Nikah mı önemli doğum mu?

Ben konusahibinin kayınvalidesi ile durumunu bilmiyorum.
Benim kendi kayınvalidem eltim doğum yaptığında annesinden önce o koştu.Kapı süsüne kadar o hazırladı.Ne bileyim o eğer gelemeseydi çok üzülürdü mesela.
Ben biraz kendi gözümden yorumlamış olabilirim.

valla söylenecek hersey söylendi ille gelsin deniyosa bunun için gönül koyulacaksa arasın kv yi gelmezsen kırılırım desin kv de gelir belaltı muhabbete meraklı biri olarak tamda yerine gelmiş olur olay belaltı neticede, anlatır da anlatır

evet sanırım biraz öznel yorum yaptın. yoksa söylenenlerde haklılık payı olduğunu görürdün diye düşünüyorum

Çok kötü kalplisiniz egem ve sen

konu sahibi tek cümle cevap yerine daha açıklayıcı şeyler yazabilirsin

sen kv değilde eltin ve kaynına gönül koy eğer sana inat bu tarihi aldıklarını düşünüyosan, bi sorun mu yaşadınız eltinle falan nedir yani, kv lik bi durum yok ki tarihi alan çiftler, arada kaldığı için kv de mağdur bu durumda

Doğum yapan gelininin yaninda birieri varsa nikaha giderdim tabiki. Kendi dogumumla dayimin oğlunun nikahi catismisti (sezeryan) anneme düğünü yap öyle gel dedim halasin sen katil düğüne diye. Yanimda ablam kalmisti. Annem düğünden gelmişti yanima hastaneden cikacagim gün. Ben uzulmem sahsen oğlunun nikahi sonuçta tercih onun.

[/QUOTE]
belki doğumdan başka düşünmeleri gereken etkenler vardı bilemeyiz ki

kv de bu kadar hasretle bekleneceğini düşünmüyodur bence, annesi eşi yanında diyodur gözü arkada kalacak bi durumd

Yazdıklarıma baksan ayrıntılı açıklama beklemezdin kvalidemlik durum olmadığını kaynımla alakalı olduğunu yazmıştım zaten. 40 haftamn dolmasına 2 gün kala alınan alakasız bi nikah tarihi ki önceden tarih belliyken. Eşimle kaynımın arasında olan bi durum. Ben ayrıca çok sevmediğimi söyledim kvmi. Eşim ailesinin böyle yapmasına üzülüyor bende o üzülünce üzülüyorum. Eşimle ailesini birbirine düşürmek için fırsat bekleyen biriymişim gibi konuşup duruyosunuz. Ama normaldir herhalde her yerde iyi insanlar gibi kötü düşünceli insanlarda olabiliyor

Konun en başında belirtmeyip sonra burdaki insanlara pis kötü demek ne kadar doğru biz okuduğumuza göre yorum yapıyoruz ekstra gelip tüm aileyi inceleyip yorum yapma durumumuz yok

Yazdıklarıma baksan ayrıntılı açıklama beklemezdin kvalidemlik durum olmadığını kaynımla alakalı olduğunu yazmıştım zaten. 40 haftamn dolmasına 2 gün kala alınan alakasız bi nikah tarihi ki önceden tarih belliyken. Eşimle kaynımın arasında olan bi durum. Ben ayrıca çok sevmediğimi söyledim kvmi. Eşim ailesinin böyle yapmasına üzülüyor bende o üzülünce üzülüyorum. Eşimle ailesini birbirine düşürmek için fırsat bekleyen biriymişim gibi konuşup duruyosunuz. Ama normaldir herhalde her yerde iyi insanlar gibi kötü düşünceli insanlarda olabiliyor[/QUOTE]

Yazdıklarıma baksan ayrıntılı açıklama beklemezdin kvalidemlik durum olmadığını kaynımla alakalı olduğunu yazmıştım zaten. 40 haftamn dolmasına 2 gün kala alınan alakasız bi nikah tarihi ki önceden tarih belliyken. Eşimle kaynımın arasında olan bi durum. Ben ayrıca çok sevmediğimi söyledim kvmi. Eşim ailesinin böyle yapmasına üzülüyor bende o üzülünce üzülüyorum. Eşimle ailesini birbirine düşürmek için fırsat bekleyen biriymişim gibi konuşup duruyosunuz. Ama normaldir herhalde her yerde iyi insanlar gibi kötü düşünceli insanlarda olabiliyor[/QUOTE]

karnın burnunda olduğun için seninle polemiğe girmicem neticede sana bi garezim olamaz dimi tavuğuma mı kışt dedin rızkımamı mani oldun

kaynın ve eşin arasında bi gerilim varsa bu onların sorunu ve oturup konuşmalılar bu şekilde tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok tarzı kendi kendine kurulmaların alemi var mı, benim eltim ve kaynımda bizim nişana gelmedi ben öyle üstü kapalı işleri sevmediğim için yüzüne karşı sordum dedim niye gelmediniz ilk başta kem küm etti ben ısrarla sorunca keyfimden gelmedim dedi ha öyle mi dedik eteğindeki başka taşları da dökünce görüşmeme kararı aldık

ama senin tek veya bikaç cümlelik anlatımlarından bu anlaşılıyor kusura bakma da
eşin üzülüyorsa o annesiyle kardeşiyle arasında olan bişey
burdan da gireyim de fişkeleyeyim eşimi diye uğraşma yeter

yapıcı ol.. boşver canım annem var nasılsa o gün doğum olacaksa bile yarın veya akşam görürler yeter de
madem çok üzülüyorsun eşinin üzüntüsüne sende böyle mi şöyle mi diye düşüneceğine yapıcı ol..

Yazdıklarıma baksan demişsin ama hep topu 3 5 yorumun var sanki çok açıklayıcı yazdın da biz anlamadık

Benim aklıma bir soru takıldı? Ya bu gebelik 40 hadi bilemedin tutmadı 41 hafta değil mi?
Evet
Ee be kardeşim 9 ay öncesinden bilinen haftaya kardeş düğünü koymak nasıl bir mantığa sığar???

Konu sahibi
Kusura bakmasın ama;
Acaba onlarda zaten sizi orada görmek istemiyor olabilirler mi?

Neyi uzatıyoruz anlamadım ki konunu kapattırmak senin elinde, yorumlansın diye açmadın mı konuyu

Benim bilmediğim mevzular varmış eskiden olan kaynımdan kaynaklanan zaten bilerek nikah tarihi alınmış şimdi görümcemin söylediğine göre,benim umrumda olmaz ama eşim üzülüyor. Diyalogları yok davette etmedi zaten kaynm eşimi, mevzu kayıvalideden baya uzaklara gitti zaten. Yorumları için herkese teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…