- 30 Mart 2020
- 219
- 117
- 32
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
7. Koğuştaki mucize güzeldi canım izlemediysenFilm demişken güzel film tavsiyesi isterim kızlar. Drama severim ben bol ağlamalı
İzledim7. Koğuştaki mucize güzeldi canım izlemediysen
Deliha ve Yol Arkadaşım serisini izledim canımO zaman bir kaç tane daha sevdiğim komedi filmini ekleyeyim listeneAykut enişte, yok arkadaşım serisi ( bence ikisi de başarılıydı ) deliha serisi de güzeldi.
İyi akşamlar hanımlar. Her akşam yarın verimli bir gün geçireceğim diye uyuyup sabah olunca bir türlü uzerimdeki ölü toprağını atamiyorum. Erken kalkamamak temel sorunum aslında. Kahvaltı yapıp güne başlayana kadar gün yarı oluyor sonra da hevesim kaçıyor. Canlı derslerimi de yaptıktan sonra hiç vakit kalmıyor geriye. Bu donguden kurtulmam lazım. Bir müddet yazılanları takip edeyim ilham olur inşallah bana.
Drama severim bol ağlamalı demişsin sonunaFilm demişken güzel film tavsiyesi isterim kızlar. Drama severim ben bol ağlamalı
Ben de her akşam diyorum ki sabah erken kalkıcam ama sabah olunca hiç yapamıyorum çözüm bulamadım belki de sıcakların etkisi ve koronanın etkisi olabilir.İyi akşamlar hanımlar. Her akşam yarın verimli bir gün geçireceğim diye uyuyup sabah olunca bir türlü uzerimdeki ölü toprağını atamiyorum. Erken kalkamamak temel sorunum aslında. Kahvaltı yapıp güne başlayana kadar gün yarı oluyor sonra da hevesim kaçıyor. Canlı derslerimi de yaptıktan sonra hiç vakit kalmıyor geriye. Bu donguden kurtulmam lazım. Bir müddet yazılanları takip edeyim ilham olur inşallah bana.
Ben mecbur kalmadikca kalkamiyorum yani kalkmak istemiyorum. Sıcakta soğukta hiç farketmiyorBen de her akşam diyorum ki sabah erken kalkıcam ama sabah olunca hiç yapamıyorum çözüm bulamadım belki de sıcakların etkisi ve koronanın etkisi olabilir.
Ah keşke benim kızım da geç saatlere kadar uyusa ben de biraz dinlensemBen de her akşam diyorum ki sabah erken kalkıcam ama sabah olunca hiç yapamıyorum çözüm bulamadım belki de sıcakların etkisi ve koronanın etkisi olabilir.
Benim kızım da öyleydi geç uyur sabah 8 oldu mu kalkardı şimdi değişti en erken 10da uyanıyor bazen 9 da uyandığı da oluyor ama geneli 10 dan sonra değişir sizin deAh keşke benim kızım da geç saatlere kadar uyusa ben de biraz dinlensemama bizimki gece kaçta yararsa yatsın sabah en geç 8de ayakta
Hadi bi deneyelim birlikte ben de bu sabah 10 da kalkayım diyorum hedefi belirleyelimBen mecbur kalmadikca kalkamiyorum yani kalkmak istemiyorum. Sıcakta soğukta hiç farketmiyor. Yarın deneyecegim. Dersim 12 civarı yani mecbur değilim.
Ahh inşallahBenim kızım da öyleydi geç uyur sabah 8 oldu mu kalkardı şimdi değişti en erken 10da uyanıyor bazen 9 da uyandığı da oluyor ama geneli 10 dan sonra değişir sizin de
8de oğlum tepeme dikildi kahvaltı diye eşim kalktı. Ben de 10 da kalktım ama daha erkene çekmem lazım.Ahh inşallah
Haha estağfurullah kız.
Bugün dinlen biraz mademHaha estağfurullah kız.
Bugün anneme geldik akşama kadar bir şey yapamıyorum
Bildiğin gibi sündük takılıyorum
Annemler gitti canim evli evine döndü..Bildiğin gibi sündük takılıyorumsen neler yapıyorsun annenler döndü mü?
Ama akşam kızımın çizim tahtasında çizim yaptım hocam
Olsun canım sağlıklı olun da yine kavuşursunuzAnnemler gitti canim evli evine döndü..
Bende nabayim 2 gün sora gidicem il dışına biyerlere Allah'tan yokluklarini çok hissetmicem
Ne güzel ne yaptın bakım