🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Bugün çok yorulmuşum yazmaya bile mecalim kalmamış oldukça verimli bir gün oldu baya baya hem de şöyle ki;

Öğlene yakın kalkmam haneye ➖
Kızımla dışarıda aktivite yapmak ➕
Almak istediğim ürünleri uygun fiyatla ve en kalitelisini almak ➕
Cildime almam gereken ürünü de en uygun fiyatla almam ➕
Böylece hayalimiz için kumbaraya güzel para atıldı ➕
Eve gelip yemeğimi yaptım+1 haftadır ekşimeyi bekleyen tarhana koparıldı ➕
Bulaşık makinasından temiz bulaşıklar çıkarmaya üşenilince akşam yemeği bulaşıkları elde yıkandı yarım ➖ ➕
1 makina çamaşır dürüldü ➕
Yatmadan evvel makyaj temizliği ve cilt temizliği yapıldı ➕
Kitap bugün çok az okundu ➖(4 sayfa)
Spor olarak çarşı avm gezmek yürüyüş olarak yazdım 5bin küsür adım olmuş
Bugünü korona olmadan atlatırsam ➕

Bu ay alınacak en az 2 kitap listeye yazıldı
Ekim ayı içerisinde en az 1 kitap bitirilecek şuan yarım kitap olan 'Savaşçı'

Şuan aklıma gelenler bunlar
🎈Mutlu Geceler🎈

Evet aksatırım :)))

Hatta hiç yapmam bazı şeyleri 😆

Peki neden gözükmüyor acaba? Sen mi belirliyorsun seçenekleri? Gizli yaptın belki.
Çünkü başka anketlerde görüyoruz oyları.
Oylamadan sonuçları göstermiyor o seçeneği seçtim oylama yaparken etkilenmesinler diye 😂
Ama oy veren kişiler gözükmüyor sanırım o hiçbir ankette gözükmüyor canım

Duş aldım şu an sündüklüyorum😆

Gündüz sabah kahvaltısı bendeydi. Tatlı yaptım. Annem geldi bizde. Yemekleri o halletti.
Perdeler yıkandı camlar silindi.
Ortalığı ben topladım.
Eşimin yün yastığı sökülüp havalandı. Benim çarşaf yenilendi küçük kızın çarşaf yenilendi. 3 makine çamaşır yıkandı.
İnşallah erken yatacağım🥰

Duş aldım şu an sündüklüyorum😆

Gündüz sabah kahvaltısı bendeydi. Tatlı yaptım. Annem geldi bizde. Yemekleri o halletti.
Perdeler yıkandı camlar silindi.
Ortalığı ben topladım.
Eşimin yün yastığı sökülüp havalandı. Benim çarşaf yenilendi küçük kızın çarşaf yenilendi. 3 makine çamaşır yıkandı.
İnşallah erken yatacağım🥰
Ben de duş aldım şuan sündükleşiyorum çay içtim baya iş yapmışsın bugün eline sağlık ben de dün 3 makina çamaşır serdim hava yağmurlu kurumadılar ardiyeye astım yarısını makinama kıyabilsem kurutmalı alıcam ama makinam çok iyi 10 senedir kullanıyorum sanırım sadece kurutma almam gerekecek

Ben de duş aldım şuan sündükleşiyorum çay içtim baya iş yapmışsın bugün eline sağlık ben de dün 3 makina çamaşır serdim hava yağmurlu kurumadılar ardiyeye astım yarısını makinama kıyabilsem kurutmalı alıcam ama makinam çok iyi 10 senedir kullanıyorum sanırım sadece kurutma almam gerekecek
Annemle beraber yaptık:) yoksa ben kalkamazdım o işlere.
Senin de eline sağlık canım.

X