- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Önemli değil canımO konuyu bende takip ediyorumRabbim şifa versin inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önemli değil canımO konuyu bende takip ediyorumRabbim şifa versin inşaallah
Çok teşekkür ederimVay vay vay, Nevreste , bu ne hamaratlık, maaşallah
HoşgeldinizÇok teşekkür ederimDiyet yemeklerinizi bizimle paylaşabilirsiniz faydalı olabilirÇok güzel tarifler ellerinize emeğinize sağlık, sıkı takipteyim artık biz diyette olsak da misafirlere artık
Canım topiğim bayağı eski aralarda kaynamış olabilirBir zaman sonra tariflerimi dağınık eklemeye başlayınca burası boş kaldıAra ara güncelliyeceğim inşaallahTeşekkür ederim canım her zaman bekliyorumNevreste canım benim ben niye daha önce senin bu enfes topiğini görmedim Valla çok enteresan bir üyeyim ben,kaç senelik üyeyim bazı şeyleri daha yeni yeni öğreniyorum ne nerede ,hangi topik hangi başlık altında falanBir yemek tarifi arasam ekonomiden girip siyasetten çıkıyorum
Bu bildirim işi çok güzel oldu,bundan sonra bu topiğin sıkı takipçisiyim. adra ve sen idolümsünüz
Evet gördüm canım 3 sene önce açmışsın topiğiBen her zaman gelirim sen merak etme,sıkı takipçinim artıkCanım topiğim bayağı eski aralarda kaynamış olabilirBir zaman sonra tariflerimi dağınık eklemeye başlayınca burası boş kaldıAra ara güncelliyeceğim inşaallahTeşekkür ederim canım her zaman bekliyorum
Gel canımAma boş gelme gelirken yaptığın güzel yemeklerden getirEvet gördüm canım 3 sene önce açmışsın topiğiBen her zaman gelirim sen merak etme,sıkı takipçinim artık
Cidden utandırdın beni nevoşum,teşekkürederimTamam canım elim kolum dolu gelirim,senden görüp öğrenip yaptıklarımı eklerimGel canımAma boş gelme gelirken yaptığın güzel yemeklerden getir
Senin güzel tariflerini görelim
Bu kadar mütevazi olma prensesimBekliyorum canımCidden utandırdın beni nevoşum,teşekkürederimTamam canım elim kolum dolu gelirim,senden görüp öğrenip yaptıklarımı eklerim
Maşaallah size ve bebişinizeHayırlı doğumlar olsun inşaallahÇok teşekkür ederim ..Azar azar yerseniz birşey olmazOy oy oy bunlar sahane gozukuyor...hamile hamile bunlardan yersem artik cocuk sumocular gibi tobis dogar mi
Ooo ellerinize sağlık hepsi birbirinden nefis ve lezzetli gözüküyor
Hoşgeldiniz Çok teşekkür ederimNe guzel bir topikte yapan olsada yesek
Çok teşekkür ederimhayirli olsun cok guzel gorunuyorlar
Çok teşekkür ederimNe kadar emek etmişsiniz maşallah hayırlı olsun topiğin