- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.201
- 40
- Konu Sahibi Canimsin45
kesinlikle. örneği burda. mesleğimi elime almadan evlendim pişmanlığını yaşıyorum. keşke önce okulumu bitirseydim
Yaşamadan anlaşılmıyor demek ki bu işler. Biz ne yazsak boş..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle. örneği burda. mesleğimi elime almadan evlendim pişmanlığını yaşıyorum. keşke önce okulumu bitirseydim
İllaki aramak zorunda kalacağın ne olabilir allah aşkına. Ararlarsa açma hastalık, doğum tebrik vs için de arama. Lafını ederlerse a duymadım görmedim telefonum bozuktu bilmem ne salla gitsin.Mecbur kaldım diyelim. Bende istemezdim inan elimden geldiğince mesafeliyim çok hemde ama illaki birşey oluyor aramak zorunda kalıyorum her aradığımda da laf sokuluyorum
Aniden oldu diyelim daha doğrusu onlar istemişler konuşmayı hem merak edip numaramı alıp görüşmek isteyen onlar tanıyınca da böle yaptılar.
çünkü evlenmeden önce para hesabın ortak bütçen olmuyor. hep canım cicim seni özledim aynı evde yaşayalım aynı sabahlara uyanalım vs vs.Yaşamadan anlaşılmıyor demek ki bu işler. Biz ne yazsak boş..