- Konu Sahibi Niloyatospikk
Vende örgü başladım bol bol oturdugum için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canım. Havalar bir sıcak bir soğuk. Dikkatli olmak lazım. Allah beterinden korusun. Maşallah senin enerjini çok beğeniyorum. Bu arada ben hep yorgunumMerhaba canım ben dün hastaydım ona rağmen verimli geçti çok şükür. Gece bilerek alarmı kapattım sabah uyuyayım diye, çünkü hastaydm 11 gibi uyandım temizlik ile uğraşıyorum, hafif yorgunum ama bakalım aksama çok var..
Hahaha Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım. Havalar bir sıcak bir soğuk. Dikkatli olmak lazım. Allah beterinden korusun. Maşallah senin enerjini çok beğeniyorum. Bu arada ben hep yorgunum
Bende çok severim örgü ama ne zamandır bıraktım devam edemiyorum sayende başlarım belki ne örüyorsun canımVende örgü başladım bol bol oturdugum için
Kazak başladım ama hırkada olabılırBende çok severim örgü ama ne zamandır bıraktım devam edemiyorum sayende başlarım belki ne örüyorsun canım
Ben patik örüyorum bebek patikleri, bebeğim yok ama :) battaniye veya yelek de örebilirimKazak başladım ama hırkada olabılır
Altı lastik düz çıkacagım sanırım kararsızca örüyorum.
Başla başla ta çok keyifli oluyor kışda geliyor sen neler örüyorsun?
Ay bebek şeyleri çok kolay oluyor hemde hemen bitiyorBen patik örüyorum bebek patikleri, bebeğim yok ama :) battaniye veya yelek de örebilirim
İnşAllah havalardır suçlusu. Panik ataktan sonra böyle oldum. Normalde sürekli bir şeylerle ilgilenirdim. Şimdi halim olmuyor açıkçası. Ben de geçen bir kitap söylemişti niloya onu sipariş verdim okumaya başladım. Bana upuzun bir sihirli değnek lazım ki değişeyimHahaha Allah razı olsun
Yapı gereği çok enerjik, hareketli bi insanım ondan herhalde.
Havalardandır herhalde eşimde öle söyledi.
Bugün pek verimli geçmedi açıkçası. Su an kırmızı oda izliyorum bitmek üzere, bittikten sonra akşam namazını kılıp kitap vs okumak istiyorum bakalım, hayırlısı
Ay bendw sipariş vercem o kitabıİnşAllah havalardır suçlusu. Panik ataktan sonra böyle oldum. Normalde sürekli bir şeylerle ilgilenirdim. Şimdi halim olmuyor açıkçası. Ben de geçen bir kitap söylemişti niloya onu sipariş verdim okumaya başladım. Bana upuzun bir sihirli değnek lazım ki değişeyim
İnşAllah bakış açımızı değiştirirAy bendw sipariş vercem o kitabı
İsmi neydi kitabınİnşAllah havalardır suçlusu. Panik ataktan sonra böyle oldum. Normalde sürekli bir şeylerle ilgilenirdim. Şimdi halim olmuyor açıkçası. Ben de geçen bir kitap söylemişti niloya onu sipariş verdim okumaya başladım. Bana upuzun bir sihirli değnek lazım ki değişeyim
Panik ataklardan kurtulmanın yolları.İsmi neydi kitabın
Merhaba arkadaşlar. Sabah erken saatte dersim vardı. Sonra kahvaltı yaptık. Yemeğimi de yaptım. Yine canlı dersim var. Sonra kızımı dışarıya çıkarırım biraz. Niloya ne zaman döneceksin? Sana selam olsun
Canım hep okudum sizi Narincim senin bana seslendiğin msjlarda çok duygulandım canım okuyarsan şu işleri yaptım yazmana çokkk duygulandımNiloya okuyorsan yine bol dinlenmeli bir gündü
Ben son sayfalardayım canım dışarı çıkamayan kişiler nasıl yendiklerini anlatmışlar sana da faydası olur inşallah canımPanik ataklardan kurtulmanın yolları.
Niloya nerelerdeydinn?Ben son sayfalardayım canım dışarı çıkamayan kişiler nasıl yendiklerini anlatmışlar sana da faydası olur inşallah canım
Hoşbuldum canım o kadar yazarken dikkat etmeme rağmen neden ban yedim bilmiyorum kimseyle tartışmadan saygılı bir şekilde fikirlerimi söylüyorum üzüldüm açıkçasıNiloya nerelerdeydinn?
Hoşgeldinnn
Göğsünün inmesine sevindim canım eşinin sonucu ne çıktı inşallah iyidir aklıma geldi hepAy evett o kadar rahatsızlığına rağmen yine de pozitif enerji veriyor değil mi?
Benim için de yorucu gündü.
Ütüler bitti şükür.
Lavabolar temizlendi.
Duş aldım.
Memem daha iyi şükür indi gibi.
Sabah öğle akşam yemekleri halloldu.
Bnm de vardaha rontgrn cektşrecegim bakalım 1 ay kalır sanırım ama daha iyiyim elhamdülillah..Hoşbuldum canım o kadar yazarken dikkat etmeme rağmen neden ban yedim bilmiyorum kimseyle tartışmadan saygılı bir şekilde fikirlerimi söylüyorum üzüldüm açıkçası
Sen nasıl oldun canım bacağın hala alçıda dimi kuzenimin de alçıda ziyarete gittim daha 15 gün daha duracakmış
Yok çıkış yapıyorsun öyle okuyabiliyorsun sizi okudum çıktım ben deBnm de vardaha rontgrn cektşrecegim bakalım 1 ay kalır sanırım ama daha iyiyim elhamdülillah..
Allahallah banlanınca sana msj fln gelmiyormu?
Hoşgeldin canım.Göğsünün inmesine sevindim canım eşinin sonucu ne çıktı inşallah iyidir aklıma geldi hep