- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi sailor moon
-
Montunun cebini kurcaladım. Sigara paketi buldum şok oldum. Çünkü içmez kendisi. Diğer cepte de kibrit. Ne bunlar dedim kaldırımda buldum dedi. Gözüme baka baka yalan söylemiyosun dimi dedim. Saçmalama falan dedi. Sana güveniyorum o zaman dedim. Ama yalan şu an güvenemiyorumee napcaksın peki dedim ofiste birine vercem dedi hatta aradım bile sana süprizim var diye dedi. Bu konuşma dün akşam 10 civarı oldu. Sonra gece ilk defa uykudan kalktı beni kendine çekti o kadar zaman sonra. O uyuyor henüz. Ben de telefona baktım az önce aramalar duruyor bu gün silinme yok. Ama aralarında söylediği kişi de yok. Yani paket onun olabilir. Bir de bu mu çıkacak başıma çok merak içindeyim ve sinirim bozuldu.
en başında birkaç kez yaklaşmaya çalıştım geri çevirdi, sonra da açıkcası ben de yanaşmadım red edicek diyebakalim sana bi supriz yapacak mi ? sira onda .bide bisey soracagim 3 ay hic yakinlasma olmadi dedin ya. o yaklasmayinca sende mi uzak durdun
kızın sigarasını niye taşısın ki? istese çok rahat yanında taşıyabilecek biri.Biraz cinsiyetçi bir yaklaşım olacak ancak winston sigarayı daha çok kadınlar kullanıyor
Ayrıca siz sigara içmediğiniz için ne yaparsa yapsın anında farkedersiniz bence sigara kızın
kızın sigarasını niye taşısın ki? istese çok rahat yanında taşıyabilecek biri.
Bu arada hepinize söylemiş olayım, instagramda kız bunu takip etmiş, o da kızı ama karşılıklı beğeni yok. ve benimkinin hesabında bir sürü fotomuz var, aşkım canım bitanem diye etiketli. yine de kız umursamadıysa bile fark etsin diye kızı takip ettim bir kaç da fotosunu beğendim. elbet ikisinden biri sorar bir şey varsa diye düşündüm.
kızın sigarasını niye taşısın ki? istese çok rahat yanında taşıyabilecek biri.
Bu arada hepinize söylemiş olayım, instagramda kız bunu takip etmiş, o da kızı ama karşılıklı beğeni yok. ve benimkinin hesabında bir sürü fotomuz var, aşkım canım bitanem diye etiketli. yine de kız umursamadıysa bile fark etsin diye kızı takip ettim bir kaç da fotosunu beğendim. elbet ikisinden biri sorar bir şey varsa diye düşündüm.
Nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz ? 37 dakika hiç az bi süre değil. Nasıl bi iş ki bu 37 dakika telefonda konuşturuyor. Hadi onu gectim doğum gününde konusmalarida çok ilginç. Midesiz herif ya umarım korktuğunuz başınıza gelmez. Yavaş yavaş ve belli etmeden ilerliyosunuz böyle de devam etmelisiniz bence. Allah yardımcınız olsun ve ortada bi yanlış varsa tez zamanda karsiniza çıkarsın.sigara kokusunu gizleyebilir bence, içmiyorum ama içenleri biliyorum gerek sakız çiğneyerek gerek ağız suyu ile çalkalayarak el ve yüz yıkanarak o kokuyu atabiliyorlar üzerlerinden. yine de içmiyordur diye düşünüyorum çünkü içse evde de içmek isterdi heralde.
neyse asıl konu self servis şifresini aldım aramalarına falan baktım. tabi sadece numara saati ve süresini gördüm. ama gördüğüm gibi de elim ayağım buz kesti sinirlerim boşaldı. o kızın numarasıyla yakın zamanda 37,5 dk konuşmuş. daha önceki zamanlarda da her gün olmasa da konuşmuş. 13 ekimde başlamış aramalar öncesinde yok kızın numarası. iş için mi değil mi diye araştırıcam da ne konuşur ki insan 37,5 dk. ayrıca doğum gününde de arama gelmiş. 2dk 40sn. gel de güven şimdi.
kız sevgilim telefonunda numarasını bulduğum instagramda da takipleştiği biri canım. hani o....unun teki diye daha kısa tanımlayacağım ama ban yerim siteden :/konuyu başından beri takip ediyorum ama bu kızı gözden kaçırmışım, konusulan kız kim?
ıg ne zaman takıplesmıslerkız sevgilim telefonunda numarasını bulduğum instagramda da takipleştiği biri canım. hani o....unun teki diye daha kısa tanımlayacağım ama ban yerim siteden :/
napiim canım ya öyle her şüphede de silemiyorsun ki karşındakini. başta da dediğim gibi kesinlik kazanmadan ona bir şey söylemeyeceğim saklayamasın varsa diyeKonu sahibi gerçekten çok sakin ilginç . Şüpheleniyor doğum günü hazırlığı yapıyor . Dakikalarca tel konuşmasını görüyor kızı takibe alıyor . Kızın paylaşımlarını beğeniyor ki sevgilisi takip etmesine rağmen beğenmemiş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?