- 12 Kasım 2008
- 16.853
- 11.093
-
- Konu Sahibi Canimsin45
Daha evlenmeden eltilerin gazabına uğruyorum. Sevgilimle 2 yıldır konuşuyoruz evlilik düşünüyoruz allah nasip ederse. Ama asıl konum iki tane elti adayım var ben en kucukleriyim en büyüğü zaten 15 yıldır gelinleriyim diye hava atıp sürekli laf çarpıtıyor sevgilimle bisey konussam gidip soruyor ne konuştunuz gibisinden yada benim ağzımdan laf almaya çalışıyor bende bilmeden ağzımdan kaçırınca gidip yine sevgilime söylüyor önce bana gel anlat niye demedin bana diye.(Daha bugün konuştum sinir etti) elimden geldiğince yüz göz olmuyorum zaten benden büyükler bisey de diyemiyorum. Desem de hemen (Ben BILE YENGESIYIM BISEY DEMİYORUM) diyor yani senin hıc bisey demeye hakkin yok anlamında diğeri zaten ondan manyakbisey olsa geçmiş olsun derim sağol bile demez umursamaz gibi tavırlar sanki ben yokmuşum gibi yani ben 19 yaşındayım onlar 30 yaşında neyin derdindeler anlamadım. "Biz seni almazsak üzülme, Kaynım şöyle kız isterim dedi seni mi bulmus" neler neler... Daha evli değilim çok nadir arar sorarım hatta zorda kalmadıkça hıc aramam ama ayıp olmasin diye işte. Bu arada kayınvalideyle hıc bi sorunum yok çok severim. Sevgilimde ayni şekilde bi problemimiz yok çok şükür ama gerçekten ya ben çok safım yada eltiler çok kurnaz ama ben onlar gibi lafım ağzımda değil işte napcam tecrübeleri olan ablalarım yazsın lütfen
Muhattap olmayacaksın veya sevgiline durumu anlatacaksın, ayar verecek onlara. Böyle konuşmalarının sebebi sevgilinin yüzünden.Arkadaşlar cevaplayan herkese teşekkür ederim ama suna bi aciklik getiriyim ben 19 sevgilim 23 yaşında ve zaten 2 yıldır birlikteyiz ailesiyle yaklaşık 5-6 aydır tanışıyorum ve her dk her saniye konuşuyorum diye birşey yok ayda bir 2 ayda bir ama her konuştuğumuzda (zorda kalmadıkça hıc konuşmuyorum) bi laf sokmalar yani igneleyici kelimeler... Neyse okulla alakalı birşeyler söylemişsiniz ben zaten şuan hastanede bir doktorun yanında sekreterlik yapıyorum.. bunları söylememim amacı bende ne karşılık verebilirim bu gibi durumlarda diye sormakti yinede sagolun
iş güç meslek okul
bunlar ne alemde
Okul durumun nedir? 19 yaşında olduğun için merak ettim?
eltiyi neden aramak zorunda kalasın ki? o zorundalık nerden geliyor? elti kimki ayrıca? isterse 50 yaşında olsun o kim oluyor yani.Mecbur kaldım diyelim. Bende istemezdiminan elimden geldiğince mesafeliyim çok hemde ama illaki birşey oluyor aramak zorunda kalıyorum her aradığımda da laf sokuluyorum
kesinlikle. örneği burda. mesleğimi elime almadan evlendim pişmanlığını yaşıyorum. keşke önce okulumu bitirseydimHiç biri yok bence. Olsaydı yazardı..
Sevgilisi askerden gelmiş ya artık engel kalmamış. Askerlik en önemli engel tabi.
Eğitim falan gereksiz detaylar. 1 aya söz nişan gibi bir şey planlıyorlarmış..
Şimdi böyle dedik diye açıköğretim falan der. Kaç kadına yazdık bunu 'her şey zamanında sırasıyla olmalı sonra böyle kara kara düşünüyorsunuz' diye ama işte anlamayana davul zurna az..
Çok vuracak o kafasını duvarlara haberi yok..
Konu sahibi onlar senin eltin ve kayınvaliden değil. Erkek arkadaşının yengesi ve annesi oluyorlar.
Olaya bu şekilde bakarsan belki şu aşamada daha mesafeli durmayı başarabilirsin.
Son yazdığımı okumadın heralde yine yazayımHiç biri yok bence. Olsaydı yazardı..
Sevgilisi askerden gelmiş ya artık engel kalmamış. Askerlik en önemli engel tabi.
Eğitim falan gereksiz detaylar. 1 aya söz nişan gibi bir şey planlıyorlarmış..
Şimdi böyle dedik diye açıköğretim falan der. Kaç kadına yazdık bunu 'her şey zamanında sırasıyla olmalı sonra böyle kara kara düşünüyorsunuz' diye ama işte anlamayana davul zurna az..
Çok vuracak o kafasını duvarlara haberi yok..
Konu sahibi onlar senin eltin ve kayınvaliden değil. Erkek arkadaşının yengesi ve annesi oluyorlar.
Olaya bu şekilde bakarsan belki şu aşamada daha mesafeli durmayı başarabilirsin.
Son yazdığımı okumadın heralde yine yazayım
Arkadaşlar cevaplayan herkese teşekkür ederim ama suna bi aciklik getiriyim ben 19 sevgilim 23 yaşında ve zaten 2 yıldır birlikteyiz ailesiyle yaklaşık 5-6 aydır tanışıyorum ve her dk her saniye konuşuyorum diye birşey yok ayda bir 2 ayda bir ama her konuştuğumuzda (zorda kalmadıkça hıc konuşmuyorum) bi laf sokmalar yani igneleyici kelimeler... Neyse okulla alakalı birşeyler söylemişsiniz ben zaten şuan hastanede bir doktorun yanında sekreterlik yapıyorum.. bunları söylememim amacı bende ne karşılık verebilirim bu gibi durumlarda diye sormakti yinede sagolun