Tatlim benim walla ne yalan soylim bende okumadım
Evet yetiştin bugün resmini koyarım ins
Canim benim sende beni cok gulduruyon yaaa
Ben olmasam sen yaparsin bu forumda dikkat ettimdee sadece bana yazıyorsun.
Neyse cicim benim uğraşacak daha önemli şeylerim var burda zamanımı sana harcayamam,, alınmazsın umarim
Bence biraz daha dikkatli incele bak bakalım senin anlayamayacağın hangi konularda neler yazmışım ben.. Güzelim bence de sen vaktini şu beraber nikahsız yaşayıp da eşim dediğin kişiye harca da nikahı kıydır artık ona bir an önce mazaallah sonra kalcaksın buralarda forumlarda
Bu arada tatlim beni cokkk eğlendiriyorsun yaaaaKOCAM kıskanmaya basliyo beni burda güldürdügun icin
kuzucum nasılsın?nasıl gıdıyor nıgah oldumu ne zamandır gıremıyorum yenı haberler varmı geldın mı turkıyeye?
Tatlim benim cok iyiyim sen nasilsin nasil gidiyo gobecikbuyudumu biraz
Canim daha nikaha bı buçuk ayımız var ins. Bu ay sonu Türkiye geliyorum ve kocisime kavusacam
Senin yakisikli oğlun nasil biliyormu bebeğin gelecegine
ay canım arkadaşım hamılelık benı mahv ettı valla yaa 2 cı bebişimde aynı şeylerı yaşıyorum darısı artık sana kuzum..
inşallah ankaraya gelsen buluşuruz..
evet tatlım oglum bılıyor kardesının olucagını kafasına gore bı sevıyor karnımı bı vuruyor oyle işte..
bende cok ozledım sızlerıı...
Hehe tatlim yaa yerim onuu
Canim yaa az sabret gecer ins bu zor donem.
Ayy ins görüşürüz yaa çokk isterim seni ve berenimi görmeyiAnkara'da kalırsam haber veririm faceden buluşuruz hatta KOCALARIMIZ da tanisir ay cok guzel olur
cok ıyı olur kuzum yaaa.bakalım hayırlısı 3 ayım bıtsede belkı rahatlarım..
kalma durumun varmı ankarda yoksa donucekmısın hemen..
Canim daha plan yapmadık. 3 haftalina gelicem. İste kaynana ziyaret akrabalar sudur budur geçirelim ondan sonra Ankara da biraz kalmayı düşünüyoruz. Ama bakalım nasil olucak
anladım kuzum hayırlısı goruşe bılırsek cok guzel olur olmazsada canımız sagolsun nasıl olsa bı gun buluşuruz ne de olsa dunya kucuk dıymı?
kuzum cok guzel olmuşsun allahım hıc bır zaman agzınızın tadını bozmasın..mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?