🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .

Bitmiyor

Rüyan hayrolsun canım Allah kötülüklerden korusun inşallah amin

Maşallah yaparsın yaparsın canım başlayana kadar fare kapana mı kısıldı ki

Bunlara müsait bi ara bakcam inşallah bugün dışarıda işlerim var şuan çıkıyorum artık temizlik akşama eşim akşamcı bu hafta temizlik akşamları loading
Kolay gelsin canım, başım çok ağrıyor ya. Gözüme vuruyor ağrısı
Ev biraz dağınıkti mecbur kalkıp toparladım biraz içim açıldı en azından. Bulasıkları yıkadım su an oturuyorum, her tarafım ağrıyor. Covid olan biri tekrar olabiliyor mu acaba, biz Nisan ayı sonuna doğru olmuştuk, tekrar kapmış olabilir miyim acaba, belirtileri benziyor, ilkinde de başlarda böyle olmuştum. Baş ağrısı ve vücut ağrısı ile başlayıp belirtiler arttı sonrasında

Ben de yemeğimi yaptım. Balkonu temizledim. Canlı derslerimi yaparken bir selam vereyim dedim size. Farz olan ibadetlerimi Allah kabul etsin yapıyorum. Buraya yazayım da hedefim olsun. Bu gece teheccüde kalkacağım inşallah

Olan bir daha oluyormuş canım birileri ile yaklaştın mı şu sıralar eğer benzer belirtilerse lütfen git hastaneye

Maşallah canım gün içinde de yaptıklarını akşama yaz insan bir sürü iş yapmışım diye seviniyor ben şimdi Özdilekte indirim varmış oraya geldim hem kızı oyun parkına getirdim

Canım git bi test yaptır

Maşallah canım gün içinde de yaptıklarını akşama yaz insan bir sürü iş yapmışım diye seviniyor ben şimdi Özdilekte indirim varmış oraya geldim hem kızı oyun parkına getirdim
Doğru diyorsun canım. Halsiz yatmadım diye bile seviniyorum . Birazdan kızımı gezmeye çıkaracağım. Canlı derslerim yeni bitti. Çok yoruldum. Eve dönünce devam ederim işlerime

Doğru diyorsun canım. Halsiz yatmadım diye bile seviniyorum . Birazdan kızımı gezmeye çıkaracağım. Canlı derslerim yeni bitti. Çok yoruldum. Eve dönünce devam ederim işlerime
Ben de kalktığımdan beri durmadım. Dışarı çık mutlaka iyi gelir hava da güneşli hem dışarı çıkınca ki korkunu yenmeye çalışırsın.

Ben de kalktığımdan beri durmadım. Dışarı çık mutlaka iyi gelir hava da güneşli hem dışarı çıkınca ki korkunu yenmeye çalışırsın.
Ben de o yüzden çıkmaya çalışıyorum ama şu korku var ya sürekli içimde. İzzet güllü nün dediği gibi umursamamaya çalışıyorum da başarabilir miyim bakalım.

Bugün çok yoruldum işleri yarına bıraksam iyi olacak sadece aldığım 2 tane yeni saksıya menekşelerimi geçirdim o kadar dışarı çıkıp gelince çok yoruldum uzandım bugün ara vereyim yarın devam inşallah ya da dinlenirsem akşama yaparım minimal yaşam diyorum gittim 2 tane 3lü su bardağı aldım gerek var mıydı şimdi ihtiyacım da yoktu şuan sinirliyim kendime hem çok güzeller dedim hem de dolaplarımda yer bile yok bana bi temiz sopa

Olsun canım belki öyle mutlu hissettin kendini. Kullanmadıklarını ihtiyacı olana hediye edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…