- 22 Ağustos 2015
- 29.575
- 86.171
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Bende bı gelicem gelemiyorum elektirik kesiliyor sürekli.. buranın havalar bozmaya başladı..Bu akşam yeni çizimlerimle topiğine geleyim şekerimH M ne istersin ne çizeyim bakalım çöp Ali Çin Ali
Dışarı çıkıcaktım tam yazamadım da sen il dışına gezmeye mi gidiyorsun canım?Annemler gitti canim evli evine döndü..
Bende nabayim 2 gün sora gidicem il dışına biyerlere Allah'tan yokluklarini çok hissetmicem
Ne güzel ne yaptın bakım
Gezicem eşimle aynen..Dışarı çıkıcaktım tam yazamadım da sen il dışına gezmeye mi gidiyorsun canım?
Tarhanayı koparcam tablo gibi yapayım koparma şeklini olur muBende bı gelicem gelemiyorum elektirik kesiliyor sürekli.. buranın havalar bozmaya başladı..
Daha farklı birseh olsun
O nasıl oluyor fena bı sanat eseri olcak gibiTarhanayı koparcam tablo gibi yapayım koparma şeklini olur muorada serinlemiştir hava yakında kar da gelir yılın ilk karı diye buraya da yağsa diye gökyüzünün içine bakıyoruz kışın
Gezin canım gezin inşallah oralarda da çok güzel gezilecek yerler var eşimle hayalimiz Doğu eksprese binip gelmek bakalım hangi sene nasip olacakGezicem eşimle aynen..
Kafam tam dağılmadi.. inşallah hayırlısıyla izne çıkarız
Tabuuu kiii akşam koparıcam çeker atarım ama pek model yapamam benimki puzzle gibi oluyorO nasıl oluyor fena bı sanat eseri olcak gibi
Off doğu ekspresinde bı turlu yer bulamadık..Gezin canım gezin inşallah oralarda da çok güzel gezilecek yerler var eşimle hayalimiz Doğu eksprese binip gelmek bakalım hangi sene nasip olacak
Ooo rutin mi süper tam gaz devam ediyorumRutini nabtin verimli geciyormu.
Bende donuste rutin koyucam kendime.
Nasıl birşey o valla merak ettim bak beni şok et lütfenTabuuu kiii akşam koparıcam çeker atarım ama pek model yapamam benimki puzzle gibi oluyorhatrın için şekil vericem
Ooo rutin mi süper tam gaz devam ediyorumkaç gündür öğlene kadar yattım hiçbir iş yapmadım bugün de dışarı gezmeye gittim bi çarşı avm yaptım geldim eh şimdi yemeğe ardında tarhanayı koparmaya geçicem inşallah
Ay süper evet geçen Eylül ayında kayınvalidem ve kayınpederim güney doğu turuna geldiler oraya ikinci kez Urfa Mardin Maraş baya yer gezdilerOff doğu ekspresinde bı turlu yer bulamadık..
Doluyor.hep..
Biz de arabayla geziniyoruz nabalim.kis gelmeden Urfa Maraş yapalım bı inşallah başka zaman doğuya gelinmez buralardayken gitmek lazm
Kız güldürdün beni te şunu küçük küçük parçalara bölcem işte ekşimesi için 4 5 gün bekledimNasıl birşey o valla merak ettim bak beni şok et lütfen
Kız ben resime dokcen sandım Allah seni..Kız güldürdün beni te şunu küçük küçük parçalara bölcem işte ekşimesi için 4 5 gün bekledimsenin için de artık şekil veririm
Kız güldürdün beniKız ben resime dokcen sandım Allah seni..
Yaş tarhanami bu
Kurutucakmisin yoksa..
Niloş varya alemsin hahahah
Sen azcık gül ben şimdi yemeğe geçmezsem kocişten bi zopa yiyecemDur az daha güleyim
Eline sağlık inşallah kolay gelsin tatlım sana görüşürüz yineSen azcık gül ben şimdi yemeğe geçmezsem kocişten bi zopa yiyecem
Mutlaka bekliyorumKız güldürdün benievet yaş tarhana evet kurutup robottan çekmek için ama sana da bikaç kalp modeli atar çekerim çiizm niyetine kabul et