🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Bende bı gelicem gelemiyorum elektirik kesiliyor sürekli.. buranın havalar bozmaya başladı..
Daha farklı birseh olsun
Tarhanayı koparcam tablo gibi yapayım koparma şeklini olur mu orada serinlemiştir hava yakında kar da gelir yılın ilk karı diye buraya da yağsa diye gökyüzünün içine bakıyoruz kışın

Reactions: H M
Gezin canım gezin inşallah oralarda da çok güzel gezilecek yerler var eşimle hayalimiz Doğu eksprese binip gelmek bakalım hangi sene nasip olacak
Off doğu ekspresinde bı turlu yer bulamadık..
Doluyor.hep..
Biz de arabayla geziniyoruz nabalim.kis gelmeden Urfa Maraş yapalım bı inşallah başka zaman doğuya gelinmez buralardayken gitmek lazm

Rutini nabtin verimli geciyormu.
Bende donuste rutin koyucam kendime.
Ooo rutin mi süper tam gaz devam ediyorum kaç gündür öğlene kadar yattım hiçbir iş yapmadım bugün de dışarı gezmeye gittim bi çarşı avm yaptım geldim eh şimdi yemeğe ardında tarhanayı koparmaya geçicem inşallah

Off doğu ekspresinde bı turlu yer bulamadık..
Doluyor.hep..
Biz de arabayla geziniyoruz nabalim.kis gelmeden Urfa Maraş yapalım bı inşallah başka zaman doğuya gelinmez buralardayken gitmek lazm
Ay süper evet geçen Eylül ayında kayınvalidem ve kayınpederim güney doğu turuna geldiler oraya ikinci kez Urfa Mardin Maraş baya yer gezdiler
Doğu Ekspres evet bilet bulmak çok zormuş biz henüz niyet etmedik ama çok istiyoruz Karadeniz turu Ağrıda da Doğu Beyazıtı çok merak ediyorum

Nasıl birşey o valla merak ettim bak beni şok et lütfen
Kız güldürdün beni te şunu küçük küçük parçalara bölcem işte ekşimesi için 4 5 gün bekledim senin için de artık şekil veririm

Eklentiler

• IMG_20201001_164412.jpg
    218,3 KB · Görüntüleme: 23
Kız güldürdün beni evet yaş tarhana evet kurutup robottan çekmek için ama sana da bikaç kalp modeli atar çekerim çiizm niyetine kabul et
Mutlaka bekliyorum
Bizde kuru yaptık bu sene geçen sene yaş yapmıştık anamla.
Çorbası mis gibi
Ya benm sarteller karıştı diyorumki tarhana neyyy
Algim yavasladi inanki o an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…