🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Akşam izzet güllü ınstagram canlı yayınını izleyeceğim. Annemlere gittim eve geldik yemek ye topla ancak oturdum. En son da kitap okuyarak kapanışı yaparım bu günlük 😊

🌺28 Eylül 2020 Pazartesi

Evin düzeni ve temizliği
🔸2 pencere camı silindi
🔸2 adet tekli koltuk arkaları silindi
🔸2 adet vitrin çekildi arkası silindi
🔸2 adet menekşe saksısı değiştirildi
Bugün herşey 2 olmuş :confused:

Kişisel Gelişim ve Sağlık
🔸Sabah bilmem kaç dk egzersiz yapıldı
🔸Günlük duş alınıp cilt temizliği yapıldı
🔸Ailecek dışarıda aktivite yapıldı
🔸Kızım oyun parkına götürüldü
-Minimal yaşam adına gereksiz alışveriş yapıldı bu eksi
🔸Yatmadan evvel kitap okunup cilt temizliği yapılıp krem sürülecek
🔸Kumbaraya para atıldı.

Bu günden geriye kalan fotoğraf kareleri

Eklentiler

• IMG_20200928_225352.jpg
    IMG_20200928_225352.jpg
    126 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20200928_211914.jpg
    IMG_20200928_211914.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20200928_144436.jpg
    IMG_20200928_144436.jpg
    112,8 KB · Görüntüleme: 42
🌺GÜNAYDIN🌺
Verimli bir gün olsun inşallah yine çok gevşek hissediyorum kendimi :olamaz:her yer temiz ne iş yapsam acaba bugün biraz ütü var bulaşık makinası çalıştırılıp boşaltılacak

Günaydınnn:) gerçi artık tünaydın.
Makine boşalıp yenileri yerleşecek
Kuzunun dolabını bitirdim sayılır yazlıkları hurçlanacak.
Bir makine daha bebeğin çamaşırları yıkandı bunlar yenilerdi durulandı sadece bunlar da kurusun artık ütüyü halledeyim.
Toz aldım.
Lavaboları halletmem lazım
Test için geldiler sürüntü aldılar eşimden. Umuyorum tertemiz sonuçlar..
Antibiyotik başladım memem için dün akşam inşallah işe yarar dağılır.
Eşimin çarşafı değişti.
Dibek kahvesi ile keyif yapıldı.

Günaydınnn:) gerçi artık tünaydın.
Makine boşalıp yenileri yerleşecek
Kuzunun dolabını bitirdim sayılır yazlıkları hurçlanacak.
Bir makine daha bebeğin çamaşırları yıkandı bunlar yenilerdi durulandı sadece bunlar da kurusun artık ütüyü halledeyim.
Toz aldım.
Lavaboları halletmem lazım
Test için geldiler sürüntü aldılar eşimden. Umuyorum tertemiz sonuçlar..
Antibiyotik başladım memem için dün akşam inşallah işe yarar dağılır.
Eşimin çarşafı değişti.
Dibek kahvesi ile keyif yapıldı.
Valla 2 çocukla harikasın canım
Kahvaltı yaptık sofrayı topladım şuan yatakta sündükleşiyorum 😁
Bi yerde yazını gördüm memen ile ilgili benim lohusalıkta olmuştu çok ateşlenmiştim antibiyotik ile geçmişti çocuk emmemişti sağmakla da yetişmiyordu bi iftar saati misafirlikte çok ateşlendim acile gitmiştik soydular tir tir titriyordum antibiyotik verdiler geçti sana mastit mi dediler inşallah testiniz de negatif çıkar 🤲🏻

Canlı dersin bir bölümü yapıldı. Tuvaletler temizlendi. Çamaşırlar yıkanıyor. Yemeğim var bugün neyseki 😊 evi süpürüp toz alsam fena olmaz. Sonra yine ders 🤦‍♀️😊

Valla 2 çocukla harikasın canım
Kahvaltı yaptık sofrayı topladım şuan yatakta sündükleşiyorum 😁
Bi yerde yazını gördüm memen ile ilgili benim lohusalıkta olmuştu çok ateşlenmiştim antibiyotik ile geçmişti çocuk emmemişti sağmakla da yetişmiyordu bi iftar saati misafirlikte çok ateşlendim acile gitmiştik soydular tir tir titriyordum antibiyotik verdiler geçti sana mastit mi dediler inşallah testiniz de negatif çıkar 🤲🏻
Kuzum bende ateş yok ama mastit gibi duruyor dedi. Heralde daha başında.
Valla elimden geleni yapmaya çalışıyorum çocuklar için ev için kendim için eşim için. Ara ara çöküyorum sağolsun eşim daha ne yapıcaksın evi çekip çeviriyorsun diyor az rahatlıyorum. Bu ara bende az depresifim.

Kuzum bende ateş yok ama mastit gibi duruyor dedi. Heralde daha başında.
Valla elimden geleni yapmaya çalışıyorum çocuklar için ev için kendim için eşim için. Ara ara çöküyorum sağolsun eşim daha ne yapıcaksın evi çekip çeviriyorsun diyor az rahatlıyorum. Bu ara bende az depresifim.
İlaç etki eder zaten çocuk emmiyor mu canım
Çocuklarla evi çekip çeviriyorsan daha ne olsun doğru diyor eşin :sampiyon: ben birden fazla çocuğu olan annelere imreniyorum benim becerebileceğim iş değil hele hasta oldular mı çok zor oluyor 😔

Şimdi bulaşık makinesini boşaltıp çamaşırları asıp evi süpürücem bugünlük bu kadar sündüklük yeter hava da çok sıcak İstanbula nasıl yağmur yağmış burada hava kapalı baya bi esti çok az ciseledi durdu Allahım nolursun serinlik ver ben mi sıcaklıyorum hava mı sıcak

Bizim burda da yağdı birden şu anda da rüzgarlı. Çamaşırları zor kurtardım. Söylene söylene topladım🙃
Yemekleri koydum. Duş aldım, Ezgiyi yıkadım. Süt sağdım. 5 dk anca emiyor yavrum dişlerden galiba çok sıkıntılı. Onun için sağıyım kalmasın içerde dedim.
Acıkmışım yemekler ne güzel koktu yiyelim dedim pişince. Beyim:) ben koku almıyorum dedi. :eek: korona olma olasılığı arttı gibi. Yarına kadar zor beklicez. Pozitifse ararlarmış.
Öğlen de ekmek üstü yaptım çayla beraber yedik.

Bizim burda da yağdı birden şu anda da rüzgarlı. Çamaşırları zor kurtardım. Söylene söylene topladım🙃
Yemekleri koydum. Duş aldım, Ezgiyi yıkadım. Süt sağdım. 5 dk anca emiyor yavrum dişlerden galiba çok sıkıntılı. Onun için sağıyım kalmasın içerde dedim.
Acıkmışım yemekler ne güzel koktu yiyelim dedim pişince. Beyim:) ben koku almıyorum dedi. :eek: korona olma olasılığı arttı gibi. Yarına kadar zor beklicez. Pozitifse ararlarmış.
Öğlen de ekmek üstü yaptım çayla beraber yedik.
Maşallah canım baya iş yapmışsın ellerine sağlık
Sütü emmemesi dişten de olur diş çıkarma dönemi de çok zor sıkıntısı vardır yavrumun sağ mutlaka zor geliyor insana ama sağ
Pozitif çıkarsa daha sisteme düşmeden eve geliyorlarmış inşallah negatiftir
Bizim burda da bi kez şakırdadı ama çamaşırlar ıslanmadı yine sıcak hava Eylül ayında bu kadar sıcak olsun inşallah gündüz de serinler ben bugün pek iş yapmadım 😁bulaşık makinası boşalttım çamaşır astım hepiciği bu :KK70: şimdi de Masumlar Apartmanı başladı markete gidip cipis alıp geleyim 😂

X