🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Ooo maşallah Allah güç kuvvet versin :KK70:
Bende sabah 7 gibi uyandım, kahvaltı sonrası yürüyüş yaptım parkta 30 sayfa kitap okudum. Yeni kitaba başladım Momo, çok beğendim.
Daha sonra eve geldim bulasıkları yıkayıp, çamasırlari makinaya atıp, mutfak dolaplarıni sildim, alt çekmecelerin içlerini boşaltip sildim. Evi süpürdüm, simdide çamasırlari asıp perdeyi makinaya atacam, namaz kıldıktan sonra mutfak camını silecem. :KK68:
Vauuuvv kız bu ne maşallah sana 🧿
Ayy sabah erkenden yürüyüşe gitmek hayallerim arasında ama sadece yazın sahilde yapıyorum o işi o da çok nadir :KK70: parkta kitap okumayı da çok seviyorum yeşillikler içinde
Bugün kitap okumayı yapmam lazım dün 3 sayfa okudum kitabın konusu nedir canım
Ben de kalan 2 camı silicem inşallah
Allah kabul etsin canım şimdiden namazını 🤲🏻Amin

Vauuuvv kız bu ne maşallah sana 🧿
Ayy sabah erkenden yürüyüşe gitmek hayallerim arasında ama sadece yazın sahilde yapıyorum o işi o da çok nadir :KK70: parkta kitap okumayı da çok seviyorum yeşillikler içinde
Bugün kitap okumayı yapmam lazım dün 3 sayfa okudum kitabın konusu nedir canım
Ben de kalan 2 camı silicem inşallah
Allah kabul etsin canım şimdiden namazını 🤲🏻Amin
Allah razı olsun 😍
Ay valla çok güzel parkta kitap okumak, oku oku doymuyorsun. Momo yetim bir çocuğu anlatıyor, ismi Momo. İnsanları hayvanları doğayı çok güzel dinlediği için herkes sorunları için ona geliyormuş oysa kimseye akıl verdiği yok, sadece muhteşem dinleyiciliği ile insanları kendisine hayran bırakıyor.
Sabahları yürüyüş muhteşem bir şey, artık her sabah yapmayı düşünüyorum, eşim evde olduğu zamanlar zorla onu da götürürüm belki 😅

Allah razı olsun 😍
Ay valla çok güzel parkta kitap okumak, oku oku doymuyorsun. Momo yetim bir çocuğu anlatıyor, ismi Momo. İnsanları hayvanları doğayı çok güzel dinlediği için herkes sorunları için ona geliyormuş oysa kimseye akıl verdiği yok, sadece muhteşem dinleyiciliği ile insanları kendisine hayran bırakıyor.
Sabahları yürüyüş muhteşem bir şey, artık her sabah yapmayı düşünüyorum, eşim evde olduğu zamanlar zorla onu da götürürüm belki 😅
Kitabın konusu güzelmiş beğendim
Evet parkta kitap okumak harika 🥰

Ben de bugün buzdolabını temizledim. Yemeğimi yaptım. Bir kaç video seyrettim. Dışarıya çıkmayı düşünmüyorum çok sıcak burası. Belki akşam kızımı gezdiririm. Hala halsizim 🤦‍♀️😊
O halsizlik hepsi var ama işlere girişince biraz geçti benim yatsam yatarım ama temizlik yaptım. Burası da çok sıcak klimayı açtım. Akşam lodostu dün azcık yağmur yağdı. Yürüyüş yaptığım yerde akşamları Temmuzda üşüdüğümü biliyorum. Dün akşam nasıl sıcaktı zor yürüdüm. Bildiğin sıcak esiyor.
Ellerine sağlık yemek işini hallettiysen en önemlisi o birazdan ben de ona girişicem kurabiye de istiyor canım bakalım
Yürüyüşe çıkmayı mutlaka dene canım 🥰

🌺Kitap okurken küçük bir keyif🌺

Eklentiler

• IMG_20200927_172021.jpg
    IMG_20200927_172021.jpg
    118,6 KB · Görüntüleme: 58
O halsizlik hepsi var ama işlere girişince biraz geçti benim yatsam yatarım ama temizlik yaptım. Burası da çok sıcak klimayı açtım. Akşam lodostu dün azcık yağmur yağdı. Yürüyüş yaptığım yerde akşamları Temmuzda üşüdüğümü biliyorum. Dün akşam nasıl sıcaktı zor yürüdüm. Bildiğin sıcak esiyor.
Ellerine sağlık yemek işini hallettiysen en önemlisi o birazdan ben de ona girişicem kurabiye de istiyor canım bakalım
Yürüyüşe çıkmayı mutlaka dene canım 🥰
Aynen öyle. Sen Eylül sün yani ne bu ağustos sıcakları falan 😁 evet ya yemek yapılınca kendimi çok mutlu hissediyorum. Çünkü evde kızım da var. Biz ne olsa yeriz de onun için mutlaka bir şeyler olmalı.

Aynen öyle. Sen Eylül sün yani ne bu ağustos sıcakları falan 😁 evet ya yemek yapılınca kendimi çok mutlu hissediyorum. Çünkü evde kızım da var. Biz ne olsa yeriz de onun için mutlaka bir şeyler olmalı.
Sorma ya Eylül ayında böyle sıcak olsun.
Ne güzel inşallah benim kızım da yer doğru dürüst bişey yemiyor biliyor musun? Çok üzülüyorum bir anne olarak

Sorma ya Eylül ayında böyle sıcak olsun.
Ne güzel inşallah benim kızım da yer doğru dürüst bişey yemiyor biliyor musun? Çok üzülüyorum bir anne olarak
Hiç üzme kendini. Çocuğun doğasında var demekki. Benim kızım yiyor. Mesela yeğenim asla yemiyor. Ablam da üzülüyor ama hiç gerek yok. Biraz büyüsünler onlar da yiyecekler. Bir de sağlıklı olsunlar da varsın az yesinler.

Bugün için hedeflediğim temizlikleri yaptım. Yarın ki temizlik hedeflerim kalan 2 camı silmek buzdolabı çamaşır makinası çekilip arkasını silmek 2 tane de avize silmek
Benim de bugünün temizliği bitti yarın genel temizlik yapıyorum yani pazartesi temizliği 🤣🤣öyle heryeri dip köşe süpürüp silip toz almak, balkonlari, wc banyo yıkamak. Her pazartesi yapıyorum çocuk olmadığı o gün yapınca her gün süpürme ihtiyacı olmuyor, 2 3 günde bir yapıyorum

Ay ne güzel içim açıldı bu sayfada sanki 🙈🌹

Yanlız ben bi düşündüm benim hayalim yoksanırım... 🙈😅
Ben bu gün market yaptım cook sıcakdı
Yemek pişirdim
Toz aldım
Çamasır as topla
Asıl büyük çözülmesi gereken sorun çatıda fare var sanırım tüm gece uyutmadı 🙄😱

Ay ne güzel içim açıldı bu sayfada sanki 🙈🌹

Yanlız ben bi düşündüm benim hayalim yoksanırım... 🙈😅
Ben bu gün market yaptım cook sıcakdı
Yemek pişirdim
Toz aldım