Börekler Nevreste'den Tereyağlı Su Böreği - Sponsor:Lisabella

Güzel yer Erzurum bende 4-5 kere gittim çocukken büyünce bazı degerlerimizi askıyamı alıyoruz ne :106: yakında gidicem tekrar merkezindemi oturdunuz canım ben İspirdenim
Evet öyle oluyor canım aslında gidip görmek lazımYok Ilıca'da canım10 yıl kaldıkİspir orayada birkaçkez gitmiştimGüzel gelişmiş bir şehir ama çok soğuk:2:Orda su böreğini çok yaparlar

Evet öyle oluyor canım aslında gidip görmek lazımYok Ilıca'da canım10 yıl kaldıkİspir orayada birkaçkez gitmiştimGüzel gelişmiş bir şehir ama çok soğuk:2:Orda su böreğini çok yaparlar

Evet canım soğuk ama yazları çok güzel çayın yanında piknik dalından yenilen dutun yerini hiçbirşey tutmaz su böregide yapılır kadayıf dolmasıda mıhlamada peynir yapımına bile şahit olmuştum aklıma geldi özlemişim Yemek yerinide işgal ettim canım kusurabakma

nevrestecim ellerine sağlık gerçekten çok güzel görünüyo canım çekti resmen yarışmada başarılar dilerim

Birde baklavaEvet yazları çok güzelYok canım önemli değil

Benimde elim lezzetlidir ki Senin hamaratlıgında yörendenmi kaynaklanıyor yoksa canım

Canım ben bir çok yerlerde kaldım hepsinden bir şeyler aldımBir de annem çok güzel yemek yapar su böreği, baklava, kete, sarma, dolmalarla büyüdüm.Haliyle yapmayı da öğrendimÇok teşekkürler

ellerine sağlık çok güzel görünüyor

sunum da çok hoş :128:

Canım ben bir çok yerlerde kaldım hepsinden bir şeyler aldımBir de annem çok güzel yemek yapar su böreği, baklava, kete, sarma, dolmalarla büyüdüm.Haliyle yapmayı da öğrendimÇok teşekkürler

Benim gibisin sende doguştan şanslı canım benim annemde harika lezzetler çıkartır ortaya keteyi biliyorsun demek Erzurumlularda meşhurdur annemde harika yapıyor birde onu tutturursam tamamdır

Benim gibisin sende doguştan şanslı canım benim annemde harika lezzetler çıkartır ortaya keteyi biliyorsun demek Erzurumlularda meşhurdur annemde harika yapıyor birde onu tutturursam tamamdır

Bilmez miyimHarika bir lezzetBirgün yapıp eklerim topiğe inşallah Biz küçükken annem özellikle Ramazan ayında çok yapardı bayram sabahları kete, su böreği olurdu

Bilmez miyimHarika bir lezzetBirgün yapıp eklerim topiğe inşallah Biz küçükken annem özellikle Ramazan ayında çok yapardı bayram sabahları kete, su böreği olurdu

Ben bayılırım keteye senin ellerindende görmek isterim canım farklılık varsa öylede deneyelim yeni tatlarda her daim iyidirBayram sabahları genelde biz hep anannemlerde bir araya gelirdik mıhlama yaparlar özel Erzurum'dan gelen tel peynirle yapılırdı off yemede yanında yat yaniDedemin vefatından sonra artık öyle özenli yapmıyoruz hiçbirşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…