Nikah Nikahda ne giymeliyim

Kizlar bugün bu ayakabi netten sipariş ettim. Bakalım bı gelsin nasil bisi.
İns elbiseye uyar.

Bu arada ayakkabıda pembe olduğu icin çantamı beyaz dusunuyorum

Çantada pembe olursa çok boğar zaten canım hiç olmaz. Ayakkabın gelince bide öyle görelim fotoğraf paylaş bizimle olur mu?

Kizlar bugün bu ayakabi netten sipariş ettim. Bakalım bı gelsin nasil bisi.
İns elbiseye uyar.

Bu arada ayakkabıda pembe olduğu icin çantamı beyaz dusunuyorum

canım yhaa ben baştan beri dore istiodum
elbisenle beraber eklersen gözümüz gönlümüz açılsın modelini çok beendim renkte sıkıntım var
ay sanki been giycem de

Çooook iyi bir işim, kariyerim, gelirim, ailem ve 2 ay sonra evleneceğim (tabi evlenmek=resmi nikahla!) bir nişanlım var canım:) Anlıyacağın Allah'a şükür şu anda "hayat bana güzel" diye tabir edebileceğim bir yaşantım var Allah herkese nasip etsin.. Senin üslubundan muhattap olunmayack birisi olduğun belli.. O bakımdan fazla bişey dememe gerek yok sana.. Çünkü ben bu konu hakkında diyeceklerimi fazlasıyla söyledim.. Hadi bakalım sen dertelere deva ol takıl kendi çapında

canım yhaa ben baştan beri dore istiodum
elbisenle beraber eklersen gözümüz gönlümüz açılsın modelini çok beendim renkte sıkıntım var
ay sanki been giycem de

ya dore guzel olurda bulamadim hic ve telaslandim simdi gunlerimde kalmadi son gunede birakmak istemiyorum...
carsilarida gezdim ama

dur bi gelsin bu bakalim nasil bisi guzel olmazsa geri yollarim ve trde alirim artik

Canım benim ya cidden kusura bakma, seninle bu topikte daha önce de muhattap olduk biraz ama ben bilseydim olmazdım.Şİmdi birazcık burada takıldığın topiklere baktım da, valla hakikaten aynı dili konuşabilecek noktalarda değilmişiz seninle.. Her açıdan.. Görünce ve anlayınca hakikaten ben de senin yukarda güldüğün gibi güldüm canım :) İlahi.. Sanal ortam işte.. Kime laf anlatmaya çalıştığını ya da kiminle muhattap olduğunu bilemeyebiliyosun.. Sorry sorry..

Bişey daha benim için bu konu artık çok uzadı, artık cidden kimseye cevap yazmak niyetinde değilim. Kendime yakıştıramıyorum şu laf dalaşını.. Siz istediğinizi yazın, İstediğinizle imam nikahı kıyın, istediğinizle düğün yapın, istediğinize resmi nikahsız eşim diyin, istediğiniz herbişeyi onaylayın, Allah sonunuzu hayır etsin diyim sadece.. Evlerden ırak olun yeter.. Selametle.. Off daraldım valla

Hep boyle diyorsun ve hep de yazıyorsun. Anlamadım senden bisi. Bide güya artık bu topige bakmicaktin ama görüyorum ki iyi bir takipcimsin

ben senin gibi kimseye hakaret etmiyorum kimsenin kişiliğine laf vurmuyorum ve tartışmaya açık topiklere girip milletin canını sıkıp kimsenin hakkına girmeye tenezzül bile etmiyorum evet haklısın aynı dili konuşamayız. sen bu sayfaları gereksiz tartışmalarınla doldururken bu topiğin sahibinin ve topiğin takipçilerinin hakkına girdiğini ,saygısızlığını farketmiyor musun. haklısın aynı dili konuşamayız . o kadar kabasınız ki hiç yakıştıramıyorum.
size söylenecek çok şey var ama susuyorum en azından sizin yaptığınızı yapmıyorum kişiliğe yönelik hakaretler sölemicem bak demek ki gerçekten aynı dili konuşamayız

canim bosver yaaa konu uzatikda uzuyo hic bisi anlamadim arkadas guya yazmicakti artik,, ama hergunde takip ediyo baksana
simdide sira sana gelmis neyse bosver tatlim

Hep boyle diyorsun ve hep de yazıyorsun. Anlamadım senden bisi. Bide güya artık bu topige bakmicaktin ama görüyorum ki iyi bir takipcimsin

canim bosver yaaa konu uzatikda uzuyo hic bisi anlamadim arkadas guya yazmicakti artik,, ama hergunde takip ediyo baksana
simdide sira sana gelmis neyse bosver tatlim

Yahu siz en aklı başında insanı bile çileden çıkarırsınız be! Neyi savunuyosunuz siz he neyi savunuyosunuz!!Delirtmeyin adamı yahu! Neyi tartışıyoruz biz?? Hatunun biri çıkmış "ben geçen sene evlendim bir yıldır evliyim, sadece resmi nikahımız kaldı tek eksik (ne kadar ufak bi ayrıntı dimi!), onu da bu sene halledicez, acaba ne giysem" diye konu açmış ve "eşim" aşağı "eşim" yukarı yazıp duruyor. Birisi de çıkmış "olsun canım benim, önemli olan dini nikah zaten gerisi önemli değil" yazmış. Ben de konuyu okuyunca doğal olarak şok oldum şoookk. Hatta şok olunca o arkadaşa sadece "nasıl yani" yazabildim, o da kalkmış bana "ne nasıl yani" yazmış yahu.. Ve konu sahinine dedim ki "kardeşim bu adam henüz senin eşin falan değil, düğün yapmışsınız sadece, resmi nikah olmadan eşim diyemezsin, dememelisin dedim ve işte kıyamet orada koptu. Bana "EŞİM İŞTE KOCAM İŞTE sana ne" gibi garip bişey yazmış. İnanamıyorum yaaa. Ben uzaylıyım o halde arkadaş!

Bunu savunan bayanlar ilerde kendi kızlarını resmi nikah olmadan nasıl evlendi benim kızım diye gezerler bunu da anlamıyorum arkadaş. Bir anne baba buna nasıl izin verir onu hiç anlamadım zaten arkadaş! Nasıl içleri rahat eder bunu da anlamıyorum! Edecek demek ki.. Ha yok yurtdışındaymış da yurtdışında nikah işlemleri problem olmuş da, vs vs.. Ben anlamam problem falan, o zaman bekleyecektin bir sene. Ya da yapacaktın düğününü derneğini, ama kalkıp da buraya bunu bu şekilde göğsünü gere gere eşim diye yazmayacaktın! Durumu daha yumuşak bi şekilde izah edecektin. Konuya daha yumuşak bir giriş yapıp şimşekleri üstüne çekmeyecektin.

Ben kimsenin özel hayatına karışan bir insan değilim, insanlar sevgili olup aynı evi de paylaşabilirler, birliktelik de yaşabilirler. gayet doğal.. Kimseye kalkıp da "vay namussuz, şerefsiz olur mu öyle demem" çünkü bu düşüncede bir insan değilim, modernlikse gayet modernim. AMMaa velakiiiin; kalkıp da o insan "evlendik biz, eşim bu benim" diyosa orada duracaksın arkadaş. DEdirtmezler!!! Dedirtmem! Soyadını taşıyabiliyo musun? Evlilik cüzdanın var mı? Nüfus cüzdanının medeni hal kısmında ne yazıyor? Takıldığım ve ısrarla "takıntılısın galiba" söylemlerine karşın savunduğum, üzerinde durduğum noktayı umarım anlatabilmişimdir bu sefer. Yoksa herkes ne isterse onu yaşar, yaşamakta da hürdür.. Kimse kimseye karışamaz..

Konuyu bir derdim var bölümüne açsaydınız gelen yorumlar nasıl olurdu acaba bunu da çok merak ediyorum ya neysee..

Yaaa sanane kardesim sanane sıktın artık roman yazmışsın yeter artık. Ne hakla konumu dağıtırsın. Anlamıyorum resmi nikahım niye bu kadar bı yerini ağrıtıyor. Kendi işine baksana ne gelip burda ahlak dersi veriyorsun SANANE!!!
Seni şikayet edesim var yeter yani. Konuya bak yaaa allahım boyle gereksiz insanlar hep gereksiz konuşurlar zaten. Konuyu karşıyıyorsun ben Burda dert yanmadım akıl aramadım. ne diye boyle gereksiz yazıyorsun başka isin yok herhalde. BİR DAHA YAZMA

Bir daha yazıp yazmayacağıma sen karar veremezsin. Ben roman yazmadım, sen zaten roman olmuşsun güzelim. HALA ANLAYAMADIN DİMİ. SEnin resmi nikahın BENİM UMRUMDA DEĞİL, SEN KİMSİN Kİ BANA NE. Kardeşim misin, ablam mısın, akrabam mısın yoksa arkadaşım mısın? Bana neee.. Gelip de böyle bi platformda bu savunduğun zihniyete karışıyorum ben. Acıyorum bu zihniyete. Ahlak dersi vermem gereken bir yer olduğunda da bundan evet hiç gocunmam veririm. Aynen burada olduğu gibi.. Gereksiz insan derken anlayamadım ama buna gülüyorum işte sadece :) Merak etme ben gerçek hayatta olabildiğince gerekli bir insanım şekerim, tanısaydın yaptığın bu yorumdan utanırdın :)) Bir de tüm pişkinliğinin üstüne beni şikayet edeceksin öyle mi, valla pes diyorum artık ve bazı şeyleri yazmamak için kendimi zor tutuyorum. Ahlak kavramı çok önemli yaa.... Allah herkesi gerektiği kadar nasiplendirsin bu kavramdan.. Yoksa dünyanın çivisini böyle çıkarmaya çalışıyorlar işte..

evrenim kuzuumm o roman yazan arkadaşın mesajını hiç okumadım bile desem ayıp etmiş olur muyum
hımm hiç sanmıyorum
tatlım ayakkabına yetiştim demek
hayırlı uğurlu olsun en kısa zamanda bekliyoruz fotosunu

Tatlim benim walla ne yalan soylim bende okumadım
Evet yetiştin bugün resmini koyarım ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…