Neden yazmamıştır ?

Akışa bırakmayı öğrendiğimde, bu huylaırmı törpülemiştim, mantık dediğinizin altında hasar görme korkusu, garanticilik yatıyor. Ama duygular daha yüksek, daha coşkulu dur ki öyle de yaşanır

en iyisi herşeyi yazacaksın bir kağıda.fotokopiyle de çoğaltacaksın.bir adamla tanışır tanışmaz önüne atacaksın kağıdı ahan da ben buyum işine gelirse diye
KAMUOYUNA DUYURU
DELİ DOLU, HERKEZİN HAYRAN OLDUĞU, ENERJİK, TATLI, AŞIRI GÜZEL BİR KIZIM
ÇEVREMDE BENİMLE TANIŞMAK İSTEYEN ÇOK ERKEK VAR AMA ERKEK SİNEĞE BİLE YÜZ VERMEM
ZORUMDUR, EHH GÜLÜMÜ SEVEN DİKENİME KATLANIR KAPİŞŞŞ

FLÖRT KURALLARI

+18 KONULARA GİRMEK KESİNLİKLE YASAKTIR
ÇEVRİMİÇİ OLUP DA YAZMAMAK BANA GELMEZZZ
BOYUM X KİLOM Y İŞİNE GELİRSE !!!!!!111!!
BULUNCA HESABI ÖDEMEYEN ADAM DA NE BİLİMMM
MÜZİK ZEVKLERİMİZ ORTAK DEĞİLSE İKİLE
ROMANTİK KOMEDİ FİLMİ SEVMİYORSAN NAŞŞŞ
KARŞI CİNSTEN ARKADAŞ OLAMAZ GENİŞ DEĞİLİM
WHATSAPP MAVİ TİKİ KAPATİOSAN İŞKİLLENİRİM
WHATSAPP SON GÖRÜLMEN KAPALIYSA DURUP Bİ DÜŞÜNÜRÜM NEDEN DİEEE

İşbu flört kuralları belgesi 376745 kanun AHGSH maddesi TYEDG bendine dayalı olarak hazırlanıp Beyoğlu 2. noteri tarafından onaylanmış olup hatun kişisi tarafından ıslak imzalı ve kaşeli düzenlenmiştir. İşinize gelmesi halinde yazılı onayınızı ıslak imzalı ve kaşeli şekilde noter onayı da alarak adresime PTT yolu ile iletmeniz rica olunur.

Bu durumda ; evde çay davetinden kesinlikle uzak durun.

Adamla görüşmeye dönük en ufak bir hissiniz yoksa, mesajlarında ilginizi çeken en ufak bir şey yoksa , ayıp olmasın diye de görüşmeyin.

En başta yazışmadan bir çay/kahve/soda vs içerken tanışsaydınız , her şey çok daha basit olurdu.

Çok doğru bir tespit gerçekten. Teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz ve yorumunuz için.

@rply bu arada bunu sizin için yazmadım, ceycey'in lafı üzerine biraz gülelim diye yazdım, sizi düşünerek yaptığım bişey değil yani yanlış anlama olmaz umarım :)

Adamla görüşmeye dönük en ufak hissi olmaz olur mu ya olmasa bu konuyu açar miydi
İlk başta görüşmek istemiyordu şimdi de niye mesaj atmadı diye telaşlanmış istiyor istiyor:))

Konu sahibi görüşmek istiyor ama korkuyor böyle ikili ilişkilerde pek bulunmadığı için hem korku hem çekiniklik var.
Konu sahibicim evet resmiyetlik var normal hayatında da böylesin bence. Buraya yazdıklarından anlaşılıyor resmiyetin.
Soğuk ve istemediğini düşündüğü için olmayacak heralde diye kendini çekmiş olabilir( ki haklı bence de)
Mesajda soracağın şey büyük bir faktörse olabilir. Atıyorum sen dindarsındır ve evlenecegin kişinin de ateist vs olmasını İstemezsin bunu önden sorup ona göre buluşup buluşmama kararı alman mantıklı.
Ama incik cıncık şeyleri mesajda sorup görüşmemezlik yapma. Mesajda her şeyi anlayamazsin. Belki görür görmez bir hareketine mimigine jestine aşık olacaksın belki o seni mesajlarda çok soğuk bulurken canlı görünce peşini bırakmayacak gibi gibi

Biraz daha sıcak ol ve o mesajda soracağın şey ciddiyse olmazsa olmazısınsa sor olumlu yanıt alırsan görüş. Görüş ya ne olacak hayatına bir renk gelir hoşuna gider tecrübe olur. Bence sen de biraz heyecanlandın ki bu adam hakkında ikinci konu açışın
Hakkında hayırlısı olur inş

Is görüşmesi gibi ne bu boyle?
Ön mülakat yapmadan yuz yuze gorusseniz ne olacak ki? En kotu cay, kahve icmis olursunuz. Bunu milletler arasi gorusme protokolune cevirmeye ne gerek var?

Ya insan birisiyle tanışırken hiç heyecanlanmaz mı, hoşuna gitmişse hemen görüşmek istemez mi, cilveleşmez mi, flört etmez mi? Nasıl insanlarsınız, robot musunuz anlamadım ki. Böyle insani duygularınız yoksa niye bir ilişki kurmaya niyetleniyorsunuz?

Nasıl temel konularda anlaşmayı bekliyorsunuz ki? Bir insanla yeni tanıştığında zaten sorarsın neler yapmaktan hoşlanırsın, ilgi alanların ne, siyasi görüşün ne, ne tür kitaplar okursun filan gibi. Böyle basit şeyleri niye resmi protokole çevirdiğinizi hiç anlamadım.

@rply bu arada bunu sizin için yazmadım, ceycey'in lafı üzerine biraz gülelim diye yazdım, sizi düşünerek yaptığım bişey değil yani yanlış anlama olmaz umarım :)
Estağfurullah yanlış anlamadım, aksine çok başarılı buldum. Benim karşı tarafa yaklaşımım biraz da bu tarzda olmuş, yapılan yorumlardan anladığım kadarıyla.

Nezaketiniz ve anlayışınız için teşekkür ediyorum. Aslında karşılıklı olarak mecburiyetten gerçekleştirilen bir görüşme olmasını istemediğim için böyle hareket ettim. Evet normalde de mesafeli yaklaşırım tanımadığım insanlara, karşı cins ise yapım gereği daha çekingenim. Babamın iş arkadaşının oğlu olmadı daha da gerdi beni. Belki telefonda görüşüyorlardır ancak gelip gittiğimiz kişiler değiller. Mantığım ve korkularım benim rahat davranmama, samimi olmama izin vermiyor. Bu yaklaşımım doğru değil belki ama öyle ne yazık ki. Tavsiyeleriniz yorumunuz için çok teşekkür ediyorum tekrardan.

Is görüşmesi gibi ne bu boyle?
Ön mülakat yapmadan yuz yuze gorusseniz ne olacak ki? En kotu cay, kahve icmis olursunuz. Bunu milletler arasi gorusme protokolune cevirmeye ne gerek var?
Sanırım öyle oldu. Karşı tarafta bu intibayı oluşturduğuma emin oldum bu kadar kişi aynı şeyi söyleyince.

Haklısınız, ben biraz garantici ve tedbirli hareket eden biriyim sanırım. Yaklaşımım yanlış anlaşılmaya sebep olmuş olabilir. Karşımdaki kişiyi farkında olmadan germiş olabilirim. Galiba ben bu işleri beceremiyorum. Aracı olmak isteyen arkadaşlarım benim bu konuda çok çekingen olduğumu biliyorlar, etrafımdaki insanların olsun bir görüş, tavsiyeleri ve benim net olmamam bu noktaya getirdi.

Gerçekten karşı tarafa karşı nezaketsizlik yapmak istemezdim ama farkında olmadan bunu yapmışım yorumlardan anladığım kadarıyla. Teşekkür ediyorum yorumunuz için.

Sabaha doğru mesajlaşma meselesi sıkıntı. Bu cesareti verme kimseye. Daha ortada ilişki yok ve böyle yaparak çok hevesli görünüyorsun.

Sana yazmayabilir, doğrudan çay içmeyi planlamışlar gibi geliyor bana ki bu da emrivaki demek. Dikkatli ol.

Sevgili Rply, bence sen çok zarif ve nahif bi insansın, öyle bi enerji alıyorum, dilerim gönlünce olur her şey.

Içimden geldi
Çok teşekkür ediyorum yapıcı yaklaşımınızdan dolayı. Farkında olmadan karşımdaki kişiye nezaketsizlik etmişim sanırım, yapılan yorumların geneline baktığımda. Biraz duygusal konularda kaygılı bir yapım olduğu için duruma garantici yaklaşmak istedim herhalde. Bu tür ilişkilerde başarılı olamayacağım galiba. Güzel dileklerinizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Umarım herkes güzelliklerle karşılaşır.

Sanırım sahura kalktığı için sabaha doğru dönüş yapabildi mesajıma. O yüzden kısa ve geç bir konuşma oldu. Değerlendirmeniz ve tavsiyeniz için çok teşekkür ediyorum.

Babası çay içmeye geleceğiz deyince
Sizde böyle ciddi bir soru sorunca
İş ciddiye binecek diye düşünüp korkmuş gibime geldi.
Belki de öyledir. Hemen evlilik bahsini açmak yanlış değerlendiriliyor ancak nasıl biriyle, hangi değerler temelinde kurulmuş evlilik yapmak istediğini insanlar birbirinize net bir şekilde ifade edebilmeli diye düşünüyorum. Belki aynı fikirde değil karşı taraf, öyle olunca da boşu boşuna karşılıklı olarak mecburi görüşme yapılmasını istemedim. Zira benim için evlilik olmazsa olmaz değil. Beklentilerimiz, değerlerimiz bir noktada birleşmiyorsa bunu en baştan öğrenmek ona göre hareket etmek istedim. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…