neler oluyor bu ilişkiye? yardım edin bana :(

at bunu evden! at at at at!
bu nedir ya?..
Tinderdan 4 kişiye yazmış,2 si cevap vermemiş diğerleriyle buluşmuş falan.Oğluşumuza da bak sen,evdeki yerli yerinde duracak ama kendisi macera peşinde orda burda fındık kıracak..
at şunu evden de aklı başına gelsin yahu

Ne yaptınız son durum nedir?

uzuuuun bir aradan sonra merhaba kızlar. sorunları çözdük diyeyim kısaca psikolojik olarak bireysel ve evlilik danışmanlığı alıyorum şu an. şöyle söyliyim ta başta normal görüp fark etmeden yaptığımız bazı hatalar getirmiş bizi bu duruma ama tekrarlanacağını sanmıyoruz. şimdilik Allah nazardan saklasın mutluyum. tek diyeceğim zorda kaldığınızda destek almaktan çekinmeyin. kendimiz çözemiyoruz bazen. en azından bana çok iyi geldi hatta bize çok iyi geldi :)

Evlenmeden beraber olduysan adamın da içinde varsa diğer kişileri merak ediyor olabilir yani, bazen bazı şeyler sonra yaşanmalı diye düşünüyorum.

merhaba,
benim kaçırdıgım kısım 1 kişiyle görüşmüş dedin, o kişi şüphelendiğin kız mı çıktı? bide tam olarak başkasıyla ilişki yaşamış mı yoksa sadece chat mi?

merhaba,
benim kaçırdıgım kısım 1 kişiyle görüşmüş dedin, o kişi şüphelendiğin kız mı çıktı? bide tam olarak başkasıyla ilişki yaşamış mı yoksa sadece chat mi?
evet o şüphelendiğim kızmış tatlım ve sadece konuşma başka bir şey yok. eğer ki olsaydı zaten psikoloğa falan gitmeye gerek kalmazdı kapının önünde bulurdu kendini

seni şuan okadar iyi anlıyorumki bende tam olarak aynı durumdayım sadece benim ilişkim 3 yıllık bu yıl bianda bişe oldu sürekli enerji dolu benimle her anlamda ilgilenen adam gitti sevgililer birbirlerini öperler değilmi olması gereken bu değilmi en son nezaman beni dudağımdan öptü hatırlamıyorum bile 1 ayı geçmştir o yuzden seni çok iyi anlıyorum şuan bende ikilemdeyim çok seviyorum bitmesini hiç istemiyorum ama uyklularım kaçıyor artık düşünmekten mutlu değilim kendine bi çözüm bulursan l-ütfen banada yardımcı ol canım

canım benim özelden konuşalım istersen

tatlım sorunun ne olduğunu bulman lazım önce. aldatmadan dolayı senden soğuduysa doğru kapının önüne... bir dknı bile boşa harcama... ama eğer soğuma sebebi ilişkinin monotonlaşmasıysa buna çözüm bulabilirsin...

3 kelime, 1-iletişim 2- psikolojik danışmanlık..

Ayni evdemi yaşadınız

arkadaş seven de pişman sevmeyende ne biçim iş yaa.İbret alarak bi solukta okudum tüm sayfaları çıkardığım ana fikir ilişkilerin bi matematiği yok kar zarar hesap kitap boş ne çıkarsa bahtına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…