- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 32
-
- Konu Sahibi Canimsin45
Öyle çok samimi olma eltilerle yaşın çok genç daha onlar Eltiler camiasında kurt olmuştur kurtDaha evlenmeden eltilerin gazabına uğruyorum. Sevgilimle 2 yıldır konuşuyoruz evlilik düşünüyoruz allah nasip ederse. Ama asıl konum iki tane elti adayım var ben en kucukleriyim en büyüğü zaten 15 yıldır gelinleriyim diye hava atıp sürekli laf çarpıtıyor sevgilimle bisey konussam gidip soruyor ne konuştunuz gibisinden yada benim ağzımdan laf almaya çalışıyor bende bilmeden ağzımdan kaçırınca gidip yine sevgilime söylüyor önce bana gel anlat niye demedin bana diye.(Daha bugün konuştum sinir etti) elimden geldiğince yüz göz olmuyorum zaten benden büyükler bisey de diyemiyorum. Desem de hemen (Ben BILE YENGESIYIM BISEY DEMİYORUM) diyor yani senin hıc bisey demeye hakkin yok anlamında diğeri zaten ondan manyakbisey olsa geçmiş olsun derim sağol bile demez umursamaz gibi tavırlar sanki ben yokmuşum gibi yani ben 19 yaşındayım onlar 30 yaşında neyin derdindeler anlamadım. "Biz seni almazsak üzülme, Kaynım şöyle kız isterim dedi seni mi bulmus" neler neler... Daha evli değilim çok nadir arar sorarım hatta zorda kalmadıkça hıc aramam ama ayıp olmasin diye işte. Bu arada kayınvalideyle hıc bi sorunum yok çok severim. Sevgilimde ayni şekilde bi problemimiz yok çok şükür ama gerçekten ya ben çok safım yada eltiler çok kurnaz ama ben onlar gibi lafım ağzımda değil işte napcam tecrübeleri olan ablalarım yazsın lütfen
Ortada nişan Yok düğün Yok niye muhattap oluyorsun bu kadar? Ben yüzük takılana kadar bırak görümceyi kaynanamla telefonda konuşmadım. Tanışmadım. Onlar da kendilerinde karışma hakkı bulmuş haliyleDaha evlenmeden eltilerin gazabına uğruyorum. Sevgilimle 2 yıldır konuşuyoruz evlilik düşünüyoruz allah nasip ederse. Ama asıl konum iki tane elti adayım var ben en kucukleriyim en büyüğü zaten 15 yıldır gelinleriyim diye hava atıp sürekli laf çarpıtıyor sevgilimle bisey konussam gidip soruyor ne konuştunuz gibisinden yada benim ağzımdan laf almaya çalışıyor bende bilmeden ağzımdan kaçırınca gidip yine sevgilime söylüyor önce bana gel anlat niye demedin bana diye.(Daha bugün konuştum sinir etti) elimden geldiğince yüz göz olmuyorum zaten benden büyükler bisey de diyemiyorum. Desem de hemen (Ben BILE YENGESIYIM BISEY DEMİYORUM) diyor yani senin hıc bisey demeye hakkin yok anlamında diğeri zaten ondan manyakbisey olsa geçmiş olsun derim sağol bile demez umursamaz gibi tavırlar sanki ben yokmuşum gibi yani ben 19 yaşındayım onlar 30 yaşında neyin derdindeler anlamadım. "Biz seni almazsak üzülme, Kaynım şöyle kız isterim dedi seni mi bulmus" neler neler... Daha evli değilim çok nadir arar sorarım hatta zorda kalmadıkça hıc aramam ama ayıp olmasin diye işte. Bu arada kayınvalideyle hıc bi sorunum yok çok severim. Sevgilimde ayni şekilde bi problemimiz yok çok şükür ama gerçekten ya ben çok safım yada eltiler çok kurnaz ama ben onlar gibi lafım ağzımda değil işte napcam tecrübeleri olan ablalarım yazsın lütfen
Daha evlenmeden eltilerin gazabına uğruyorum. Sevgilimle 2 yıldır konuşuyoruz evlilik düşünüyoruz allah nasip ederse. Ama asıl konum iki tane elti adayım var ben en kucukleriyim en büyüğü zaten 15 yıldır gelinleriyim diye hava atıp sürekli laf çarpıtıyor sevgilimle bisey konussam gidip soruyor ne konuştunuz gibisinden yada benim ağzımdan laf almaya çalışıyor bende bilmeden ağzımdan kaçırınca gidip yine sevgilime söylüyor önce bana gel anlat niye demedin bana diye.(Daha bugün konuştum sinir etti) elimden geldiğince yüz göz olmuyorum zaten benden büyükler bisey de diyemiyorum. Desem de hemen (Ben BILE YENGESIYIM BISEY DEMİYORUM) diyor yani senin hıc bisey demeye hakkin yok anlamında diğeri zaten ondan manyakbisey olsa geçmiş olsun derim sağol bile demez umursamaz gibi tavırlar sanki ben yokmuşum gibi yani ben 19 yaşındayım onlar 30 yaşında neyin derdindeler anlamadım. "Biz seni almazsak üzülme, Kaynım şöyle kız isterim dedi seni mi bulmus" neler neler... Daha evli değilim çok nadir arar sorarım hatta zorda kalmadıkça hıc aramam ama ayıp olmasin diye işte. Bu arada kayınvalideyle hıc bi sorunum yok çok severim. Sevgilimde ayni şekilde bi problemimiz yok çok şükür ama gerçekten ya ben çok safım yada eltiler çok kurnaz ama ben onlar gibi lafım ağzımda değil işte napcam tecrübeleri olan ablalarım yazsın lütfen
19 YASINDA NEDEN EVLİLİK????Daha evlenmeden eltilerin gazabına uğruyorum. Sevgilimle 2 yıldır konuşuyoruz evlilik düşünüyoruz allah nasip ederse. Ama asıl konum iki tane elti adayım var ben en kucukleriyim en büyüğü zaten 15 yıldır gelinleriyim diye hava atıp sürekli laf çarpıtıyor sevgilimle bisey konussam gidip soruyor ne konuştunuz gibisinden yada benim ağzımdan laf almaya çalışıyor bende bilmeden ağzımdan kaçırınca gidip yine sevgilime söylüyor önce bana gel anlat niye demedin bana diye.(Daha bugün konuştum sinir etti) elimden geldiğince yüz göz olmuyorum zaten benden büyükler bisey de diyemiyorum. Desem de hemen (Ben BILE YENGESIYIM BISEY DEMİYORUM) diyor yani senin hıc bisey demeye hakkin yok anlamında diğeri zaten ondan manyakbisey olsa geçmiş olsun derim sağol bile demez umursamaz gibi tavırlar sanki ben yokmuşum gibi yani ben 19 yaşındayım onlar 30 yaşında neyin derdindeler anlamadım. "Biz seni almazsak üzülme, Kaynım şöyle kız isterim dedi seni mi bulmus" neler neler... Daha evli değilim çok nadir arar sorarım hatta zorda kalmadıkça hıc aramam ama ayıp olmasin diye işte. Bu arada kayınvalideyle hıc bi sorunum yok çok severim. Sevgilimde ayni şekilde bi problemimiz yok çok şükür ama gerçekten ya ben çok safım yada eltiler çok kurnaz ama ben onlar gibi lafım ağzımda değil işte napcam tecrübeleri olan ablalarım yazsın lütfen
burada sorun, evlenmeden tanışması değil eltileriyle...nişandan sonra tanışsa ne olacakki, eltilerin huyumu değişecek...kıza yine çektirecekler...eltiler arası kıskançlık mutlaka olur, bunu kimileri hissettirmez içinde yaşar, kimleride belli eder...Daha evlenmeden eltilerin gazabına uğruyorum. Sevgilimle 2 yıldır konuşuyoruz evlilik düşünüyoruz allah nasip ederse. Ama asıl konum iki tane elti adayım var ben en kucukleriyim en büyüğü zaten 15 yıldır gelinleriyim diye hava atıp sürekli laf çarpıtıyor sevgilimle bisey konussam gidip soruyor ne konuştunuz gibisinden yada benim ağzımdan laf almaya çalışıyor bende bilmeden ağzımdan kaçırınca gidip yine sevgilime söylüyor önce bana gel anlat niye demedin bana diye.(Daha bugün konuştum sinir etti) elimden geldiğince yüz göz olmuyorum zaten benden büyükler bisey de diyemiyorum. Desem de hemen (Ben BILE YENGESIYIM BISEY DEMİYORUM) diyor yani senin hıc bisey demeye hakkin yok anlamında diğeri zaten ondan manyakbisey olsa geçmiş olsun derim sağol bile demez umursamaz gibi tavırlar sanki ben yokmuşum gibi yani ben 19 yaşındayım onlar 30 yaşında neyin derdindeler anlamadım. "Biz seni almazsak üzülme, Kaynım şöyle kız isterim dedi seni mi bulmus" neler neler... Daha evli değilim çok nadir arar sorarım hatta zorda kalmadıkça hıc aramam ama ayıp olmasin diye işte. Bu arada kayınvalideyle hıc bi sorunum yok çok severim. Sevgilimde ayni şekilde bi problemimiz yok çok şükür ama gerçekten ya ben çok safım yada eltiler çok kurnaz ama ben onlar gibi lafım ağzımda değil işte napcam tecrübeleri olan ablalarım yazsın lütfen
Dert değil.. sadece ilk defa bu kadar birileri tarafından kiskanildigimi sürekli laf çarpıtmaya çalışılıyorum bu insanlara nasıl davranacağımı bilmiyorum sadece
Bu söylediklerine sessiz kalıyorsanız,lafınızı suratlarına vurmuyorsanız daha çok başınız ağırır benden söylemesi."Biz seni almazsak üzülme, Kaynım şöyle kız isterim dedi seni mi bulmus" neler neler...