Nikah Nikahda ne giymeliyim

Kusura bakmayında insanların özel hayatları sizi neden bu kadar ilgilendiriyo ki? neden bu kadar dertlendiniz? size ne bütün bunlardan? :106: Ayrıca konumuzda bu değil zaten. Bunları yazmanız çok saçma olmuş

Elbise gerçekten güzelmiş rengini farklı seçmende hoş olmuş bence. Sade bi nikah olucakmış zaten akşamda yemeğe gidicekmişsiniz eşinle ayrıca istediğin kapalılıkta gayet uygun bi elbise seçimi yapmışsın.. Sanada çok yakışmış

Elbiseni kaça aldın Evrenim?
Ayrıca netten bulabildiğim beğendiğim ayakkabılardan ekliyim bak belki fikir olur.
Bazılarının modeli hoşuma gitti bazılarının rengi. Elbisene uygun bulduğun beğendiğin olur inşallah

Rugan olanlar mat olmalı tabi, bir de o yeşil olan çok hoşuma gitti ama rengi farklı olmalı tabi elbisene uygun olması için
(Beyaz olan ayakkabı yanlışlıkla yüklenmiş gelinlik ayakkabısına benziyo )

Bu ikisi de hoş fakat o tepede ki aksesuarlar senin elbisene çok abartı olur onları koparıp atmak lazım

Hala başın dik pes. Seninle daha fazla muhattap olamam.

Bak güzel kardesim bende biliyorum nikahsiz evlenilmez. Hatta cok güzel bence resmi nikah yoksa imam nikahida olmasın suc olsun. Türkiye'de ki hiç bir kızımız da resmi nikah yapmadan evlenmesin ama benim durumum farkli. Ben Türkiye'de kalmıyorum. Benim kaldığım bu ülke resmi nikah yapmama onay vermediler. Ve bizim icin en hayırlısı bu yaz nikah yapmak.
Umarım artık anladın beni ve hala basımın dik olmadıgını da!

Vallahi hiç sevmiyorum özel hayatımı yazmayı sonuçta tercih benim hayat benim. Dertyanmis olsaydım istediğinizi yazardiniz ama ben hiç Allah'a şükür bu konuda dert yanmadım. Ve bu sekilde gündeme gelmesi üstelik bu topikde olması beni cok üzdü. Neyse umarım artık bu konu uzatılmaz

Öncelikle bu güzel yazınız icin TSK ederim.
Ben elbisemi €54 ya aldim Ve asos sayfasinda.
Bu güzel ayakkabılar icin TSK ederim ama bildigin yurtdışı alışveriş sayfası varmi yani boyle ayakkabılar icin:26:
Ben hepsini cokkkk beğendim yaaa.
İns boyle güze ayakabi da bulurum ve rahatlarim

Öncelikle bu güzel yazınız icin TSK ederim.
Ben elbisemi €54 ya aldim Ve asos sayfasinda.
Bu güzel ayakkabılar icin TSK ederim ama bildigin yurtdışı alışveriş sayfası varmi yani boyle ayakkabılar icin:26:
Ben hepsini cokkkk beğendim yaaa.
İns boyle güze ayakabi da bulurum ve rahatlarim

her topikte mutlaka bi sorun çıkaran oluyor ay anlamıyorum ona neyse
niye bu kadar başkasının hayatına takmış durumda hiç anlamıyorum
takıntılı birisi sanırım inşallah artık konu uzamaz ne hale gelmiş topik
gülüyorum sadeece nesee.....
evrenim naptın ayakkabı çantada neye karar kıldın
ben hala açık ayakkabıdan yanayım

oz guvenının yerınde olduğunu bellıe eden bır sey olabılır mesela ...seksı bır gelınlık gıymıştım ben deneyebılırısın

Evet haklisin her topikte mutlaka boyle gereksiz tartışmalar oluyor. (herkes kendine baksa ne güzel olur)
Herseyde konumuza donelim
Ayyy daha arayışa girmedim tatlim, nette birazcık bakindim ama biraz daha bakmaliyim tam anlamıyla hosuma giden olmadı yaa.
Bende senin gibi acik ayakabi dusunuyorum..

oz guvenının yerınde olduğunu bellıe eden bır sey olabılır mesela ...seksı bır gelınlık gıymıştım ben deneyebılırısın

sade nıkah olmaz bence ama yınede oz guven dıyorum o ozguvenı ver cevrene bır sekılde

Canim ben elbisemi aldım. 7. Sayfada bakabilirsin. Öz güven önemli bencede ama öyle seksi kıyafetler giymem koca izin vermez
Seksi elbiseler sadece ona ozel

Bu arada gelinliğini merak ettim görme şansım varmi

aynen katılıyorum

canım trendyolun yurtdışı satışı var mı bi bak istersen ordaki ayakkabılar çok güsel oluyor
sizin oralardaki mağazalara bakındın mı:26:
ayyy kaç gün kaldı panikledim:18:

Ya trendyol hiç bakmadım hemen şimdi bakicam ya burda da güzel ayakkabılar var sma daha çıkma fırsatım olmadı yaa
Bu ayın 28 de Türkiye geliyorum yani en geç 28 de bulmam lazım. Bende biraz panikledim haftaya ins çıkarım. Şimdi biraz netten bakayım.

Evet taktığım bişey var.. Yalnız bu başkalarının hayatı değil.. Resmi nikahı olmadan beraber yaşadığı adamdan "eşim" diye bahseden ve bunu inatla savunan, savunmakla kalmayıp kk gibi her genç kızın, her çocuğun kolaylıkla okuyabileceği bir platformda ifade etmekten bir nebze de olsun çekinmeyen herkese takıntım var canım! Hep de olacak. Hem de fazlasıyla! Yalnız ben senin gibi gülemiyorum bu duruma..

Dip not: Konu sahibi arkadaşa bişey yazmayaktım artık, yalnız senin bu ifadelerin cevap hakkı doğurdu. Allah herkese hakettiği gibi bi hayat yaşamayı nasip etsin.

evrenim sen boşuna o kadar açıklamanı yazmış mecburiyetini belirtmişsin ama sanırım herkes anlamamış durumunu
neyse biz anlayanlarla devam etsek ii olur
hımm eminim oralarda da çok hoş şeyler bulabilirsin satış elemanına çaktırmadan foto çeksen süper olur beraber bakarız kararsız kaldığın durumlarda
laf aramızda ben bazen birkaç elbise arasında kararsız kalıyorum kabinde giydiğim elbisenin fotosunu çekiyorum eve gelip düşündükten sora alıyorum
ama laf aramızda
yardımcı olabilirsek sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…