Ben bayılırım keteye senin ellerindende görmek isterim canım farklılık varsa öylede deneyelim yeni tatlarda her daim iyidirBayram sabahları genelde biz hep anannemlerde bir araya gelirdik mıhlama yaparlar özel Erzurum'dan gelen tel peynirle yapılırdı off yemede yanında yat yani Dedemin vefatından sonra artık öyle özenli yapmıyoruz hiçbirşeyi
AblacımEvet sen seversin bilirim Evet lisa kaçıncı yarıştır hep arkamda Ben katılmayı düşünüyordum ama emin değildim birde bu kadar çabuk mu hayır Lisa sayesinde katıldım Tüm dostlarıma teşekkür ederim
Teşekkür ederimEllerine sağlık yarışmada başarılar dilerim...
Severim biliyon zatensüper olmuş börek nevoşumm
Sağol canım inşallah
Eski bayramlar yok artık canımBaşınız sağolsun canım:26:
Ablacım buyur gel
Sağol canım
Öyle mi sen yufkaları açıp üstünü kapatıyor musun:26:Ben yufkaları ilkinden itibaren açıp tezgahın üstüne serdiğim örtünün üstüne seriyorum2. yufkayı açana kadar bile o kuruyor yumurtalı ve çok ince olduğu için galiba
Canım çok teşekkürler
Teşekkürler canım
Anladım canım sağolaynen şöyle yapıyorum yanımda bir oklava daha oluyor açtığımı yapışmasın diye hafif unluyorum ve diğerini açıp üst üste oklavaya sarıyorum ve üzerine bez örtüyorum kuruma olmuyor yani hamurlar bittiğinde hepsi oklavada sarılı olmuş oluyor...anladınmı bilmiyorum bi tuhaf anlattımsonra tek tek alıp sulama işine girişiyorum
aynen şöyle yapıyorum yanımda bir oklava daha oluyor açtığımı yapışmasın diye hafif unluyorum ve diğerini açıp üst üste oklavaya sarıyorum ve üzerine bez örtüyorum kuruma olmuyor yani hamurlar bittiğinde hepsi oklavada sarılı olmuş oluyor...anladınmı bilmiyorum bi tuhaf anlattımsonra tek tek alıp sulama işine girişiyorum
Teşekkürler canımMükemmel duruyor
Ellerine sağlık nevoşum
Canım çok teşekkür ederim
Ablam genç bir mutfak sever olarak topiklerini takipteyim. Sen ne becerikli bir hatunsun öyle maşallah :)
Ağzımın suyu aktı valla cok canım cektı ellerıne saglık. Başarılar dilerim :)
Teşekkürler canımEllerinize sağlık nefis görünüyor, yarışmada başarılar dilerim rakibelerim
Teşekkürler canımCanım ellerine sağlık herşey çok güzel görünüyor
Şimdi olsa da yesek
Anaaaaam börek
Başka söze yok gerek