🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Peynir sever kediler Niloya 🙈
Neyse konuyu dagıtmiyim burası olumlu bir yopik oyle kalmalı hepimze iyi gelen 🌹
Ben bilmiyordum canım kedi de mi peyniri seviyor 😁konunun dağılması ile alakası yok şekerim sorucaksın tabi ki günlük hayatımızdan da konuşabiliriz ne demek ama kedi kapana kısılmaz sanırım bence farelere özgü bişey o ya 😁

🌺GÜNAYDIN🌺
Sabah oldu uyanın haydiiii :KK73:
Çokkk güzel bir hafta olmasını dilerim...

Eklentiler

• IMG_20200628_183251.jpg
    IMG_20200628_183251.jpg
    276,6 KB · Görüntüleme: 55
Günaydınnnn🌹
Bu gün yapılacakklar
🌷Yemek yapılacak
🌷Kuran çalışalacak
🌷Kek yapılacak
🌷 Cild bakımı yapılacak
🌷 Merdiven yıkanacak
🌷Salon camı silinecek
🌷 Ütü yapılacak
Bakalım yapabıleceköiyim hepsini. 🙈
Bu gece yokdu fare daha da gelmez inşallah
Ay yazarken yoruldum yaparken kolay olsun inşallah. 🙈 😅

Son düzenleme:
Günaydın ben bugün 6 buçuk gibi uyandım eşimle kahvaltı yaptık. Eşim işe gitti. Ben sözde uyumayacaktım, ama yatak beni aşırı cezbetti uyudum. 3 saat sonra uyanabildim. Kötü rüyalar gördüm. Üstümdeki negatif enerjiyi atmam lazım. :KK43:

Geç kalmıs olsam da, bugün yapılacaklar :

- Önce evi toplamak
- Süpürmek
- Silmek
- Toz almak
- Balkonlar
- yemek
- kitap
- kuran, zikir
- bide motivasyon videosu izlerim 2 3 tane enerjimi geri kazanmam lazım :KK70:

Günaydın ben bugün 6 buçuk gibi uyandım eşimle kahvaltı yaptık. Eşim işe gitti. Ben sözde uyumayacaktım, ama yatak beni aşırı cezbetti uyudum. 3 saat sonra uyanabildim. Kötü rüyalar gördüm. Üstümdeki negatif enerjiyi atmam lazım. :KK43:

Geç kalmıs olsam da, bugün yapılacaklar :

- Önce evi toplamak
- Süpürmek
- Silmek
- Toz almak
- Balkonlar
- yemek
- kitap
- kuran, zikir
- bide motivasyon videosu izlerim 2 3 tane enerjimi geri kazanmam lazım :KK70:
Motivasyon videosu nedir?

Ben de soracaktım dila sormuş benim de motivasyon videosu izlemem lazım ama şuan Çanakkalede bir gün diye bir belgesel eşliğinde kahvaltı yapıyoruz⛵
You tube da çok var aslında bu tarz videolar. Ama ben genelde sessiz vlog izleyince daha da motive oluyorum. Verimli bir gün ile ilgili sessiz vloglar. Hatta aşağıya bırakayım

Şu kadını muhakkak takip edin

Şuna bayılıyorum zaten

Şu kızın videolarını da beğeniyorum, İslami konuda da güzel örnekler var, kitap video tavsiyesi falan

X