Aynen ,buraları görmesem sadece mod sanıyordum nevresteyine hamarat değilmii on parmağında on marifet inan yirmi parmağı olsa idi o parmaklarda dolu olurdu.
Teşekkür ederimEline sağlık hamarat hatun
Sağol Kakao'cumne hamarat değilmii on parmağında on marifet inan yirmi parmağı olsa idi o parmaklarda dolu olurdu.
Çok teşekkür ederimAynen ,buraları görmesem sadece mod sanıyordum nevresteyi.
Perşembe sohbetim var nevoşum makbule yapıcam senin sunumun hoş olmuştu tarife gelicem inşallah ...
İlk sayfayada hangi yemek kacıncı sayfada iyi olmuş emme tekden o sayfaya gitmek zor pc açıcam
a evet annem haşhaş koyar üzerine, ama nedense ben pek sevmedim haşhaşı, hatta anısı var, çocukluğumda haşhaşlı kömbe yapmıştı annem, çok yemiştim ve gece çok rahatsız etti midemi, ondan sonra haşhaşı hiç yemedimTeşekkür ederim canım
Evet kayısı çekirdeği veya haşhaşla daha bir güzel oluyor
Bizde çok yapılır
Haşhaşa küsme anın kötü olmuşa evet annem haşhaş koyar üzerine, ama nedense ben pek sevmedim haşhaşı, hatta anısı var, çocukluğumda haşhaşlı kömbe yapmıştı annem, çok yemiştim ve gece çok rahatsız etti midemi, ondan sonra haşhaşı hiç yemedim
annem her türlüsünü yapardı kömbe nin, cevizli, patatesli, haşhaşlı :)Haşhaşa küsme anın kötü olmuşÖyle olunca bir daha yiyemezsin Ben çok seviyorum Ama kömbesini hiç yemedim
Ellerine sağlık Anneciğininannem her türlüsünü yapardı kömbe nin, cevizli, patatesli, haşhaşlı :)
teşekkür ederim, anneler öyle, ne kadar güzel yapsakta onların elleri daha lezzetli oluyor, sevgiyle yapıyorlar demek kiEllerine sağlık Anneciğinin
Benim kayınvalidem o işin uzmanıBen de yapıyorum ama onunki profesyonel
Onların yaptıkları bir başka oluyorteşekkür ederim, anneler öyle, ne kadar güzel yapsakta onların elleri daha lezzetli oluyor, sevgiyle yapıyorlar demek ki
Afiyet olsun canımBugün menüm;
Yoğurt çorbası
kabuklu kuru fasulye yemeği
Bulgur pilavı
Salata
Turşu
Ayran
Afiyet olsun
Teşekkür ederim nevo'm ❤❤❤Afiyet olsun canım
K Kazen merhaba bilgece'nin konusundan haberin vardırgelecekler
Merhaba canım Çok teşekkür ederimNevreste canımm ellerine sağlık hepsi birbirinden nefis ve leziz görünüyor mutlaka tariflerinden faydalanacağım Tariflerinden Malatyalı olabileceğini düşündüm, bende malatyalıyım yanılıyor muyum acaba?
Hiçbirşey yapmadan durmakda rahatsız edicihaberim var ama anne asla destek istemedi benden !
Abicim teşekkür ederimgelecekler