- 23 Ocak 2016
- 32.493
- 48.870
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Bizim köydeki evde vardı bi ara gece vakti başlıyorlardı fink atmaya kapan işe yaradıBen karadan uzaklığa göre cıkarım yola
Bu arada sen sordun dimi catıdaki fareyi bilmiyorum napcaz bu gece ses yok ama 2. 3 gibi başlıyor ya kapan kurcaz ya ilaçlama ben de bilmiyorum,
Yaa nıloya yem olarak ne koydunuz peynir koysak kedilerde cıkıyor bizim çatıya ya onlar kapana takıkırsaBizim köydeki evde vardı bi ara gece vakti başlıyorlardı fink atmaya kapan işe yaradı
Peynir amaYaa nıloya yem olarak ne koydunuz peynir koysak kedilerde cıkıyor bizim çatıya ya onlar kapana takıkırsa
Kedilerin takılacağını sanmamYaa nıloya yem olarak ne koydunuz peynir koysak kedilerde cıkıyor bizim çatıya ya onlar kapana takıkırsa
Kedilerin takılacağını sanmam
Yok kedi peynire gitmez ya peynir iyidirYaa ay bilemedim fındık koysak olmazmı?
Gönlüne göre olsun inşallah.:)Neden baya arayı açtınız öyleben de oğlan istiyorum bi tane ama nasip şuan için 2.yi doğurmayı düşünmüyorum diyorum
Peynir sever kediler NiloyaYok kedi peynire gitmez ya peynir iyidir
Ben bilmiyordum canım kedi de mi peyniri seviyorPeynir sever kediler Niloya
Neyse konuyu dagıtmiyim burası olumlu bir yopik oyle kalmalı hepimze iyi gelen
Motivasyon videosu nedir?Günaydın ben bugün 6 buçuk gibi uyandım eşimle kahvaltı yaptık. Eşim işe gitti. Ben sözde uyumayacaktım, ama yatak beni aşırı cezbetti uyudum. 3 saat sonra uyanabildim. Kötü rüyalar gördüm. Üstümdeki negatif enerjiyi atmam lazım.
Geç kalmıs olsam da, bugün yapılacaklar :
- Önce evi toplamak
- Süpürmek
- Silmek
- Toz almak
- Balkonlar
- yemek
- kitap
- kuran, zikir
- bide motivasyon videosu izlerim 2 3 tane enerjimi geri kazanmam lazım
Motivasyon videosu nedir?
Ben de soracaktım dila sormuş benim de motivasyon videosu izlemem lazım ama şuan Çanakkalede bir gün diye bir belgesel eşliğinde kahvaltı yapıyoruzŞu tarz videoları kastediyorum. Motive edici
You tube da çok var aslında bu tarz videolar. Ama ben genelde sessiz vlog izleyince daha da motive oluyorum. Verimli bir gün ile ilgili sessiz vloglar. Hatta aşağıya bırakayımBen de soracaktım dila sormuş benim de motivasyon videosu izlemem lazım ama şuan Çanakkalede bir gün diye bir belgesel eşliğinde kahvaltı yapıyoruz