- 23 Ocak 2016
- 32.494
- 48.871
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Kız videoda incicaps yazıyor sen mi yaptın
Ahanda oldu
O zaman yarın oturmaya devamYok bende evdeyim çalışmıyorum niloya
AhahahahahaKız videoda incicaps yazıyor sen mi yaptın
Müthiş canım gerçekten öyle haftasonu hemen geçiyorAhahahahahaYok o internette çok meşhur...capsleri yapan ilk sayfalardan..
Hangi filmler ?Tüüüümmm gün oturdum film izledim falan
Niloya bayılıyorum senin şu cilt bakımını aksatmamana darısı başımaBugün kitap da okumak istemiyorum şuan cildimi temizlemek de zor geliyor eve geldim yorgunluk var üzerimde sadece yatıp dinlenmek istiyorum ne iş yaptıysam dinlenecek pis sünepe diyorum kendime
Valla dün başladım izlemeyeHangi filmler ?
Ay yokValla dün başladım izlemeye
Korku filmi izledim .
Lanet 2
Kapan
Musallat
Poğaça aksatmaz unutmaNiloya bayılıyorum senin şu cilt bakımını aksatmamana darısı başıma
Kız nasıl izledin bu filmleri adlarını okurken bile tırstımValla dün başladım izlemeye
Korku filmi izledim .
Lanet 2
Kapan
Musallat
Poğaça aksatmaz unutma
Haftada 2 kez kömür maskesi adını vermeyim markanın neme lazım ban yerim falan tonşkle gece yatmadan evvel cildinin yağını kirini temizliyorum pede gelen kiri görmelisin pasaklı Niloya dersinCilt bakımı ne yapıyosunuz?
Ben çok severimKız nasıl izledin bu filmleri adlarını okurken bile tırstım
Haftada 2 kez kömür maskesi adını vermeyim markanın neme lazım ban yerim falan tonşkle gece yatmadan evvel cildinin yağını kirini temizliyorum pede gelen kiri görmelisin pasaklı Niloya dersinardından da cilt tonunu dengeleyici kremim var onu sürüyorum
Ooo lız ben 5 gündür evdeyim 2 kere yaptımHaftada 2 kez kömür maskesi adını vermeyim markanın neme lazım ban yerim falan tonşkle gece yatmadan evvel cildinin yağını kirini temizliyorum pede gelen kiri görmelisin pasaklı Niloya dersinardından da cilt tonunu dengeleyici kremim var onu sürüyorum
Bilmem ki belki 15 gündür ben yanlış hatırlıyor da olabilirim boşver bea ban geçti bitti gitti işteaaayyyy ban olayına hala şaşkınım 1 ay öncesinin nasıl oldu anlamadım