- 23 Ocak 2016
- 32.494
- 48.872
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Senin yaşadığın duyguyu çok iyi biliyorum ama inan bana dua edince kabul oluyor annemler hacca gittiler onlarla hatim yolladım tam onlar oradayken ben de secdede ağladım hüngür hüngür Allahım nolursun bana da sağlıklı bir evlat ver diyeÇok şükür seninle meleğin
Gösterilmiyor diyor canım nedir bu
Son ultrason resmiydi minnakin. Orda olmadıGösterilmiyor diyor canım nedir bu
Dua çok önemli kesinlikle.. dua etmekten başka zaten elimizde bı sermaye yok. Allah'a sığınıyoruz canım aminn insallahhhSenin yaşadığın duyguyu çok iyi biliyorum ama inan bana dua edince kabul oluyor annemler hacca gittiler onlarla hatim yolladım tam onlar oradayken ben de secdede ağladım hüngür hüngür Allahım nolursun bana da sağlıklı bir evlat ver diyeduam kabul oldu o bayram hamile olduğumu öğrendim çok sevinmiştik Allah sana da size de isteyen herkese evlat duygusunu tattırsın ben duanın gücüne çok inanıyorum
Oyy canım yaSağol canım Allah yaşatmasın kimseye inşallah 15 gün hep ağlamıştım
Modunuzu dusurmiyim
Tabiki canım.Modunuzu dusurmiyim
Hayatta 1 sn ile çok şey değişiyor her anı yaşamak lazım. Nefes almanın kiymetini bilmek lazım şükredecek coook şeyimiz var
Amin canım çok sağol dualarımdasınızDua çok önemli kesinlikle.. dua etmekten başka zaten elimizde bı sermaye yok. Allah'a sığınıyoruz canım aminn insallahhhRabbim evladını sana bağışlasın
Bir dahakini gününü tamamlayıp kucağında görmeyi nasip etsin Mevlam
Hayır canım öyle düşünme modumuzu neden düşüreceksin hayatta güzel anılarımız olduğu gibi hüzünlü anılarımız da var acılar paylaştıkça azalır mutluluklar paylaştıkça çoğalırmışModunuzu dusurmiyim
Hayatta 1 sn ile çok şey değişiyor her anı yaşamak lazım. Nefes almanın kiymetini bilmek lazım şükredecek coook şeyimiz var
Gerçekten öyleHayır canım öyle düşünme modumuzu neden düşüreceksin hayatta güzel anılarımız olduğu gibi hüzünlü anılarımız da var acılar paylaştıkça azalır mutluluklar paylaştıkça çoğalırmış
Evet canım 3 yaşında premses ama tam premses kök söktürüyor bizeGerçekten öyle
Rabbim guzel günler nasip etsin.
Prensesin kaç yasindaydi 3 yasmi?
Amin canım aminGerçekten öyle
Rabbim guzel günler nasip etsin.
Prensesin kaç yasindaydi 3 yasmi?
Evet canım 3 yaşında premses ama tam premses kök söktürüyor bize
Biz şimdi biraz geç bebek sahibi olduk hem de ilkinde de çok üzüldük ya şimdi kızçe ne istese yapıyoruz o da haliyle biraz tepemize biniyor yanlış yapıyoruz biliyorum ama ne bilim yapıyoruz inşallah kıymet bilirPremsessler oyle kız cocuklari yine bı başka ya
Hayır demek önemliBiz şimdi biraz geç bebek sahibi olduk hem de ilkinde de çok üzüldük ya şimdi kızçe ne istese yapıyoruz o da haliyle biraz tepemize biniyor yanlış yapıyoruz biliyorum ama ne bilim yapıyoruz inşallah kıymet bilir