bunu buldum nettennnnn bu nasil kizlarrrEki Görüntüle 439724
Kizlar bugün bu ayakabi netten sipariş ettim. Bakalım bı gelsin nasil bisi.
İns elbiseye uyar.
Bu arada ayakkabıda pembe olduğu icin çantamı beyaz dusunuyorum
Çantada pembe olursa çok boğar zaten canım hiç olmaz. Ayakkabın gelince bide öyle görelim fotoğraf paylaş bizimle olur mu?
Kizlar bugün bu ayakabi netten sipariş ettim. Bakalım bı gelsin nasil bisi.
İns elbiseye uyar.
Bu arada ayakkabıda pembe olduğu icin çantamı beyaz dusunuyorum
SANANE KIZIM SANANE!!!Senin kızın derdiyle ilgili bir çözümün var mı onu konuş burada seni ilgilendiriyor mu evli olup olmadığı beraber yaşayı yaşamadığı?YA varya böyle vikvik herkesin hakkında ötenlerin kendi hayatlarıyla bu kadar ilgileniyorlar mı merak ediyorum. Hiç işiniz gücünüz yok mu bacım siizin ahlak bekçiliğinden başka???
canım yhaa ben baştan beri dore istiodum
elbisenle beraber eklersen gözümüz gönlümüz açılsın modelini çok beendim renkte sıkıntım var
ay sanki been giycem de
Canım benim ya cidden kusura bakma, seninle bu topikte daha önce de muhattap olduk biraz ama ben bilseydim olmazdım.Şİmdi birazcık burada takıldığın topiklere baktım da, valla hakikaten aynı dili konuşabilecek noktalarda değilmişiz seninle.. Her açıdan.. Görünce ve anlayınca hakikaten ben de senin yukarda güldüğün gibi güldüm canım :) İlahi.. Sanal ortam işte.. Kime laf anlatmaya çalıştığını ya da kiminle muhattap olduğunu bilemeyebiliyosun.. Sorry sorry..
ben senin gibi kimseye hakaret etmiyorum kimsenin kişiliğine laf vurmuyorum ve tartışmaya açık topiklere girip milletin canını sıkıp kimsenin hakkına girmeye tenezzül bile etmiyorum evet haklısın aynı dili konuşamayız. sen bu sayfaları gereksiz tartışmalarınla doldururken bu topiğin sahibinin ve topiğin takipçilerinin hakkına girdiğini ,saygısızlığını farketmiyor musun. haklısın aynı dili konuşamayız . o kadar kabasınız ki hiç yakıştıramıyorum.
size söylenecek çok şey var ama susuyorum en azından sizin yaptığınızı yapmıyorum kişiliğe yönelik hakaretler sölemicem bak demek ki gerçekten aynı dili konuşamayız
Hep boyle diyorsun ve hep de yazıyorsun. Anlamadım senden bisi. Bide güya artık bu topige bakmicaktin ama görüyorum ki iyi bir takipcimsin
ben senin gibi kimseye hakaret etmiyorum kimsenin kişiliğine laf vurmuyorum ve tartışmaya açık topiklere girip milletin canını sıkıp kimsenin hakkına girmeye tenezzül bile etmiyorum evet haklısın aynı dili konuşamayız. sen bu sayfaları gereksiz tartışmalarınla doldururken bu topiğin sahibinin ve topiğin takipçilerinin hakkına girdiğini ,saygısızlığını farketmiyor musun. haklısın aynı dili konuşamayız . o kadar kabasınız ki hiç yakıştıramıyorum.
size söylenecek çok şey var ama susuyorum en azından sizin yaptığınızı yapmıyorum kişiliğe yönelik hakaretler sölemicem bak demek ki gerçekten aynı dili konuşamayız
canim bosver yaaa konu uzatikda uzuyo hic bisi anlamadim arkadas guya yazmicakti artik,, ama hergunde takip ediyo baksana
simdide sira sana gelmisneyse bosver tatlim
Yaaa sanane kardesim sanane sıktın artık roman yazmışsın yeter artık. Ne hakla konumu dağıtırsın. Anlamıyorum resmi nikahım niye bu kadar bı yerini ağrıtıyor. Kendi işine baksana ne gelip burda ahlak dersi veriyorsun SANANE!!!
Seni şikayet edesim var yeter yani. Konuya bak yaaa allahım boyle gereksiz insanlar hep gereksiz konuşurlar zaten. Konuyu karşıyıyorsun ben Burda dert yanmadım akıl aramadım. ne diye boyle gereksiz yazıyorsun başka isin yok herhalde. BİR DAHA YAZMA
Canım kıyafetin çok hoş çok beğendim
evrenim kuzuumm o roman yazan arkadaşın mesajını hiç okumadım bile desem ayıp etmiş olur muyum
hımm hiç sanmıyorum
tatlım ayakkabına yetiştim demek
hayırlı uğurlu olsun en kısa zamanda bekliyoruz fotosunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?