-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
İzledim güzeldi internetten izleyebikirsin düşmüş interneteBen eltilerin savaşını çok merak ediyorum tam gidecektik eltimle martta yasaklandı herşey fragmanlarını gördüm müthişti
Aa düşmüş mü izleyim bende sağol canımİzledim güzeldi internetten izleyebikirsin düşmüş internete
Boşverin korku filmlerini yahu izleyin komedi keyiflenelimİzledim güzeldi internetten izleyebikirsin düşmüş internete
Biz de kardeşime gittik canım. Yeni geldik.can09e sen napıyosun canım denedin mi sirkeli su
Krem de yarar ben de bikaç kez kullandım ama daha çok sirkeli suBiz de kardeşime gittik canım. Yeni geldik.
Yok yapmadım. Daha iyi krem işe yarıyor galiba.:)
Kavuştuk canim çok şükür gezip tozmaktan ayaklarima kara sular indi
Dün yazdığın saatte uyuyordum
Maşallah canım yine harikasınDün yazdığın saatte uyuyordumerkenciyiz biraz..
Estağfurullah en hamarat sensin
Napayım sabah 8.de kalktım dün kahvaltı bulaşık temizlik derken sonra güne bereketli devam etmek için kuşluk namazı kıldım, 1 bucuk saat falan kitap okudum az yani çocuksuz olduğum için. Kuran falan okudum sohbet dinledim, fazla bir şey yapmadım dünbugün İnşallah
Olsun üzülme sağlıklı olun yine buluşursunuz inşallah özlem giderince iyi gelmez mi ne güzel morali yükseliyor insanın sevdikleriyle bir araya gelinceKavuştuk canim çok şükür gezip tozmaktan ayaklarima kara sular indi
Ama gidicekleryinede çok iyi geldi tabi..
Sende mapuslara dusmussun burda etiketlicektim yoksa
Şuan gaza gelmek için Temizlik Benim İşim izliyorum aman Allahım o ev ne öyle
Bugün ki ev Allah muhafaza kara böcekler o yağlar Kadir de iyi temizledi ama nasıl bir sprey o bilmem bi sıkıyor yağ kalkıyor metal şişede sinek ilacı tarzı bir şişeDimi evleri iğrenç amaaa insanlar nasil bu kadar rahat olabiliyor
Niloyacım ben normalde gupse özayı çok severim ama bu filmde biraz abartılmış her şey yani en azından bana öyle geldiBen eltilerin savaşını çok merak ediyorum tam gidecektik eltimle martta yasaklandı herşey fragmanlarını gördüm müthişti
Ben sadece Gupse Özayın sosyal medyasında paylaştığı kadarını gördüm komik olması için genelde abartılıyor yaNiloyacım ben normalde gupse özayı çok severim ama bu filmde biraz abartılmış her şey yani en azından bana öyle geldiHani güzel miydi evet güzeldi ama bazı sahnelerde de sinir olmuyor değilsin, sahiden bu şekilde yapan eşitler var mıdır diye düşünmeden edemedim
Yani evet abartılıyor ama burda biraz fazla abartmışlarBen sadece Gupse Özayın sosyal medyasında paylaştığı kadarını gördüm komik olması için genelde abartılıyor ya
Not alıyorum canımYani evet abartılıyor ama burda biraz fazla abartmışlarizlemediysen gülse birselin aile arasında da çok güzel ha bir de organize işler sazan sarmalı
O zaman bir kaç tane daha sevdiğim komedi filmini ekleyeyim listeneNot alıyorum canımkomedi severim
Deliha süper yaO zaman bir kaç tane daha sevdiğim komedi filmini ekleyeyim listeneAykut enişte, yok arkadaşım serisi ( bence ikisi de başarılıydı ) deliha serisi de güzeldi.
Aahh keşkeeeDeliha süper yakeşke 3 ü de çevrseler