🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun canım. Havalar bir sıcak bir soğuk. Dikkatli olmak lazım. Allah beterinden korusun. Maşallah senin enerjini çok beğeniyorum. Bu arada ben hep yorgunum

Çok geçmiş olsun canım. Havalar bir sıcak bir soğuk. Dikkatli olmak lazım. Allah beterinden korusun. Maşallah senin enerjini çok beğeniyorum. Bu arada ben hep yorgunum
Hahaha Allah razı olsun
Yapı gereği çok enerjik, hareketli bi insanım ondan herhalde.
Havalardandır herhalde eşimde öle söyledi.
Bugün pek verimli geçmedi açıkçası. Su an kırmızı oda izliyorum bitmek üzere, bittikten sonra akşam namazını kılıp kitap vs okumak istiyorum bakalım, hayırlısı

Kazak başladım ama hırkada olabılır
Altı lastik düz çıkacagım sanırım kararsızca örüyorum.
Başla başla ta çok keyifli oluyor kışda geliyor sen neler örüyorsun?
Ben patik örüyorum bebek patikleri, bebeğim yok ama :) battaniye veya yelek de örebilirim

İnşAllah havalardır suçlusu. Panik ataktan sonra böyle oldum. Normalde sürekli bir şeylerle ilgilenirdim. Şimdi halim olmuyor açıkçası. Ben de geçen bir kitap söylemişti niloya onu sipariş verdim okumaya başladım. Bana upuzun bir sihirli değnek lazım ki değişeyim

Ay bendw sipariş vercem o kitabı

İsmi neydi kitabın

Niloya okuyorsan yine bol dinlenmeli bir gündü
Canım hep okudum sizi Narincim senin bana seslendiğin msjlarda çok duygulandım canım okuyarsan şu işleri yaptım yazmana çokkk duygulandım

Niloya nerelerdeydinn?
Hoşgeldinnn
Hoşbuldum canım o kadar yazarken dikkat etmeme rağmen neden ban yedim bilmiyorum kimseyle tartışmadan saygılı bir şekilde fikirlerimi söylüyorum üzüldüm açıkçası
Sen nasıl oldun canım bacağın hala alçıda dimi kuzenimin de alçıda ziyarete gittim daha 15 gün daha duracakmış

Göğsünün inmesine sevindim canım eşinin sonucu ne çıktı inşallah iyidir aklıma geldi hep

Bnm de vardaha rontgrn cektşrecegim bakalım 1 ay kalır sanırım ama daha iyiyim elhamdülillah..
Allahallah banlanınca sana msj fln gelmiyormu?

Göğsünün inmesine sevindim canım eşinin sonucu ne çıktı inşallah iyidir aklıma geldi hep
Hoşgeldin canım.
Teşekkür ederim.
Sonuç negatif çıktı.

Sen nasılsın iyi misin?
Neyle ilgili olduğunu mesajda belirtiyolar ama. Sende yok mu? Ben de 2 defa ceza yedim:)
Biri polemik ki polemik olduğunu düşünmüyorum halen:))
Diğeri de argo kullanımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…