• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neler oluyor bu ilişkiye? yardım edin bana :(

Montunun cebini kurcaladım. Sigara paketi buldum şok oldum. Çünkü içmez kendisi. Diğer cepte de kibrit. Ne bunlar dedim kaldırımda buldum dedi. Gözüme baka baka yalan söylemiyosun dimi dedim. Saçmalama falan dedi. Sana güveniyorum o zaman dedim. Ama yalan şu an güvenemiyorum :KK43: ee napcaksın peki dedim ofiste birine vercem dedi hatta aradım bile sana süprizim var diye dedi. Bu konuşma dün akşam 10 civarı oldu. Sonra gece ilk defa uykudan kalktı beni kendine çekti o kadar zaman sonra. O uyuyor henüz. Ben de telefona baktım az önce aramalar duruyor bu gün silinme yok. Ama aralarında söylediği kişi de yok. Yani paket onun olabilir. Bir de bu mu çıkacak başıma çok merak içindeyim ve sinirim bozuldu.

Siz sigara kullanmayan biri iseniz sevgiliniz içiyorsa muhakkak alırsınız kokusunu ve farkedersiniz . Ama konuşmanız bir problem olduğunu hissettirmeniz iyi olmuş . Bazı arkadaşların dediği gibi bir sıkıntısı varsa bu yüzden evlilikten bahsetmiyor da olabilir . :KK14:

sigara kokusunu gizleyebilir bence, içmiyorum ama içenleri biliyorum gerek sakız çiğneyerek gerek ağız suyu ile çalkalayarak el ve yüz yıkanarak o kokuyu atabiliyorlar üzerlerinden. yine de içmiyordur diye düşünüyorum çünkü içse evde de içmek isterdi heralde.
neyse asıl konu self servis şifresini aldım aramalarına falan baktım. tabi sadece numara saati ve süresini gördüm. ama gördüğüm gibi de elim ayağım buz kesti sinirlerim boşaldı. o kızın numarasıyla yakın zamanda 37,5 dk konuşmuş. daha önceki zamanlarda da her gün olmasa da konuşmuş. 13 ekimde başlamış aramalar öncesinde yok kızın numarası. iş için mi değil mi diye araştırıcam da ne konuşur ki insan 37,5 dk. ayrıca doğum gününde de arama gelmiş. 2dk 40sn. gel de güven şimdi.

sanırım çok erken harcamışsın bazı şeyleri. Aynı eve taşınman bana göre hataydı.
Kaybolan bir heyecan yeniden yerine gelmez, ya da çok zor olur.
Evliliklerde de böyle, hiç kimse ilk günlerin heyecanını 10 yıl sonra alamaz.

Biraz cinsiyetçi bir yaklaşım olacak ancak winston sigarayı daha çok kadınlar kullanıyor
Ayrıca siz sigara içmediğiniz için ne yaparsa yapsın anında farkedersiniz bence sigara kızın :KK43:
kızın sigarasını niye taşısın ki? istese çok rahat yanında taşıyabilecek biri.
Bu arada hepinize söylemiş olayım, instagramda kız bunu takip etmiş, o da kızı ama karşılıklı beğeni yok. ve benimkinin hesabında bir sürü fotomuz var, aşkım canım bitanem diye etiketli. yine de kız umursamadıysa bile fark etsin diye kızı takip ettim bir kaç da fotosunu beğendim. elbet ikisinden biri sorar bir şey varsa diye düşündüm.

Bu arada hepinize söylemiş olayım, instagramda kız bunu takip etmiş, o da kızı ama karşılıklı beğeni yok. ve benimkinin hesabında bir sürü fotomuz var, aşkım canım bitanem diye etiketli. yine de kız umursamadıysa bile fark etsin diye kızı takip ettim bir kaç da fotosunu beğendim. elbet ikisinden biri sorar bir şey varsa diye düşündüm.

O an taşıması gerekmiştir bir şey olmuştur yani
Ayrıca artık insanlar öyle şerefsiz olmuşlar ki sizin sevgiliniz olması onları engellememiş ki fotolarınızdan da kız etkilenmemiş belli
37,5 dk çok ciddi bir süre konuşmak için
kendimden düşünüyorum şu ana kadar bu kadar uzun süre sehir dışında olan kardeşim saydığım arkadaşımla konuşmuşumdur Yani çok çok sevdiğim biriyle bu kadar konuşursun hatta dersin ki aa bak ne kadar konuşmuşuz farkında değiliz zaman akıp gitmiş
İş için de bir sürü telefon görüşmesi yaptım ancak en önemli konularda bile bu kadar uzun sürmemiştir konuşma

O dakikanın resmini çekin. Bugün sorun. Bugün büyük ihtimal en fazla bi hediye alıp gelecek. Fazla bişey beklemiyorum. Sizinle ilgilenmeyen ve dalgın olan bir insanın başka bir kızla 40 dk ne konuştuğunu sorun. Büyük ihtimal iş ile ilgili falan diyecek. Kim bu kız diye sorun ve inanmadığınızı söyleyin. Şu saatten sonra salağa yatmak çok mantıksız. Kendinize haksızlık etmeyin lütfen.

Kız aklına koyduysa sevgilisi olması olmaması farketmiyor çoğunlukla böylelerinde . Fark ettiren sevgilinin tavrı olurdu ki o da onu takip etmiş . :KK14:

sigara kokusunu gizleyebilir bence, içmiyorum ama içenleri biliyorum gerek sakız çiğneyerek gerek ağız suyu ile çalkalayarak el ve yüz yıkanarak o kokuyu atabiliyorlar üzerlerinden. yine de içmiyordur diye düşünüyorum çünkü içse evde de içmek isterdi heralde.
neyse asıl konu self servis şifresini aldım aramalarına falan baktım. tabi sadece numara saati ve süresini gördüm. ama gördüğüm gibi de elim ayağım buz kesti sinirlerim boşaldı. o kızın numarasıyla yakın zamanda 37,5 dk konuşmuş. daha önceki zamanlarda da her gün olmasa da konuşmuş. 13 ekimde başlamış aramalar öncesinde yok kızın numarası. iş için mi değil mi diye araştırıcam da ne konuşur ki insan 37,5 dk. ayrıca doğum gününde de arama gelmiş. 2dk 40sn. gel de güven şimdi.
Nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz ? 37 dakika hiç az bi süre değil. Nasıl bi iş ki bu 37 dakika telefonda konuşturuyor. Hadi onu gectim doğum gününde konusmalarida çok ilginç. Midesiz herif ya umarım korktuğunuz başınıza gelmez. Yavaş yavaş ve belli etmeden ilerliyosunuz böyle de devam etmelisiniz bence. Allah yardımcınız olsun ve ortada bi yanlış varsa tez zamanda karsiniza çıkarsın.

Konu sahibi gerçekten çok sakin ilginç . Şüpheleniyor doğum günü hazırlığı yapıyor . Dakikalarca tel konuşmasını görüyor kızı takibe alıyor . Kızın paylaşımlarını beğeniyor ki sevgilisi takip etmesine rağmen beğenmemiş .

kızın sigarasıysa neden yanına alsın ki dediniz fakat eğer yanyanalarsa bir masadaysa sigarası geri vermek için alıp vermeyi unutmuş olamaz mı?

bilmiyorum arkadaşlar hani ordan sakin görünüyorum galiba ama 1 haftadır özellikle kafam yerinde değil içim sökülüyor gibi acıyor. kendimi hiçbir şeye odaklayamıyorum. ayrıca hayır kesinlikle bir süre daha konuşmalarını denetleyeceğim bu gün gördüğümü falan belli edemem. yoksa tüm delilleri gizlemeyi öğretmiş olurum. yok der geçer ve devam eder. bense eğer ciddi bir şey varsa ortada onları pişti etmek ve kafalarını birbirine vura vura patlatmak istiyorum. yalnız şu an sakin munis sevecen anlayışlı sevgili olmalıyım ki daha rahat davransın ve yapacaksa hata yapsın.

konuyu başından beri takip ediyorum ama bu kızı gözden kaçırmışım, konusulan kız kim?
kız sevgilim telefonunda numarasını bulduğum instagramda da takipleştiği biri canım. hani o....unun teki diye daha kısa tanımlayacağım ama ban yerim siteden :/

benim babam da böyle bir hata yaptı kızlar. 1 yıl önce gördük anladık. babamı da affetmedim, affetmeyeceğim. bunu sevgilim de biliyor. buna rağmen bir şeylere kalkıştıysa yolu açık olsun derim zaten. ama emin olmak istiyorum, normalde de şüpheci ve karamsarımdır. bu yüzden polyannacılık oynamam ya da affetmem

kız sevgilim telefonunda numarasını bulduğum instagramda da takipleştiği biri canım. hani o....unun teki diye daha kısa tanımlayacağım ama ban yerim siteden :/
ıg ne zaman takıplesmısler
takıpcı sayısı ne alemde? paylasılan fotolar ne durumda?
konuyu bastan sona okumustum banlıyken
bende hayatında bırı oldugunu dusunuyoru ve sız bunu en azından sımdıkı kadar bılgıye sahıp oldugunuzu bılse dırek depresyona baglayıp cark edıcek dıyede korkuyorum sızın adınıza

Konu sahibi gerçekten çok sakin ilginç . Şüpheleniyor doğum günü hazırlığı yapıyor . Dakikalarca tel konuşmasını görüyor kızı takibe alıyor . Kızın paylaşımlarını beğeniyor ki sevgilisi takip etmesine rağmen beğenmemiş .
napiim canım ya öyle her şüphede de silemiyorsun ki karşındakini. başta da dediğim gibi kesinlik kazanmadan ona bir şey söylemeyeceğim saklayamasın varsa diye

Back