- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Bunlara müsait bi ara bakcam inşallah bugün dışarıda işlerim var şuan çıkıyorum artık temizlik akşamaBuda hoş
İlayda bolat çok güzel fikirlerle geliyoooorr
Rüyan hayrolsun canım Allah kötülüklerden korusun inşallah aminGünaydın ben bugün 6 buçuk gibi uyandım eşimle kahvaltı yaptık. Eşim işe gitti. Ben sözde uyumayacaktım, ama yatak beni aşırı cezbetti uyudum. 3 saat sonra uyanabildim. Kötü rüyalar gördüm. Üstümdeki negatif enerjiyi atmam lazım.
Geç kalmıs olsam da, bugün yapılacaklar :
- Önce evi toplamak
- Süpürmek
- Silmek
- Toz almak
- Balkonlar
- yemek
- kitap
- kuran, zikir
- bide motivasyon videosu izlerim 2 3 tane enerjimi geri kazanmam lazım
Maşallah yaparsın yaparsın canım başlayana kadar fare kapana mı kısıldı kiGünaydınnnn
Bu gün yapılacakklar
Yemek yapılacak
Kuran çalışalacak
Kek yapılacak
Cild bakımı yapılacak
Merdiven yıkanacak
Salon camı silinecek
Ütü yapılacak
Bakalım yapabıleceköiyim hepsini.
Bu gece yokdu fare daha da gelmez inşallah
Ay yazarken yoruldum yaparken kolay olsun inşallah.
Kolay gelsin canım, başım çok ağrıyor ya. Gözüme vuruyor ağrısıBunlara müsait bi ara bakcam inşallah bugün dışarıda işlerim var şuan çıkıyorum artık temizlik akşamaeşim akşamcı bu hafta temizlik akşamları loading
Amin canım teşekkür ederimRüyan hayrolsun canım Allah kötülüklerden korusun inşallah amin
Çok güzelmiş buŞuna bayılıyorum zaten
李子柒 Liziqi
这里是李子柒YouTube官方频道哦~欢迎订阅:https://goo.gl/nkjpSx Please subscribe to 【李子柒 Liziqi 】Liziqi Channel on YouTube if you like my videos 本人未在海外开设任何销售渠道 So far Liziqi h...www.youtube.com
Olan bir daha oluyormuş canım birileri ile yaklaştın mı şu sıralar eğer benzer belirtilerse lütfen git hastaneyeKolay gelsin canım, başım çok ağrıyor ya. Gözüme vuruyor ağrısı
Ev biraz dağınıkti mecbur kalkıp toparladım biraz içim açıldı en azından. Bulasıkları yıkadım su an oturuyorum, her tarafım ağrıyor. Covid olan biri tekrar olabiliyor mu acaba, biz Nisan ayı sonuna doğru olmuştuk, tekrar kapmış olabilir miyim acaba, belirtileri benziyor, ilkinde de başlarda böyle olmuştum. Baş ağrısı ve vücut ağrısı ile başlayıp belirtiler arttı sonrasında
Maşallah canım gün içinde de yaptıklarını akşama yaz insan bir sürü iş yapmışım diye seviniyor ben şimdi Özdilekte indirim varmış oraya geldim hem kızı oyun parkına getirdimBen de yemeğimi yaptım. Balkonu temizledim. Canlı derslerimi yaparken bir selam vereyim dedim size.Farz olan ibadetlerimi Allah kabul etsin yapıyorum. Buraya yazayım da hedefim olsun. Bu gece teheccüde kalkacağım inşallah
Canım git bi test yaptırKolay gelsin canım, başım çok ağrıyor ya. Gözüme vuruyor ağrısı
Ev biraz dağınıkti mecbur kalkıp toparladım biraz içim açıldı en azından. Bulasıkları yıkadım su an oturuyorum, her tarafım ağrıyor. Covid olan biri tekrar olabiliyor mu acaba, biz Nisan ayı sonuna doğru olmuştuk, tekrar kapmış olabilir miyim acaba, belirtileri benziyor, ilkinde de başlarda böyle olmuştum. Baş ağrısı ve vücut ağrısı ile başlayıp belirtiler arttı sonrasında
Doğru diyorsun canım. Halsiz yatmadım diye bile seviniyorumMaşallah canım gün içinde de yaptıklarını akşama yaz insan bir sürü iş yapmışım diye seviniyor ben şimdi Özdilekte indirim varmış oraya geldim hem kızı oyun parkına getirdim
Ben de kalktığımdan beri durmadım. Dışarı çık mutlaka iyi gelir hava da güneşli hem dışarı çıkınca ki korkunu yenmeye çalışırsın.Doğru diyorsun canım. Halsiz yatmadım diye bile seviniyorum. Birazdan kızımı gezmeye çıkaracağım. Canlı derslerim yeni bitti. Çok yoruldum. Eve dönünce devam ederim işlerime
Ben de o yüzden çıkmaya çalışıyorum ama şu korku var ya sürekli içimde. İzzet güllü nün dediği gibi umursamamaya çalışıyorum da başarabilir miyim bakalım.Ben de kalktığımdan beri durmadım. Dışarı çık mutlaka iyi gelir hava da güneşli hem dışarı çıkınca ki korkunu yenmeye çalışırsın.
O korku bende de var maalesefBen de o yüzden çıkmaya çalışıyorum ama şu korku var ya sürekli içimde. İzzet güllü nün dediği gibi umursamamaya çalışıyorum da başarabilir miyim bakalım.
Olsun canım belki öyle mutlu hissettin kendini. Kullanmadıklarını ihtiyacı olana hediye edebilirsin.Bugün çok yoruldum işleri yarına bıraksam iyi olacak sadece aldığım 2 tane yeni saksıya menekşelerimi geçirdim o kadar dışarı çıkıp gelince çok yoruldum uzandım bugün ara vereyim yarın devam inşallah ya da dinlenirsem akşama yaparım minimal yaşam diyorum gittim 2 tane 3lü su bardağı aldım gerek var mıydı şimdi ihtiyacım da yoktu şuan sinirliyim kendime hem çok güzeller dedim hem de dolaplarımda yer bile yok bana bi temiz sopa
Aynen öyle yapmak en iyisiOlsun canım belki öyle mutlu hissettin kendini. Kullanmadıklarını ihtiyacı olana hediye edebilirsin.