- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her zaman zor olmaz canımBiraz kolay olsun istedim herkesin rahatça yapacağıSağol canım
Miu'm bir sürü yazdım .Oku oku bitmezarada gelip gidip Nevreste nin anahtar kelimelerini okuyorum. bağımlılık yaptı
Teşekkür ederim.O zaman tepsi görselini kullanalımEllerinize sağlık, tepsi görseli benim de favorim buarada, nefis gözüküyor
iyi bakalımHer zaman zor olmaz canımBiraz kolay olsun istedim herkesin rahatça yapacağıSağol canım
Tarifini bekliyorum
hipnoz etkisi yapıyorMiu'm bir sürü yazdım .Oku oku bitmez
Oy verirken bakarlar mıhipnoz etkisi yapıyor
Evet canım limon sıkacağında yaptımellerine sağlık canım benim gözüm kurabiyelere takıldı limon sıkacağı ile mi yaptın kurabiye ye karşı zaafım vardır benimde :)
ben bunu unlu yapıyordum çıtır çıtır oluyordu seninki de öyle çıtır çıtır duruyor gerçekten
Teşekkür ederim canımKlasikler vazgeçilmezdir Tabii çok güzel olmuş canım ellerine sağlık
O zaman sen yap görelimÇok basit begenmedim
nişastalı da mı oluyormuş aa sulu mu sürüyorsunEvet canım limon sıkacağında yaptım
Teşekkür ederim
Evet çıtır çıtır olmuştu
Yumuşak olsun istersem harcına süt eklerm veya pişirmeden sodaya batırırım.Ama ben çıtır olsun istedim.Ben de bazen nişastalı yapıyorum...
Yağı sürüp nişasta serpiştirip fırçayla yayıyoruznişastalı da mı oluyormuş aa sulu mu sürüyorsun
Yağı sürüp nişasta serpiştirip fırçayla yayıyoruz
Sonra bu börekteki işlemler
nişastalı da mı oluyormuş aa sulu mu sürüyorsun
Ama sen beni utandırıyorsunYa sen ne becerikli kadınsın maşallah sana huyu güzel el becerisi güzel yazım dili güzel arkadaşım bende baklava yufkasından börek yaptım malum pazar geç kahvaltı fırında pişiyor yemeden çeker atarım buraya büyük oğlum dalmadan yakalarsam
Neyi kutluyoruzSen bir 18 katlı pasta yapta kutlama yapalım be hahhahahah tüm estetik deki arkadaşları çağıralım