🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Bazen bebek tutunurken de öyle ağrıyor bende 2.de çok kasık ağrısı olmuştu hatta yine düşüyor diye korkmuştum ağlaya ağlaya doktora gitmiştim
Doktorda keseyi görmeye gittim ağladım
Kalbini duydum ağladım.. ben artık sevinirken ağlıyorum galiba🙈 yani eşimde herşeye ağlıyorsun diyor.. o pıt piti duyunca ağlamamak mumkunmu ki 🙈

Hamilelik belirtisi demek istedim canım İstiyorsan
He anladım İnşallah hamileliktendir bizim biraz zor Rabbim ol derse olur tabi. Eşimin sperm değerleri düşük. Önceki testimize göre aşırı düştü bu sefer. 2 ay önce yaptık tabi artmış mıdır bilmem.

He anladım İnşallah hamileliktendir bizim biraz zor Rabbim ol derse olur tabi. Eşimin sperm değerleri düşük. Önceki testimize göre aşırı düştü bu sefer. 2 ay önce yaptık tabi artmış mıdır bilmem.
Karışımlar var kullanın mutlaka canim hiç belli olmaz..

Doktorda keseyi görmeye gittim ağladım
Kalbini duydum ağladım.. ben artık sevinirken ağlıyorum galiba🙈 yani eşimde herşeye ağlıyorsun diyor.. o pıt piti duyunca ağlamamak mumkunmu ki 🙈
2.hamileliğimde hep korkarak gittim doktora kan uyuşmazlığı vardı bizde her ay doktor kanıma bakıyordu bebek etkilenmiş mi diye

Senin kaybın kaçıncı haftadaydi nilos
Benim 9 haftalıktı ama 6 haftalıkken ölmüş p benim karnımda doktor da 1 hafta daha bekleyelim demişti kalp atışı için o haftada benim öyle karnım ağrıdı ki öyle böyle değil hani tansiyon aleti kolunuzu sıkar ya aynı benim de karnımı bişey sıkıp bırakıyordu yatağa atıyordum kendimi ertesi gün kontrolüm vardı gece de rüyamda küçük bir mezar gördüm ve ben başındaydım😔sabah uyandım kontrole gidecektik kan geldi dedim rüya da hayra alamet değil doktor alttan da baktı kalp atışı yok işte öyle 😔

Benim 9 haftalıktı ama 6 haftalıkken ölmüş p benim karnımda doktor da 1 hafta daha bekleyelim demişti kalp atışı için o haftada benim öyle karnım ağrıdı ki öyle böyle değil hani tansiyon aleti kolunuzu sıkar ya aynı benim de karnımı bişey sıkıp bırakıyordu yatağa atıyordum kendimi ertesi gün kontrolüm vardı gece de rüyamda küçük bir mezar gördüm ve ben başındaydım😔sabah uyandım kontrole gidecektik kan geldi dedim rüya da hayra alamet değil doktor alttan da baktı kalp atışı yok işte öyle 😔

Evet her ay doktor kontrol etti 7.ayda her ihtimale karşı iğnemi vurdu kürtajdan sonra da iğne vurulmuştum
Çok şükür seninle meleğin 🤲

X