🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Black Light Black Light sen neler yaptın kimbilir bugün topiğimizin hamarat hanımı:sampiyon:
Dün yazdığın saatte uyuyordum :KK70: erkenciyiz biraz..
Estağfurullah en hamarat sensin 😍
Napayım sabah 8.de kalktım dün kahvaltı bulaşık temizlik derken sonra güne bereketli devam etmek için kuşluk namazı kıldım, 1 bucuk saat falan kitap okudum az yani çocuksuz olduğum için. Kuran falan okudum sohbet dinledim, fazla bir şey yapmadım dün :KK70: bugün İnşallah

Dün yazdığın saatte uyuyordum :KK70: erkenciyiz biraz..
Estağfurullah en hamarat sensin 😍
Napayım sabah 8.de kalktım dün kahvaltı bulaşık temizlik derken sonra güne bereketli devam etmek için kuşluk namazı kıldım, 1 bucuk saat falan kitap okudum az yani çocuksuz olduğum için. Kuran falan okudum sohbet dinledim, fazla bir şey yapmadım dün :KK70: bugün İnşallah
Maşallah canım yine harikasın :sampiyon: :nazar:

Kavuştuk canim çok şükür gezip tozmaktan ayaklarima kara sular indi 🙈
Ama gidicekler 😔 yinede çok iyi geldi tabi..
Sende mapuslara dusmussun burda etiketlicektim yoksa 😁
Olsun üzülme sağlıklı olun yine buluşursunuz inşallah özlem giderince iyi gelmez mi ne güzel morali yükseliyor insanın sevdikleriyle bir araya gelince

Ben eltilerin savaşını çok merak ediyorum tam gidecektik eltimle martta yasaklandı herşey fragmanlarını gördüm müthişti 😂
Niloyacım ben normalde gupse özayı çok severim ama bu filmde biraz abartılmış her şey yani en azından bana öyle geldi 🤷🏻‍♀️ Hani güzel miydi evet güzeldi ama bazı sahnelerde de sinir olmuyor değilsin, sahiden bu şekilde yapan eşitler var mıdır diye düşünmeden edemedim 😂

Niloyacım ben normalde gupse özayı çok severim ama bu filmde biraz abartılmış her şey yani en azından bana öyle geldi 🤷🏻‍♀️ Hani güzel miydi evet güzeldi ama bazı sahnelerde de sinir olmuyor değilsin, sahiden bu şekilde yapan eşitler var mıdır diye düşünmeden edemedim 😂
Ben sadece Gupse Özayın sosyal medyasında paylaştığı kadarını gördüm komik olması için genelde abartılıyor ya😁

Film demişken güzel film tavsiyesi isterim kızlar. Drama severim ben bol ağlamalı :KK70:

X