Börekler Nevreste'den Tereyağlı Su Böreği - Sponsor:Lisabella

Canım Allah kolaylık versin,bol kazançlar olur inşaallahTakipteyim konuyu
Sağol canım işlerini hallet sen de o güzel yemeklerinden yap güzelce ye tatlım sonra hasta olma dikkat et

Ayy tam bir su böreği off olsa da yesek yani. Ellerine sağlık arkadaşımm başarılar dilerim..

Anladım canım sağolBenim annem böyle yapar ben de ondan böyle öğrendim hep böyle yaparımSu böreği olsun nasıl olursa olsun

benim annemde benim gibi yapıyo işte
nasıl gördüysek öyle devam ediyoruz

ben anlamadım şimdi bütün yufkaları oklavayamı sarıyosun yapışmıyolarmı eguşum onlar yaaa :44::44::44::44::44::44::44::44:

bizde nevrestenin yaptığı gibi yapıyoruz

yapışmıyor saracım derli toplu oluyor hemde
ben geçen yarışmada o halini fotoğraflamamışım bu konu gündeme gelince fark ettim keşke çekeydim o halini tüm hamurlar oklavada sarılı sırasıyla yerden kazanıyorum dağılmıyorum

Son düzenleme:
Öyle canımNe gördüysek onu yapıyoruz

2 gündür Adana resmen kavruldu canım ya inanılmaz ter aktı benden günde 3 posta kıyafet değiştirdim.Pestiller çabuk kuruyacak ondan yana şanslıyım.İnşallah sağ salim toplasam rahatlıcam

Ama börek börek açım ben yaaa:26:elmada yesem suda içsem gur gur börek diyo midem

Canım benim Allah kolaylık versin rabbim işini rast getirsin inşaallah
Öyle söyleme Sen ne hamarat hatunsun böreğin en şahanesini yaparsın

Son düzenleme:
Ellerin dert görmesin, marifetli kadın her yerde belli eder kendini, başarılar dilerim canım

benim annem hic yapmazdi ben de onun icin ogrenmemisim demek ki:)))hep annemin sucu:)))

Teşekkürler canım

Teşekkür ederimYok değilim Ama orda yaşıyorum

Canım çok teşekkürler

Çok sağol canımTamam sen gel ben sana neler yaparım

Teşekkür ederim
himm sinuc olarak bi antep olayi var bildim:))bende antepli degilim ama bende oraya gelin gittim:))

Ellerin dert görmesin, marifetli kadın her yerde belli eder kendini, başarılar dilerim canım
Teşekkürler canım
benim annem hic yapmazdi ben de onun icin ogrenmemisim demek ki:)))hep annemin sucu:)))

himm sinuc olarak bi antep olayi var bildim:))bende antepli degilim ama bende oraya gelin gittim:))
Evet varBen de 4 yıldır burda yaşıyorum

aman allahım en sevdıgım börekkkk :) :) :) ellerine sağlık kk nın becerıklı hatunu :)

Canım benim Allah kolaylık versin rabbim işini rast getirsin inşaallah
Öyle söyleme Sen ne hamarat hatunsun böreğin en şahanesini yaparsın

Mutfakta mikemmel olan yada olduğumu düşünen seyrenden koca bir itiraf ilk su böreği denemem malesef tepsi böreği olarak mideme gitti.Çıtıııır çıtır oldu su gibi olacağına bir daha denemeye cesaret edemedim ama şu siparişlerimi sağ salim yollayayım da hemen denicem.

aman allahım en sevdıgım börekkkk :) :) :) ellerine sağlık kk nın becerıklı hatunu :)
Canım çok teşekkürler
Yaparsın canım mutlaka ilk denmeler her zaman iyi olmaya biliyor..Eminim tekrar denediğinde harika olur

pek sevmem su böreğini. ne garip insnaım dimi
madem pek sevmıyorum niye yapıyorum değişiklik olsun diye.
yapamadığım şey kalmasın istiyorum.
Öyle mi sevmez misinSen şimdi benim su böreği mi beğenmemişsindir
Evet canım dene belki beğenirsinveya su böreği yapacak birileri olur

Öyle mi sevmez misinSen şimdi benim su böreği mi beğenmemişsindir
Evet canım dene belki beğenirsinveya su böreği yapacak birileri olur

yoo beğendim :) ellerine sağlık. yağ yağlı güzel gözüküyor
yapayım bakalım nasıl olcak. paylaşırım yapınca

hamuru suya atıp sıkın'' denmiş ya? bişi olmaz mı hamura yahu

Son düzenleme:

Allahım sana geliyorummmm

ellerine sağlıkkkkkk nevoşummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…