- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Sağol canım.Tamam canım yüzeysel oldu mu daha kolay sirkeli suyla bol bol yıka ben bunu eltim ameliyat olduğunda duymuştum jinekolog ameliyattan sonra sirkeli suyla yıkamasını söylemişti mikrop kapmaması için ona öyle söylemişti ordan aklımda kaldı ben de denedim faydasını gördüm inşallah sana da iyi gelir
İnşallah canım. Zordur bilirim :/Sağol canım ya.
Ben hep pamuklu kullanırım zaten de. Antibiyotik işte sebebi birini de diş için içtimdi. 2 defa içtim ikisinde de kaşıntı başladı. Neyse geçer inşallah hemen.
Hatırlıyor musun kızlık zarı diye bir konu vardı 1 ay önce falan orda üslup kurallarına uymamışımNiloyatospikk nerdesin sen yaaa niye gittin nerelere gittinnn
Yok yemedimHatırlıyor musun kızlık zarı diye bir konu vardı 1 ay önce falan orda üslup kurallarına uymamışımher zaman saygılı yazarım ama sen neler yapıyorsun ban yemedin mi bu zaman zarfında
Bilmem ki konuyu hatırladın mıYok yemedim1 ay önceki konu geçmiş gitmiş neden öyle oldu ki
Ohh sobaya bayılırımKızlar ne işler yaptınız bakalım
Ben bugün pek iş yapmadım desem yeridir oturdum durdum
Günden geriye kalanlar akşam üşüyüp yaktığımız soba gündüz içtiğim kahve mangalı da eşim yaptı salata yaptım hepsi bu
Tüüüümmm gün oturdum film izledim falanKızlar ne işler yaptınız bakalım
Ben bugün pek iş yapmadım desem yeridir oturdum durdum
Günden geriye kalanlar akşam üşüyüp yaktığımız soba gündüz içtiğim kahve mangalı da eşim yaptı salata yaptım hepsi bu
Sen şuan işte izinlisin canımOhh sobaya bayılırım
Bugün oturma günüymüş o zamanTüüüümmm gün oturdum film izledim falan
Yaşadığımız şehire merkeze geldik 10 derece farketti orası 12 derece burası 22Aynennnnn niloya soba
Bende valla öyle oldu hiç anlamadım hafta sonları hep öyle olur zatenBugün oturma günüymüş o zamanben de oturdum kös kös nasıl geçti onu da anlamadım
Sen çalışıyor muydun canım yarın pazartesi çalışanlara oturma yok ben evdeBende valla öyle oldu hiç anlamadım hafta sonları hep öyle olur zaten
Kız kahkahayı bastım
Ahanda oldu
Yok bende evdeyim çalışmıyorum niloyaSen çalışıyor muydun canım yarın pazartesi çalışanlara oturma yok ben evde