- 23 Ocak 2016
- 32.494
- 48.872
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Sağol canım bir yukarıdaki msjınaMutlaka bekliyorum
Bizde kuru yaptık bu sene geçen sene yaş yapmıştık anamla.
Çorbası mis gibi
Ya benm sarteller karıştı diyorumki tarhana neyyy
Algim yavasladi inanki o an
Bebismi varEh bende sadece yedim yattım, belim kasığım ağrıyor hiç bir şey yapamadım üşeniyorum yaparsam yazarım
Keşkeeeeeee ://Bebismi var
Ben bebisimi yeni kaybettim canim 3 aylık ti 2 hafta once kürtaj oldum.Keşkeeeeeee ://
Yarın regl günüm. İnşallah olmam ama sanmıyorum olurum büyük ihtimal. Senin bebiş var mıveya istiyor musun
AyyyBen bebisimi yeni kaybettim canim 3 aylık ti 2 hafta once kürtaj oldum.
İstiyorum inşallah isteyen herkesin olur
O bebişinin tarihimiymişBen bebisimi yeni kaybettim canim 3 aylık ti 2 hafta once kürtaj oldum.
Sağol canım.. amin cümlemize inşallah..Ayyy
Canım benim başın sağolsun. Rabbim sabır versin cennette bir eylesin
Rabbim hayırlısını nasip etsin sana ❤❤❤❤
Evet canım meleğimin beni biraktigini.ogrendigim zaman.. bana çok güzel duygular yaşattı kısa da olsa nabalim kısmet değilmiş.O bebişinin tarihimiymiş( 14 Eylül.
Rabbim sabır versin size
Amin canım sanada en güzel ve en sağlıklısını nasip etsin RabbimSağol canım.. amin cümlemize inşallah..
Rabbim sanada sagliisini nasip et kısa zamanda insallah
Rabbim tekrar nasip etsin bu sefer kucağına sağlıkla almayı da nasip etsinEvet canım meleğimin beni biraktigini.ogrendigim zaman.. bana çok güzel duygular yaşattı kısa da olsa nabalim kısmet değilmiş.
Sen ve yatmak adet mi olacaksın acaba ondan da ağrıyor olabilir boşver hep iş yapacak değilsin ya dinlen azcık daEh bende sadece yedim yattım, belim kasığım ağrıyor hiç bir şey yapamadım üşeniyorum yaparsam yazarım
Aminn canim inşallah cümlemizeRabbim tekrar nasip etsin bu sefer kucağına sağlıkla almayı da nasip etsin
İnşAllah canım inşallah sonra diceksin durmuyor yemiyor bu diyeBen bebisimi yeni kaybettim canim 3 aylık ti 2 hafta once kürtaj oldum.
Nazlı olacak olursa bu gidişle.zatenİnşAllah canım inşallah sonra diceksin durmuyor yemiyor bu diyebak çok şükür inşallah sizin de olacak bol bol dua ben inanıyorum
VayyyTablom hazır sanatım
Bazen bebek tutunurken de öyle ağrıyor bende 2.de çok kasık ağrısı olmuştu hatta yine düşüyor diye korkmuştum ağlaya ağlaya doktora gitmiştimKeşkeeeeeee ://
Yarın regl günüm. İnşallah olmam ama sanmıyorum olurum büyük ihtimal. Senin bebiş var mıveya istiyor musun
Biz de yiyimli bak bizden çıktı yemeyen zamanında yemeyip anamı üzdüklerim şimdi kızım bana yapıyor bilsen nasıl üzüldüğümü olacak senin de inşallah ben olmayan herkese dua ediyorum benim de hemen olmadı bi tane kaybım vardı verdi Rabbim çok şükür şimdi gör neler yapıyor bazen nasıl üzüyor beniNazlı olacak olursa bu gidişle.zaten
Yemek konusu genetige cekiyormu aacaba eşimle ben yiyimliyz
Sen ve yatmak adet mi olacaksın acaba ondan da ağrıyor olabilir boşver hep iş yapacak değilsin ya dinlen azcık da