Cok iyi ozaman git bizim hocayı şikayet et.
Birincisi neye yorum yapacağıma neye yorum yapmayacağıma siz karar veremezsiniz. İkincisi bana buyrun demeniz, ya da güle güle demenizin hiçbir önemi yok ben istediğim konuya yorum yazma hakkına sahibim. Üçüncüsü ve bence en önemlisi de bence burada bekletilmek zorunda kalınan şey resmi nikah olamaz. Düğünü de erteletseydiniz o zaman. Ha bekletiyosanız da beraber yaşadığınız kişiden şu anda "eşim" diye bahsedemezsiniz. Çünkü siz ister davul zurnayla düğün yapın, ister dini nikah kıyın o kişi sizin eşiniz değil! Birlikte yaşadığınız kişi! T.C. devletinde yaşıyoruz ve önüne gelen herkes öyle resmi nikah olmadan yok eşimdi, yok kocamdı, yok karımdı diyemez! Bide anlamadığım bişey var ey kk ahalisi, resmi nikah olmadan hangi din görevlisi imam nikahı kıyıyor hele bi anlatıverin bana
Hala başın dik pes. Seninle daha fazla muhattap olamam.
Kusura bakmayında insanların özel hayatları sizi neden bu kadar ilgilendiriyo ki? neden bu kadar dertlendiniz? size ne bütün bunlardan? :106: Ayrıca konumuzda bu değil zaten. Bunları yazmanız çok saçma olmuş
Elbise gerçekten güzelmiş rengini farklı seçmende hoş olmuş bence. Sade bi nikah olucakmış zaten akşamda yemeğe gidicekmişsiniz eşinle ayrıca istediğin kapalılıkta gayet uygun bi elbise seçimi yapmışsın.. Sanada çok yakışmış
Elbiseni kaça aldın Evrenim?
Ayrıca netten bulabildiğim beğendiğim ayakkabılardan ekliyim bak belki fikir olur.
Bazılarının modeli hoşuma gitti bazılarının rengi. Elbisene uygun bulduğun beğendiğin olur inşallah
Eki Görüntüle 435168 Eki Görüntüle 435169 Eki Görüntüle 435170 Eki Görüntüle 435174
Eki Görüntüle 435171 Eki Görüntüle 435172 Eki Görüntüle 435173
Rugan olanlar mat olmalı tabi, bir de o yeşil olan çok hoşuma gitti ama rengi farklı olmalı tabi elbisene uygun olması için
(Beyaz olan ayakkabı yanlışlıkla yüklenmiş gelinlik ayakkabısına benziyo)
Eki Görüntüle 435181 Eki Görüntüle 435182
Bu ikisi de hoş fakat o tepede ki aksesuarlar senin elbisene çok abartı olur onları koparıp atmak lazım
Kusura bakmayında insanların özel hayatları sizi neden bu kadar ilgilendiriyo ki? neden bu kadar dertlendiniz? size ne bütün bunlardan? :106: Ayrıca konumuzda bu değil zaten. Bunları yazmanız çok saçma olmuş
Elbise gerçekten güzelmiş rengini farklı seçmende hoş olmuş bence. Sade bi nikah olucakmış zaten akşamda yemeğe gidicekmişsiniz eşinle ayrıca istediğin kapalılıkta gayet uygun bi elbise seçimi yapmışsın.. Sanada çok yakışmış
Elbiseni kaça aldın Evrenim?
Ayrıca netten bulabildiğim beğendiğim ayakkabılardan ekliyim bak belki fikir olur.
Bazılarının modeli hoşuma gitti bazılarının rengi. Elbisene uygun bulduğun beğendiğin olur inşallah
Eki Görüntüle 435168 Eki Görüntüle 435169 Eki Görüntüle 435170 Eki Görüntüle 435174
Eki Görüntüle 435171 Eki Görüntüle 435172 Eki Görüntüle 435173
Rugan olanlar mat olmalı tabi, bir de o yeşil olan çok hoşuma gitti ama rengi farklı olmalı tabi elbisene uygun olması için
(Beyaz olan ayakkabı yanlışlıkla yüklenmiş gelinlik ayakkabısına benziyo)
Eki Görüntüle 435181 Eki Görüntüle 435182
Bu ikisi de hoş fakat o tepede ki aksesuarlar senin elbisene çok abartı olur onları koparıp atmak lazım
[Kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmiyor. Dertlenmemei gerektiren bişey de yok Allah'a şükür. Beni ilgilendiren tek şey şu: Resmi nikah olmadan kimse kimseye "eşim" diyemez, dememeli! Kaldı ki böyle herkese açık bir platformda kullanılıyorsa bu ifade, zıvanadan çıkarım. Nokta.
[Kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmiyor. Dertlenmemei gerektiren bişey de yok Allah'a şükür. Beni ilgilendiren tek şey şu: Resmi nikah olmadan kimse kimseye "eşim" diyemez, dememeli! Kaldı ki böyle herkese açık bir platformda kullanılıyorsa bu ifade, zıvanadan çıkarım. Nokta.
Sana tek bisi diyorum "EŞİM" ve "KOCAM" Noktaaaaaaa
Sana tek bisi diyorum "EŞİM" ve "KOCAM" Noktaaaaaaa
Senin gibi zihniyetler var oldukça, bu kadınlar ezilmeye ve sömürülmeye devam edicekler işte. Neyse ben daha fala uzatmak istemiyorum bu mevzuyu ve artık tek bir cevap bile yazmayacağım sana. Zira aramızda zihniyet farkı var, ne desem boş.. Mutluluklar..
Senin gibi zihniyetler var oldukça, bu kadınlar ezilmeye ve sömürülmeye devam edicekler işte. Neyse ben daha fala uzatmak istemiyorum bu mevzuyu ve artık tek bir cevap bile yazmayacağım sana. Zira aramızda zihniyet farkı var, ne desem boş.. Mutluluklar..
Kardesim sana surda guzellikle açıklama yapmisim sen hala bos bos konuşuyorsun. Hiç bisi demene lüzum yok ben kimsenin akliyla hareket edecek değilim. Ve konunun kapanmasına ben senden daha cok istiyorum. Umarimda yazmazsın artık.
oz guvenının yerınde olduğunu bellıe eden bır sey olabılır mesela ...seksı bır gelınlık gıymıştım ben deneyebılırısın
her topikte mutlaka bi sorun çıkaran oluyor ay anlamıyorum ona neyse
niye bu kadar başkasının hayatına takmış durumda hiç anlamıyorum
takıntılı birisi sanırım inşallah artık konu uzamaz ne hale gelmiş topik
gülüyorum sadeece nesee.....
evrenim naptın ayakkabı çantada neye karar kıldın
ben hala açık ayakkabıdan yanayım
oz guvenının yerınde olduğunu bellıe eden bır sey olabılır mesela ...seksı bır gelınlık gıymıştım ben deneyebılırısın
sade nıkah olmaz bence ama yınede oz guven dıyorum o ozguvenı ver cevrene bır sekılde
Evet haklisin her topikte mutlaka boyle gereksiz tartışmalar oluyor. (herkes kendine baksa ne güzel olur)
Herseyde konumuza donelim
Ayyy daha arayışa girmedim tatlim, nette birazcık bakindim ama biraz daha bakmaliyim tam anlamıyla hosuma giden olmadı yaa.
Bende senin gibi acik ayakabi dusunuyorum..
aynen katılıyorum
canım trendyolun yurtdışı satışı var mı bi bak istersen ordaki ayakkabılar çok güsel oluyor
sizin oralardaki mağazalara bakındın mı:26:
ayyy kaç gün kaldı panikledim:18:
her topikte mutlaka bi sorun çıkaran oluyor ay anlamıyorum ona neyse
niye bu kadar başkasının hayatına takmış durumda hiç anlamıyorum
takıntılı birisi sanırım inşallah artık konu uzamaz ne hale gelmiş topik
gülüyorum sadeece nesee.....
evrenim naptın ayakkabı çantada neye karar kıldın
ben hala açık ayakkabıdan yanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?