Börekler Nevreste'den Tereyağlı Su Böreği - Sponsor:Lisabella

Güzel yer Erzurum bende 4-5 kere gittim çocukken büyünce bazı degerlerimizi askıyamı alıyoruz ne :106: yakında gidicem tekrar merkezindemi oturdunuz canım ben İspirdenim:KK16:
Evet öyle oluyor canım aslında gidip görmek lazım:KK31:Yok Ilıca'da canım:KK34:10 yıl kaldık:KK31:İspir orayada birkaçkez gitmiştim:KK34:Güzel gelişmiş bir şehir ama çok soğuk:2:Orda su böreğini çok yaparlar:KK56:

Evet öyle oluyor canım aslında gidip görmek lazım:KK31:Yok Ilıca'da canım:KK34:10 yıl kaldık:KK31:İspir orayada birkaçkez gitmiştim:KK34:Güzel gelişmiş bir şehir ama çok soğuk:2:Orda su böreğini çok yaparlar:KK56:

Evet canım soğuk ama yazları çok güzel çayın yanında piknik dalından yenilen dutun yerini hiçbirşey tutmaz su böregide yapılır kadayıf dolmasıda mıhlamada peynir yapımına bile şahit olmuştum aklıma geldi özlemişim :KK16: Yemek yerinide işgal ettim canım kusurabakma:KK54:

nevrestecim ellerine sağlık gerçekten çok güzel görünüyo canım çekti resmen yarışmada başarılar dilerim

Evet canım soğuk ama yazları çok güzel çayın yanında piknik dalından yenilen dutun yerini hiçbirşey tutmaz su böregide yapılır kadayıf dolmasıda mıhlamada peynir yapımına bile şahit olmuştum aklıma geldi özlemişim :KK16: Yemek yerinide işgal ettim canım kusurabakma:KK54:
Birde baklava:KK56:Evet yazları çok güzel:KK16:Yok canım önemli değil:KK16:

ellerine sağlık çok güzel görünüyor :KK56:

sunum da çok hoş :128:

:nazar:Canım ben bir çok yerlerde kaldım hepsinden bir şeyler aldım:KK9:Bir de annem çok güzel yemek yapar su böreği, baklava, kete, sarma, dolmalarla büyüdüm.:KK56:Haliyle yapmayı da öğrendim:KK34:Çok teşekkürler:KK16:

Benim gibisin sende doguştan şanslı canım benim annemde harika lezzetler çıkartır ortaya keteyi biliyorsun demek Erzurumlularda meşhurdur annemde harika yapıyor birde onu tutturursam tamamdır :KK9:

Benim gibisin sende doguştan şanslı canım benim annemde harika lezzetler çıkartır ortaya keteyi biliyorsun demek Erzurumlularda meşhurdur annemde harika yapıyor birde onu tutturursam tamamdır :KK9:

Bilmez miyim:KK9:Harika bir lezzet:KK56:Birgün yapıp eklerim topiğe inşallah :KK34:Biz küçükken annem özellikle Ramazan ayında çok yapardı bayram sabahları kete, su böreği olurdu:KK56:

Bilmez miyim:KK9:Harika bir lezzet:KK56:Birgün yapıp eklerim topiğe inşallah :KK34:Biz küçükken annem özellikle Ramazan ayında çok yapardı bayram sabahları kete, su böreği olurdu:KK56:

Ben bayılırım keteye senin ellerindende görmek isterim canım farklılık varsa öylede deneyelim yeni tatlarda her daim iyidir:KK9:Bayram sabahları genelde biz hep anannemlerde bir araya gelirdik mıhlama yaparlar özel Erzurum'dan gelen tel peynirle yapılırdı off yemede yanında yat yani:KK56:Dedemin vefatından sonra artık öyle özenli yapmıyoruz hiçbirşeyi :KK43:

X