Nikah Nikahda ne giymeliyim

evet kolay kolay bulunmaz ya nerden bulabilirsinki acaba hic internettende kiyafet ayakkabi siparis vermisligimde yok

tassiz tussuz piriltisiz dusunuyom

canim aslinda bende ikinci resimdeki gibi dusunuyorum yaza daha uygun gibi ama bugun baktiigm carsida bulamadimmm ins daha gezerim ve guzel seyler bulurum

tatlım ya trendyolda görüyordum ben ama bu aralar giremiyorum oralara ,biraz yoğunum ( akşam da full kk
inşallah bulursun gezelim biz biraz daha en iisi :))
en azından fikirlerin oturuyor sanırım :)) daha rahat bulursun inş

Sivri burunlu ayakkabıların modası geçmedi mi canım şahsen benim gözüme hiç hoş görünmüyolar artık

Sivri burunlu ayakkabıların modası geçmedi mi canım şahsen benim gözüme hiç hoş görünmüyolar artık

Moda geçmişti ama artık yine moda. Bı ara benimde gözüme güzel görünmüyordu ama artık yine hosuma gitmeye başladı.

bu ayakabiya bayiliyorum ama cokkkk pahali yaaa

bunuda nette buldum

bunlar nasil kizlarrr:26::26:

canim bu ilk resimdeki ayakab adi Vivienne Westwood for Melissa ozel tasarim ve cok moda yaaa.... kac zamandir gozum bu ayakabida ama cok pahali yaa.. onundeki kalp

canim bu ilk resimdeki ayakab adi Vivienne Westwood for Melissa ozel tasarim ve cok moda yaaa.... kac zamandir gozum bu ayakabida ama cok pahali yaa.. onundeki kalp

cnaım kalp kısmı beni biraz düşündürse de ben onu beendim baktıkça seviyorum şuan

Tatlım,burdan da söyliyim,tekrar hayırlı olsun..

Elbisen gerçekten çok yakışmış canım benim

Son eklediklerinden kalpli olan ayakkabıyı beğendim,sondakini de çok beğeniyorum..Ben senin için araştırmıştım biraz,hatta onların arasında da var o ayakkabı

Ekliyorum seçtiklerimi tatlım

cok tsk ederim canim benim... yaa sen bu ayakabilari nerde buldun acaba ayni alisveris sitesindemi ben bu en son ayakabiyi ASOS da buldum

ayy versen ne guzel olur canim yaaa.... ama fiyatlar ins uygundur

cok tsk ederim canim benim... yaa sen bu ayakabilari nerde buldun acaba ayni alisveris sitesindemi ben bu en son ayakabiyi ASOS da buldum

Rica ederim

Her zaman takıldığım bir yer var ordan buldum canım Roberto cavalli,valentino versace nine west marka içlerinden birkaçı.. Net üzerinden de alışveriş yapılabiliyor,fiyatları biraz tuzlu ama uygun olanlarda var,bakmak istersen alışveriş adreslerini vereyim canım

SANANE KIZIM SANANE!!!Senin kızın derdiyle ilgili bir çözümün var mı onu konuş burada seni ilgilendiriyor mu evli olup olmadığı beraber yaşayı yaşamadığı?YA varya böyle vikvik herkesin hakkında ötenlerin kendi hayatlarıyla bu kadar ilgileniyorlar mı merak ediyorum. Hiç işiniz gücünüz yok mu bacım siizin ahlak bekçiliğinden başka???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…