- 8 Şubat 2019
- 21
- -1
- 26
-
- Konu Sahibi Canimsin45
En iyisi bir adım atılacakken hemen öncesinde tanısmak böyle hemen aileye girince sorunlar hep oluyor.
En büyük hatan evlenmeden bu denli içlerine girmen. tek tavsiyem mesafe koy
Son elti bükücü ! Diyesim geldi bir an Hahah muhattap olma bile yaşıtın dahi değiller neyin savaşı bu anlamıyorum eltileri
[/QUOTE
Son elti bükücü ne demekevet bende anlamıyorum saf salak gibi kalıyorum sonra da onlar kadar fena olamadım ilerde ezilmekten korkuyorum böyle insanlara nasıl davranılır kii
Dert değil.. sadece ilk defa bu kadar birileri tarafından kiskanildigimi sürekli laf çarpıtmaya çalışılıyorum bu insanlara nasıl davranacağımı bilmiyorum sadece19 yaşında elti derdi..
Ama nasıl işte ilk defa böyle insanlarla karşılaştım ne yapmam gerek.Oh 19 yaşında körpecik kızım de
Ezdirme canım kendini,aklını kullan...
Öyle oldu birazDavranmamak en güzeli arana şimdiden mesafe koy söyledikleri şeylerin de altında kalma bu elti savaşı öyle bişeyki pasifmi gördüler 3 ken 5 laf sokuyolar . Baştan ezicen yılanın başını aman o üzülür bu üzülür demiycen
Yeni dönem genç kızların, daha evlenmeden ortada fol yokken, kayinvalide, elti , görümce gibi dertlerinin olması beni benden alıyor. Ne diye sevgilinizin yengeleriyle konuşuyorsunuz?
Valla annen değil baban değil yaşça büyüklermiş eyvallahta onlarda büyüklüklerini bilip abla gibi davrancaklarına böyle yapmaları çok ergence geldi bana . Lafın altında kalma ilerde daha hiç laf esirgemezler sonraÖyle oldu birazsaygımdan yada ilklerin verdigi gerginlikten ağzımı açıp bisey diyemedim
Canim muhatap olma gercekten, sevgilinle yaşadigin zamanlarin tadini cikar. Gorusmek ve konuşmak zorunda deilsin. Sevgilin sana deger veriyorsa gerisi onemli degil. Daha evlenmemissin bile zaten bunlar icin erken.
Ki evlendiginde bile samimi olmak zorunda degilsin. Isteyen istedigini desin seni bilen bilir, anlayan anlar
Ağızlarına laf verme , onlar sizle ilgili hiçbir şeyi bilmek zorunda değil ,sevgilinle aranı iyi tut çocuğa yengen şöyle böyle gibisinden darlama ,az konuş görüşmek zorunda kaldığında ...Ama nasıl işte ilk defa böyle insanlarla karşılaştım ne yapmam gerek.