Börekler Nevreste'den Tereyağlı Su Böreği - Sponsor:Lisabella

Sağol canım inşallah
Eski bayramlar yok artık canımBaşınız sağolsun canım:26:

aynen şöyle yapıyorum yanımda bir oklava daha oluyor açtığımı yapışmasın diye hafif unluyorum ve diğerini açıp üst üste oklavaya sarıyorum ve üzerine bez örtüyorum kuruma olmuyor yani hamurlar bittiğinde hepsi oklavada sarılı olmuş oluyor...anladınmı bilmiyorum bi tuhaf anlattım sonra tek tek alıp sulama işine girişiyorum

Anladım canım sağolBenim annem böyle yapar ben de ondan böyle öğrendim hep böyle yaparımSu böreği olsun nasıl olursa olsun

ben anlamadım şimdi bütün yufkaları oklavayamı sarıyosun yapışmıyolarmı eguşum onlar yaaa :44::44::44::44::44::44::44::44:

bizde nevrestenin yaptığı gibi yapıyoruz

Ablam genç bir mutfak sever olarak topiklerini takipteyim. Sen ne becerikli bir hatunsun öyle maşallah :)
Ağzımın suyu aktı valla cok canım cektı ellerıne saglık. Başarılar dilerim :)

Ablam genç bir mutfak sever olarak topiklerini takipteyim. Sen ne becerikli bir hatunsun öyle maşallah :)
Ağzımın suyu aktı valla cok canım cektı ellerıne saglık. Başarılar dilerim :)
Canım çok teşekkür ederimBöyle güzel sözler duymak beni mutlu ediyorTeşekkürler

Hoşbuldum hayatım şu organik mevzuundan beri 2 kilo verdim Nevoşum almam lazım geri kız hayatımın dönüm noktası oldu koşturmaktan bir hal oldum şu an ki halimi çeksem yuh dersen suyun içindeyim sanki
Ama börek enfes enfesss olsada yesem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…