- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
Öyle miBenim çocukluğum Erzurum'da geçti çok iyi bilirim orayı
Evet öyle oluyor canım aslında gidip görmek lazımGüzel yer Erzurum bende 4-5 kere gittim çocukken büyünce bazı degerlerimizi askıyamı alıyoruz ne :106: yakında gidicem tekrar merkezindemi oturdunuz canım ben İspirdenim
Evet öyle oluyor canım aslında gidip görmek lazımYok Ilıca'da canım 10 yıl kaldık İspir orayada birkaçkez gitmiştim Güzel gelişmiş bir şehir ama çok soğuk:2:Orda su böreğini çok yaparlar
Birde baklavaEvet canım soğuk ama yazları çok güzel çayın yanında piknik dalından yenilen dutun yerini hiçbirşey tutmaz su böregide yapılır kadayıf dolmasıda mıhlamada peynir yapımına bile şahit olmuştum aklıma geldi özlemişimYemek yerinide işgal ettim canım kusurabakma
Teşekkür ederim canımnevrestecim ellerine sağlık gerçekten çok güzel görünüyo canım çekti resmen yarışmada başarılar dilerim
Birde baklavaEvet yazları çok güzel Yok canım önemli değil
Yok yok sizin oranın antepfıstıklı baklavasına eş deger olamaz gelirsem bol bol yiyecegim elimden kurtulamazAnannemler çok güzel yaparlar baklava demekki Erzurumdan geliyormuş bu marifet
Teşekkürler canımSenin şu çiçekli güllü resimlerin beni benden alıyor
Ellerine sağlık canım.
Sunumun da çok güzel... :128:
Erzurumlular hamur işlerini çok güzel yaparlar
Benimde elim lezzetlidir kiSenin hamaratlıgında yörendenmi kaynaklanıyor yoksa canım
Teşekkür ederimellerine sağlık çok güzel görünüyor
sunum da çok hoş :128:
çok güzel görünüyor bir dilim alabilirim varsa en sevdiğim börek'tir de
Canım ben bir çok yerlerde kaldım hepsinden bir şeyler aldım Bir de annem çok güzel yemek yapar su böreği, baklava, kete, sarma, dolmalarla büyüdüm. Haliyle yapmayı da öğrendim Çok teşekkürler
Benim gibisin sende doguştan şanslı canım benim annemde harika lezzetler çıkartır ortaya keteyi biliyorsun demek Erzurumlularda meşhurdur annemde harika yapıyor birde onu tutturursam tamamdır
Bilmez miyimHarika bir lezzet Birgün yapıp eklerim topiğe inşallah Biz küçükken annem özellikle Ramazan ayında çok yapardı bayram sabahları kete, su böreği olurdu