-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
La la landBen çok severim
Siccin tüm serilerine gitmiştim sinemaya.. malum artık gidemeyince evde izliyorm geçmişte gidemediğim eski filmleri
Bilmem ki belki 15 gündür ben yanlış hatırlıyor da olabilirim boşver bea ban geçti bitti gitti iştecezamızı çektik
Ulmaz öyle bakiym ben pedteki kiri görünce şok oldum artık her akşam siliyorum paklıyorum poğaça cildine bari baksın kiloları saldı unutmam ben bu poğaçayı diyete girdim bu akşamOoo lız ben 5 gündür evdeyim 2 kere yaptımoda işte oturuyorum diye yoksa ayda 1 aklıma gelirse..
Ben Korku filmlerine bayılıyorumLa la land
El royalde otelinde (unutttum gerisini)
Crm yılmazın son filmleri kara komik
Sen izle korku filmlerini sonra panikatak geldi demeLa la land
El royalde otelinde (unutttum gerisini)
Crm yılmazın son filmleri kara komik
Bıcaklar çekilince
De güzeldi....
Evet kir cok cıkıyor bende de estagfurullahUlmaz öyle bakiym ben pedteki kiri görünce şok oldum artık her akşam siliyorum paklıyorum poğaça cildine bari baksın kiloları saldı unutmam ben bu poğaçayı diyete girdim bu akşam
Seni bilmem ben pasaklı bir NiloyaEvet kir cok cıkıyor bende de estagfurullah
Benim vardı panik atağım bi ara ölüm korkusu vardı hatta bendeSen izle korku filmlerini sonra panikatak geldi deme
Ben ergenken izlerdim nasıl izlemişim bilmem şimdi bilim kurgu bile izleyemiyorum eşim de tam tersi bilim kurgu sever o zaman ayrı odalarda takılıyoruzYa zaten bence bu korku filmlerinide izleye izleye de boyle olmus olabılırız cocuklugum elm sokagında kabus izlemeyle geçti
O herkeste var canım korkmana gerek yok zevk alıyorsan izle ben önceden izliyordum da artık izleyemiyorum en son Nefes filminde askerlerin baskın yediği anı izlemiştim çokk etkilenmiştim o gün bugündür pek film izlemiyorum genelde komedi Düğün Dernek falanBenim vardı panik atağım bi ara ölüm korkusu vardı hatta bendekalbim güm güm
Hiç komedi filmine gitmedim ama evde izlediklerim olduO herkeste var canım korkmana gerek yok zevk alıyorsan izle ben önceden izliyordum da artık izleyemiyorum en son Nefes filminde askerlerin baskın yediği anı izlemiştim çokk etkilenmiştim o gün bugündür pek film izlemiyorum genelde komedi Düğün Dernek falan
AynennnBen ergenken izlerdim nasıl izlemişim bilmem şimdi bilim kurgu bile izleyemiyorum eşim de tam tersi bilim kurgu sever o zaman ayrı odalarda takılıyoruz
Düğün Dernek Ata Demirer İbrahim BüyükakHiç komedi filmine gitmedim ama evde izlediklerim oldu
Cem Yılmazı sevmiyorum biliyor musun Ata Demirerciyim benNiloya cem yılöazın karakomikleri izle
Ama bi izlerim yine şimdi bir de Selenayla birlikte oldu tam gıcık oldum adamaNiloya cem yılöazın karakomikleri izle