- 23 Ocak 2016
- 32.494
- 48.872
- Konu Sahibi Niloyatospikk
İşte biz pek hayır diyemiyoruz yanlış ama o üzülünce de biz de üzülüyoruz gel kızım bin tepemize oluyorHayır demek önemli
Ama başa gelmeden konuşmamak lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte biz pek hayır diyemiyoruz yanlış ama o üzülünce de biz de üzülüyoruz gel kızım bin tepemize oluyorHayır demek önemli
Ama başa gelmeden konuşmamak lazım
Sanırım oy kullanman gerekiyor.:)Konu güzelmiş ankette neden oy kullananlar görünmüyor 10 kişiyi merak ettim şimdi
Kullandım canım ama 1. yi seçtim hattaSanırım oy kullanman gerekiyor.:)
Hee görünmüyor mu yine de? :))Kullandım canım ama 1. yi seçtim hatta
Yani ben de çoğunlukla uymam gibi bir seçenek aradı gözlerim ama olmayınca 1i seçtimHee görünmüyor mu yine de? :))
Ben napimm 2si de uymuyor bana cevap veremedim
Ankete katılanlar evet gözükmüyor hiç aksatmayanlar kim diye insan merak ediyor dimiKonu güzelmiş ankette neden oy kullananlar görünmüyor 10 kişiyi merak ettim şimdi
Neden ikisi de uymuyor hangi seçenek lazımHee görünmüyor mu yine de? :))
Ben napimm 2si de uymuyor bana cevap veremedim
Merak etmez mi gelsinler bi taktik versinler. Niye oy kullnıp gidiyorlarAnkete katılanlar evet gözükmüyor hiç aksatmayanlar kim diye insan merak ediyor dimi
Aynen ben oyumu 2.den yana kullandım biz hiç aksatmayız işimizi deyip insan hava bari atar yahuMerak etmez mi gelsinler bi taktik versinler. Niye oy kullnıp gidiyorlar
Evet aksatırım :)))Neden ikisi de uymuyor hangi seçenek lazım
Oylamadan sonuçları göstermiyor o seçeneği seçtim oylama yaparken etkilenmesinler diyeEvet aksatırım :)))
Hatta hiç yapmam bazı şeyleri
Peki neden gözükmüyor acaba? Sen mi belirliyorsun seçenekleri? Gizli yaptın belki.
Çünkü başka anketlerde görüyoruz oyları.
Yemek yarışmalarında oy verenleri gösteriyordu. O ayrı o zaman.Oylamadan sonuçları göstermiyor o seçeneği seçtim oylama yaparken etkilenmesinler diye
Ama oy veren kişiler gözükmüyor sanırım o hiçbir ankette gözükmüyor canım
Aa oy verenleri göster seçeneği göremedim ben sadece oy vermeden sonuçları gösterme dedim herkes birbirinden etkilenmesin diyeYemek yarışmalarında oy verenleri gösteriyordu. O ayrı o zaman.
Ben de duş aldım şuan sündükleşiyorum çay içtim baya iş yapmışsın bugün eline sağlık ben de dün 3 makina çamaşır serdim hava yağmurlu kurumadılar ardiyeye astım yarısını makinama kıyabilsem kurutmalı alıcam ama makinam çok iyi 10 senedir kullanıyorum sanırım sadece kurutma almam gerekecekDuş aldım şu an sündüklüyorum
Gündüz sabah kahvaltısı bendeydi. Tatlı yaptım. Annem geldi bizde. Yemekleri o halletti.
Perdeler yıkandı camlar silindi.
Ortalığı ben topladım.
Eşimin yün yastığı sökülüp havalandı. Benim çarşaf yenilendi küçük kızın çarşaf yenilendi. 3 makine çamaşır yıkandı.
İnşallah erken yatacağım
Annemle beraber yaptık:) yoksa ben kalkamazdım o işlere.Ben de duş aldım şuan sündükleşiyorum çay içtim baya iş yapmışsın bugün eline sağlık ben de dün 3 makina çamaşır serdim hava yağmurlu kurumadılar ardiyeye astım yarısını makinama kıyabilsem kurutmalı alıcam ama makinam çok iyi 10 senedir kullanıyorum sanırım sadece kurutma almam gerekecek