Nedir bu elti saçmalığı

Canimsin45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2019
21
-1
26
Daha evlenmeden eltilerin gazabına uğruyorum. Sevgilimle 2 yıldır konuşuyoruz evlilik düşünüyoruz allah nasip ederse. Ama asıl konum iki tane elti adayım var ben en kucukleriyim en büyüğü zaten 15 yıldır gelinleriyim diye hava atıp sürekli laf çarpıtıyor sevgilimle bisey konussam gidip soruyor ne konuştunuz gibisinden yada benim ağzımdan laf almaya çalışıyor bende bilmeden ağzımdan kaçırınca gidip yine sevgilime söylüyor önce bana gel anlat niye demedin bana diye.(Daha bugün konuştum sinir etti) elimden geldiğince yüz göz olmuyorum zaten benden büyükler bisey de diyemiyorum. Desem de hemen (Ben BILE YENGESIYIM BISEY DEMİYORUM) diyor yani senin hıc bisey demeye hakkin yok anlamında diğeri zaten ondan manyak bisey olsa geçmiş olsun derim sağol bile demez umursamaz gibi tavırlar sanki ben yokmuşum gibi yani ben 19 yaşındayım onlar 30 yaşında neyin derdindeler anlamadım. "Biz seni almazsak üzülme, Kaynım şöyle kız isterim dedi seni mi bulmus" neler neler... Daha evli değilim çok nadir arar sorarım hatta zorda kalmadıkça hıc aramam ama ayıp olmasin diye işte. Bu arada kayınvalideyle hıc bi sorunum yok çok severim. Sevgilimde ayni şekilde bi problemimiz yok çok şükür ama gerçekten ya ben çok safım yada eltiler çok kurnaz ama ben onlar gibi lafım ağzımda değil işte napcam tecrübeleri olan ablalarım yazsın lütfen

En iyisi bir adım atılacakken hemen öncesinde tanısmak böyle hemen aileye girince sorunlar hep oluyor.

Aniden oldu diyelim daha doğrusu onlar istemişler konuşmayı hem merak edip numaramı alıp görüşmek isteyen onlar tanıyınca da böle yaptılar.

Davranmamak en güzeli arana şimdiden mesafe koy söyledikleri şeylerin de altında kalma bu elti savaşı öyle bişeyki pasifmi gördüler 3 ken 5 laf sokuyolar . Baştan ezicen yılanın başını aman o üzülür bu üzülür demiycen

Öyle oldu birazsaygımdan yada ilklerin verdigi gerginlikten ağzımı açıp bisey diyemedim

Yeni dönem genç kızların, daha evlenmeden ortada fol yokken, kayinvalide, elti , görümce gibi dertlerinin olması beni benden alıyor. Ne diye sevgilinizin yengeleriyle konuşuyorsunuz?

Ne yasadigimi bilmediğin için böyle konuşuyosun mecburdum konuşmaya bende meraklı değilim artı zaten onlar kendileri buldu beni görüşüp konuşmak tanışmak istediler. Sizin de insanların ne yaşadığını bilip bilmeden konuşmanız beni benden alippp götürüyor ...

Canim muhatap olma gercekten, sevgilinle yaşadigin zamanlarin tadini cikar. Gorusmek ve konuşmak zorunda deilsin. Sevgilin sana deger veriyorsa gerisi onemli degil. Daha evlenmemissin bile zaten bunlar icin erken.

Ki evlendiginde bile samimi olmak zorunda degilsin. Isteyen istedigini desin seni bilen bilir, anlayan anlar

Öyle oldu birazsaygımdan yada ilklerin verdigi gerginlikten ağzımı açıp bisey diyemedim
Valla annen değil baban değil yaşça büyüklermiş eyvallahta onlarda büyüklüklerini bilip abla gibi davrancaklarına böyle yapmaları çok ergence geldi bana . Lafın altında kalma ilerde daha hiç laf esirgemezler sonra

Aynen öyle zaten bende elimden geldiğince görüşmüyorum aramıyorum sormuyorum ama bazen birşey oluyor arayıp bi geçmiş olsun demen gerekiyor.

Ama nasıl işte ilk defa böyle insanlarla karşılaştım ne yapmam gerek.
Ağızlarına laf verme , onlar sizle ilgili hiçbir şeyi bilmek zorunda değil ,sevgilinle aranı iyi tut çocuğa yengen şöyle böyle gibisinden darlama ,az konuş görüşmek zorunda kaldığında ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…