- 23 Ocak 2016
- 32.493
- 48.870
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Kız daha ne temizliği bugün güzel yapmışsın eminim ki hep böyle yapıyorsun o yüzden temizdirBenim de bugünün temizliği bitti yarın genel temizlik yapıyorum yani pazartesi temizliğiöyle heryeri dip köşe süpürüp silip toz almak, balkonlari, wc banyo yıkamak. Her pazartesi yapıyorum çocuk olmadığı o gün yapınca her gün süpürme ihtiyacı olmuyor, 2 3 günde bir yapıyorum
Diğer topikte bikaç sayfa paylaştım canım çok güzel bak oku bana iyi geldi ellerine sağlık bu arada sen de güzel işler yapmışsınAy ne güzel içim açıldı bu sayfada sanki
Yanlız ben bi düşündüm benim hayalim yoksanırım...
Ben bu gün market yaptım cook sıcakdı
Yemek pişirdim
Toz aldım
Çamasır as topla
Asıl büyük çözülmesi gereken sorun çatıda fare var sanırım tüm gece uyutmadı
Benim uykum açıldı azcık Kuran okudum kızım uyandı şimdi azcık daha işlerim varBenim de şu an çok uykum var ya..
Çok haklısın canım. Söylenen kelimeler çok etkiliyor bizleri. Nasıl ki çocuğa sen işe yaramazsın deyince ilerde kendini işe yaramaz hissediyor bizde de aynı hesap. Hep birlikte motive olacağız inşallah bu topikteKız daha ne temizliği bugün güzel yapmışsın eminim ki hep böyle yapıyorsun o yüzden temizdiraynı benim eski halimi gördüm sende beni gaza getiriyorsun süper sabah yaptığın işlerini okuyunca ben de bugün banyo dolaplarını bir iştahla sildim gör parladılar inan ki N Narinkimse cim isteyince oluyormuş inan ki halsizim halsizim deyip duruyordum kelimelerin gücüne de inanıyorum halsizim halim yok canım yapmak istemiyor deyince otomatik olarak isteksizlik geliyor kitapta da inan bugün o cümleyi okudum kenara yazdım cümleyi paylaşıcam olumlu enerji gönderelim inşallah birbirimize Blacklightcım sen de eşlik ettiğin için teşekkür ederim canım
Ay canım benim bende çok teşekkür ederim inan beni çok motive ediyor topiğinKız daha ne temizliği bugün güzel yapmışsın eminim ki hep böyle yapıyorsun o yüzden temizdiraynı benim eski halimi gördüm sende beni gaza getiriyorsun süper sabah yaptığın işlerini okuyunca ben de bugün banyo dolaplarını bir iştahla sildim gör parladılar inan ki N Narinkimse cim isteyince oluyormuş inan ki halsizim halsizim deyip duruyordum kelimelerin gücüne de inanıyorum halsizim halim yok canım yapmak istemiyor deyince otomatik olarak isteksizlik geliyor kitapta da inan bugün o cümleyi okudum kenara yazdım cümleyi paylaşıcam olumlu enerji gönderelim inşallah birbirimize Blacklightcım sen de eşlik ettiğin için teşekkür ederim canım
Kız inan yap yap yinede yapasım geliyor her gün, eşimde titiz/düzenli biri, evi hep toplu temiz görmek istiyor. Onun da etkisi oldu üzerimde. Eskiye oranla daha düzenli temiz çalısıyorm. Erken kalkmayı da yine eşimden öğrendim, uykucunun tekiyimdir normaldeKız daha ne temizliği bugün güzel yapmışsın eminim ki hep böyle yapıyorsun o yüzden temizdiraynı benim eski halimi gördüm sende beni gaza getiriyorsun süper sabah yaptığın işlerini okuyunca ben de bugün banyo dolaplarını bir iştahla sildim gör parladılar inan ki
Valla ben simdiden aşırı motive olmaya başladım bile. Aklımda neler neler var, artık gün gün paylaşırızÇok haklısın canım. Söylenen kelimeler çok etkiliyor bizleri. Nasıl ki çocuğa sen işe yaramazsın deyince ilerde kendini işe yaramaz hissediyor bizde de aynı hesap. Hep birlikte motive olacağız inşallah bu topikte
Allahım ne olur bana da enerji verValla ben simdiden aşırı motive olmaya başladım bile. Aklımda neler neler var, artık gün gün paylaşırız
Ay canım benim bende çok teşekkür ederim inan beni çok motive ediyor topiğinhele senin enerjin iyiki açmıssın su topiği
Biz karı koca uykucuyuz tam tersine uykuyu sevmeyen bir kızımız var bizi sabahları içtimaya hazır ediyorKız inan yap yap yinede yapasım geliyor her gün, eşimde titiz/düzenli biri, evi hep toplu temiz görmek istiyor. Onun da etkisi oldu üzerimde. Eskiye oranla daha düzenli temiz çalısıyorm. Erken kalkmayı da yine eşimden öğrendim, uykucunun tekiyimdir normalde
Ben şimdi yaptıklarımı yazıyorum bikaç da fotoğraf çektim ama canınız çeker mi kurabiye yaptım hamur yaptım resim çektim ama canınız çekerse paylaşmayımValla ben simdiden aşırı motive olmaya başladım bile. Aklımda neler neler var, artık gün gün paylaşırız
Aynen beni tarif etmişsin canım yazmaya başlayınca insanın daha çok yapası geliyor biliyor musun onu farkettim bugün dün yazacak pek bişeyim yoktu motivasyonum düştü bugün bişeyler yaptım önce kağıda yazdım sonra ne güzel oldu dedim yapabildiğin kadarı sonra enerji geliyor banyo dolaplarına bi başladım içini silmeye başlarken buldum kendimiÇok güzel bir konu olmuş öncelikle
Ben planlı olmayı çok seven ama uygulamaya dökemeyen bir insan olarak konuyu takipteyim motive açısından. Ben de yazarım arada inşallah yoluna koyup bir şeyleri. Yapılması gereken her şeyin farkında olup yapmaya üşenip sonra bu durumdan mutsuz olup bir girdaba sokuyorum kendimi ama çıkacağım inşallah
Ben şimdi yaptıklarımı yazıyorum bikaç da fotoğraf çektim ama canınız çeker mi kurabiye yaptım hamur yaptım resim çektim ama canınız çekerse paylaşmayım
Maşallah barekaalllah tospik27 Eylül 2020 Pazar
Ev düzeni ve temizliği
Ev süpürüldü
2 makina çamaşır dürüldü
Balkondaki asma yaprakları süpürüldü saksı dipleri temizlendi.
Banyo dolabı ciflendi silindi
Banyo ve wc çıkışındaki yerler silindi paspasları değiştirildi
Banyo ve wc kapısı ciflendi silindi
Hamur işi lokma kızartıldı kurabiye yapıldı
Kızıma doğal meyve suyu yapıldı blender bozulunca kevgirden geçirildi
Kişisel Gelişim ve Sağlık
25 sayfa kitap okundu
10 sayfa Kuran-ı Kerim okundu
1 bardak limonlu su içildi
2 litre su içildi
Kumbaraya para atıldı
Yatmadan önce 15 dk egzersiz ve cilt bakımı yapılacak.
Kurabiye tepsisindeki minik şekiller kızımın marifetleri
Teşekkür ederim.Sen yazmadınMaşallah barekaalllah tospik
Valla temizliği zaten sabah yazmıştım kısa bir özet geçeyim pek verimli bir gün sayılmaz ama.Teşekkür ederim.Sen yazmadın