Teşekkürler canımellerine saglik ablacimyarismada basarilar dilerim :13:
Teşekkür ederimeline saglik cnm cok guzel gorunuyor basarilar diliyorum..bi de bise sorcam cnm Antepli misin rendelenmis peynir bana cok tanidik geldi de:))
Canım çok teşekkürlerPamuk Ellerine sağlık canım arkadışımharika görünüyor sen yaparsın güzel olmazmı başarılar diliyorum
Çok sağol canımRica ederim hemşom ben hiçbirşey yapmadım hepsi senin emeğin.Ben sadece hamur açmak konusundaki becerini bildiğimden katılmanı istedim sende marifetli ellerinle bize bu güzel böreği hazırladın.Ama eğer Kazen uçak kaldırırsa Gaziantebe bu börekten istiyorum haberin olsun Ama tabiki öncelikle o uçağın Paristen kalkması gerekecek
Teşekkür ederimnevreste sen naptın bacı yaaa
en sevdiğim börek çeşididir su böreği,avucumu yaladım ciddi ciddi bir yerim şişmesin ya
Ablacım buyur gel
Sağol canımVeeee bir börek daha
Ellerine sağlık Nevrestecim ben yufkaları kurutmuyorum biliyomusun:26::26::26:
Bu su böreklerini kaç yarışmadır üst üstte koyan arkadaşlar , size sesleniyoruuuuum :
Canım çekiyor görünceeeee ama yapmaya üşeniyorum
Nevrestecim ellerine kollarına sağlık , eşimin annesinin su böreği ile tarifin aynı gibi . O yüzden tadına bakmama gerek yok , biliyorum ki çok çok çok nefis olmuştur
Teşekkürler canımeline sağlık canım
Çok teşekkürlerçok marifetlisin, özeniyorum
ellerine sağlık...
Canım çok sağolhiiii anneciimm!!:83:
enfes görünüyorlarrr
ellerine sağlık nevreste ablacııım :)
galiba kokusunu alıyorum ihihihi hemde bu saatte
Sağol ablacımcanım eline saglık :) sende yarışmadasın başarılar
Canım çok sağoloooooooo nevrestede gelmiş
başarılar dilerim canım sarsılmaz tahtını bi kere daha sağlamlayacaksın yani
Teşekkürler canımtek tek anlatmışsınız .ellerinize sağlık
evet canım yaa yaparken bende cok eğlendim ama eminim en heyecanlı yeri oylama zamanıdır..Canım çok sağolBen eğlenmek bu heyecanı tekrar yaşamak için katıldım
AblacımNevoşşşşşşsen bile bile hemde benim sevdiğimi bilerek su böreği yaptın haa hemde peynirli lisam sponsor olmuş böreğeee kıskandım şimdi demedinmi bu kadın bu böreğe hasta onuda sponsor edeyim diyee
Canım bu yarış sana uğur getirir inşaallahevet canım yaa yaparken bende cok eğlendim ama eminim en heyecanlı yeri oylama zamanıdır..
ama ben belkide o zamanlarda aranızda olamıcam bebişlerimle olcam inşallah
aminnnnn canım cümlemizin gönlüne göre versin inşallah RabbimmmCanım bu yarış sana uğur getirir inşaallahBebişlerin göbişine düşer ve seni kucağına alana kadar bırakmaz Rabbim gönlüne göre versin
Teşekkürler canımBir börek canavarı olarak harika müthiş birşey bu bayılırım su böregine birde tereyagının verdigi lezzet sabah sabah görmek iyi olmasadaistiyorum sen İstanbulda degildin dimi canım yarışmada başarılar diliyorum
Teşekkürler canımbörek yapmışsın nevrestem
ellerine sağlık canım
hadi başarılar yarışmada
canım bu seferki ouylama farklımı ben çok takip edemedim bu kez
anlayamadım o yüzden
Teşekkürler canımYok Gaziantep'te yaşıyorum buyur gel beklerim
Güzel bir şehir canımGaziantep görmek istediğim yerlerin başında gelir zaten canım yabancı damat dizisinden çok sevmiştimbir gün memleketime gidersek o taraflara doğru iniş yapayım ben en iyisi
Teşekkürler canım
Canım inan benim de bilgim yokYarışmada oylama başladığında öğreneceğiz
Ben de öyle olacak diye düşünüyorum..ha anladım canım anket usulü olacak gibi geldide ondan sordum teşekkür ederim
Ben de öyle olacak diye düşünüyorum..Bakalım nasıl olacak
Güzel bir şehir canımBen de buralı değilim ama seviyorum Yolun düşerse beklerim. Memleketini merak ettim
Öyle miErzurumluyum canım aslında daha üst kısımlardayız Rizeye daha yakınız ordan Gaziantep yinede çok uzak değildirki