- 22 Ağustos 2015
- 29.575
- 86.171
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Adet agrisida belirti ama..YARIN adet günüm zaten
İnşallah ondandır. Sen düşük mü yaptınBazen bebek tutunurken de öyle ağrıyor bende 2.de çok kasık ağrısı olmuştu hatta yine düşüyor diye korkmuştum ağlaya ağlaya doktora gitmiştim
Nasil yani anlamadımAdet agrisida belirti ama..
Hep zamanında mı gelir geç gelir mi benim hep zamanında gelirdi ordan anlardımYARIN adet günüm zaten
Doktorda keseyi görmeye gittim ağladımBazen bebek tutunurken de öyle ağrıyor bende 2.de çok kasık ağrısı olmuştu hatta yine düşüyor diye korkmuştum ağlaya ağlaya doktora gitmiştim
Hamilelik belirtisi demek istedim canım İstiyorsanNasil yani anlamadım
Senin kaybın kaçıncı haftadaydi nilosHep zamanında mı gelir geç gelir mi benim hep zamanında gelirdi ordan anlardım
He anladım İnşallah hamileliktendir bizim biraz zor Rabbim ol derse olur tabi. Eşimin sperm değerleri düşük. Önceki testimize göre aşırı düştü bu sefer. 2 ay önce yaptık tabi artmış mıdır bilmem.Hamilelik belirtisi demek istedim canım İstiyorsan
1 2 gün gecikir geçen ay günümde oldum. Pek gecikmez, 4 günden fazla gecikir se hastaneye giderimHep zamanında mı gelir geç gelir mi benim hep zamanında gelirdi ordan anlardım
Karışımlar var kullanın mutlaka canim hiç belli olmaz..He anladım İnşallah hamileliktendir bizim biraz zor Rabbim ol derse olur tabi. Eşimin sperm değerleri düşük. Önceki testimize göre aşırı düştü bu sefer. 2 ay önce yaptık tabi artmış mıdır bilmem.
Hormon testi yaptıktan sonra eşim güvenilir bir yerden karısık alacak İnşallah. Allah razı olsun canımKarışımlar var kullanın mutlaka canim hiç belli olmaz..
İnşAllah canım evet benim de bir düşüğüm var kürtaj olmuştumİnşallah ondandır. Sen düşük mü yaptın
Hadi yaİnşAllah canım evet benim de bir düşüğüm var kürtaj olmuştum
2.hamileliğimde hep korkarak gittim doktora kan uyuşmazlığı vardı bizde her ay doktor kanıma bakıyordu bebek etkilenmiş mi diyeDoktorda keseyi görmeye gittim ağladım
Kalbini duydum ağladım.. ben artık sevinirken ağlıyorum galibayani eşimde herşeye ağlıyorsun diyor.. o pıt piti duyunca ağlamamak mumkunmu ki
Anladım onda iğne oluyorsun sanirim2.hamileliğimde hep korkarak gittim doktora kan uyuşmazlığı vardı bizde her ay doktor kanıma bakıyordu bebek etkilenmiş mi diye
Benim 9 haftalıktı ama 6 haftalıkken ölmüş p benim karnımda doktor da 1 hafta daha bekleyelim demişti kalp atışı için o haftada benim öyle karnım ağrıdı ki öyle böyle değil hani tansiyon aleti kolunuzu sıkar ya aynı benim de karnımı bişey sıkıp bırakıyordu yatağa atıyordum kendimi ertesi gün kontrolüm vardı gece de rüyamda küçük bir mezar gördüm ve ben başındaydımSenin kaybın kaçıncı haftadaydi nilos
Evet her ay doktor kontrol etti 7.ayda her ihtimale karşı iğnemi vurdu kürtajdan sonra da iğne vurulmuştumAnladım onda iğne oluyorsun sanirim
Sağol canım Allah yaşatmasın kimseye inşallah 15 gün hep ağlamıştımHadi yabaşın sağolsun
Benim 9 haftalıktı ama 6 haftalıkken ölmüş p benim karnımda doktor da 1 hafta daha bekleyelim demişti kalp atışı için o haftada benim öyle karnım ağrıdı ki öyle böyle değil hani tansiyon aleti kolunuzu sıkar ya aynı benim de karnımı bişey sıkıp bırakıyordu yatağa atıyordum kendimi ertesi gün kontrolüm vardı gece de rüyamda küçük bir mezar gördüm ve ben başındaydımsabah uyandım kontrole gidecektik kan geldi dedim rüya da hayra alamet değil doktor alttan da baktı kalp atışı yok işte öyle
Çok şükür seninle meleğinEvet her ay doktor kontrol etti 7.ayda her ihtimale karşı iğnemi vurdu kürtajdan sonra da iğne vurulmuştum