napim ,susamıyorumAa o kadar uzun süre susuz durma
şu kitap okuma alışkanlığını bir ben edinemedim ya30 sayfa kitap okudum.
3 litre su içmeye niyet eyledim :)
Çamaşır yıkandı şimdi sericem.
Akşama ne yemek yaparım hic bilmiyorum.
Az bir ıspanak var dolapta onu mu pişirip yogurtlasam .
Yoğurt vitamini öldürüyor deseler de ,
o lezzetten vazgecilmiyor ki
Eline alınca devamı geliyor.şu kitap okuma alışkanlığını bir ben edinemedim ya
bende istiyorum ama çalışıyorum akşam eve gidince yemek yiyip hop yatağa atıyorum kedimiEline alınca devamı geliyor.
Hic tarzim olmayan kitapları bile okuyorum bazen .
Zihni açık tutuyor.
Ben kitap okumayı hiç sevmezdim,lisede başladım ve 1 ayda 5 roman bitirmistimEline alınca devamı geliyor.
Hic tarzim olmayan kitapları bile okuyorum bazen .
Zihni açık tutuyor.
Düğünde ben oynamayı bilmem diyenden korkacaksınBen kitap okumayı hiç sevmezdim,lisede başladım ve 1 ayda 5 roman bitirmistim
Şimdi almak istediğim kitaplar var biraz araştırıp tekrar kitap okumaya başlayacağımDüğünde ben oynamayı bilmem diyenden korkacaksın
Susamasan da içeceksin su çok önemliAma napim ,susamıyorum
Bizim de yarın pazar varİşler bitti pazar yapıldı. Bugün ıspanak günü sanırım Nur da yapmış şimdi gördüm. Akşama ziyafet var.
Az önce yine içtim . Aklıma gelmiyor ki ne yapayımSusamasan da içeceksin su çok önemli
Yoruluyorsundur canım çok normal öyle olmasıbende istiyorum ama çalışıyorum akşam eve gidince yemek yiyip hop yatağa atıyorum kedimi
Zerrecim sana kitap okuma ödevi vercem zatenŞimdi almak istediğim kitaplar var biraz araştırıp tekrar kitap okumaya başlayacağım
Çok yoruluyorum bütün gün zaten ekrana bakıyorum eve geçince gözlerimi dinlendiriyorum canım ama eskiden nasıl okurdum evden çıktığımda mutlak kitap alırdım şimdi gitti o alışkanlıkYoruluyorsundur canım çok normal öyle olması
Zerrede bendenŞimdi almak istediğim kitaplar var biraz araştırıp tekrar kitap okumaya başlayacağım