Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ben de açıkçası karşı tarafa kendimi ifade edip ona göre mecburiyetten görüşmeye gelmek zorunda hissetmesin diye bir adım atayım dedim ama sanırım yanlış anlaşıldım.
Nasıl konular ki bunlar , zaten çok uç olmasanız bilirdinizAçıkçası çok umutlanmadım, karşı taraftan ilgi beklentim de yok. Sadece bazı temel konularda aynı şekilde düşünmüyorsak boş yere yüz yüze gelip de karşılıklı olarak zahmete girmiş olmayalım diye düşünüp böyle bir şey yazdım. Belki hitabım rahatsız edici olmuştur, belki de elektrik almamıştır. Ben de nötr durumdayım zaten. Yalnızca karşılıklı olarak birbirimize fikirlerimizi beyan edip öyle yüz yüze görüşme kararı alalım amacıyla yazdım. Kurduğum cümlelerden amacım yanlış anlaşılmış olabilir doğrudur.
arka masalarda otursak buluşmalarda filmlerdeki gibi olmaz mı?taktik verirdik kaş göz ederek
Açıkçası çok umutlanmadım, karşı taraftan ilgi beklentim de yok. Sadece bazı temel konularda aynı şekilde düşünmüyorsak boş yere yüz yüze gelip de karşılıklı olarak zahmete girmiş olmayalım diye düşünüp böyle bir şey yazdım. Belki hitabım rahatsız edici olmuştur, belki de elektrik almamıştır. Ben de nötr durumdayım zaten. Yalnızca karşılıklı olarak birbirimize fikirlerimizi beyan edip öyle yüz yüze görüşme kararı alalım amacıyla yazdım. Kurduğum cümlelerden amacım yanlış anlaşılmış olabilir doğrudur.
Evet doğru hatırlıyorsunuz. Yüz yüze görüşmeden önce şeffaf bir şekilde beklentilerimizi ve özelliklerimizi belirtip ona göre karşılıklı bir karar almayı öyle yüz yüze görüşme planlamayı düşünerek böyle bir talepte bulundum. Zoraki bir görüşme olmaması adına. Ama sanki zoraki bir görüşme zaten yaşanıyor da olabilir.
en iyisi herşeyi yazacaksın bir kağıda.fotokopiyle de çoğaltacaksın.bir adamla tanışır tanışmaz önüne atacaksın kağıdı ahan da ben buyum işine gelirse diyetanışma aşamasında en sevmediğim şey ne seversin ne sevmezsin nelerden hoşlanırsın muhabbetleri.
bunların akıştaki sohbet sırasında kendiliğinden ortaya çıkması lazım. biri bana seninki gibi yazsa asla dönüş mönüş yapmam hayırdır ya bu nasıl bir giriş
Estağfurullah, belki öyle anlaşılmış olabilirim ama inanın öyle değil.İlk konusunda ay ben nasıl söylerim istemediğimi havasındayken; bu konuda ise niye yazmadı ki, lütfen yazsın, bak üzülürüm modunda. İkisi çok ayrı uçlar, evet. Mesele ego bence, ilk başta istemediğim adam nasıl şimdi bana geri dönmez.
İnanın benim karşımdaki kişiye bu mesajı atmamın nedeni lamı cimi olmadan, çok şeffaf bir şekilde kendimi ifade edip bunun önüne geçmekti. Konuşma çoğunlukla benden kaynaklı resmî geçti ama yüz yüze görüşme aşamasına geçmeden önce kendimi net bir şekilde ifade edip aynı sonra kendi görüşünü alıp ona göre adım atılmasını sağlamaktı. Biraz karmaşık bir hal aldı benden kaynaklı durum. Normalde babam babasıyla konuşuyordur belki ancak evimize gelen, evlerine gittiğimiz kişiler değiller. Bu nedenle de ben temel konularda tamamen zıt düşüncelere sahipsek hiç böyle bir adım atılmasın görüşündeyim. Kendimi ifade etmekte sıkıntı yaşıyorum galiba.Babanızın iş arkadaşı ve eşi : normalde evde misafir ettiğiniz insanlar değillerse , eve gelmeleri durumu daha da garip bir hale sokacak.
İnanın benim karşımdaki kişiye bu mesajı atmamın nedeni lamı cimi olmadan, çok şeffaf bir şekilde kendimi ifade edip bunun önüne geçmekti. Konuşma çoğunlukla benden kaynaklı resmî geçti ama yüz yüze görüşme aşamasına geçmeden önce kendimi net bir şekilde ifade edip aynı sonra kendi görüşünü alıp ona göre adım atılmasını sağlamaktı. Biraz karmaşık bir hal aldı benden kaynaklı durum. Normalde babam babasıyla konuşuyordur belki ancak evimize gelen, evlerine gittiğimiz kişiler değiller. Bu nedenle de ben temel konularda tamamen zıt düşüncelere sahipsek hiç böyle bir adım atılmasın görüşündeyim. Kendimi ifade etmekte sıkıntı yaşıyorum galiba.
İnanın öyle değil aslında bu noktaya gelmesinin nedeni de benim kendimi doğru düzgün ifade edemeyişim diye düşünüyorum. Hemen evlilikten bahsetsek evlilik meraklısı gibi görüneceğiz, yok yavaştan alsak iki kanka mı yabancı mıyız muallakta kalacağız. Ben kendimi ifade edip karşı tarafa da buyum, hayattan evlilikten beklentim de budur. Sizin düşünceleriniz, karakter yapınız tamamen zıtlık barındırıyorsa hiç aileleri bir araya getirmeyelim düşüncesindeydim. Kaderdi bir insanım, olursa olur olmazsa da hayatımı yalnız ve mutlu bir şekilde geçirebilecek biriyim. Nasıl bir iletişim yolu izlemem gerektiğini kestiremediğim için ne anlayabildim ne de anlaşılabildim.Siz zaten evlenme taraftarı bir insan değilsiniz ki niye her şeyiniz bu kadar ciddi olmak zorunda ben olsam evlenmek zorunda kalacakmisim gibi hisseder iletişimi kesebilirdim. Yaklaşım şekliniz hadi iki kişi bir araya gelelim olumlu olursa iki aya yüzük takar sonra hemen evleniriz gibi
Belli değil henüz.Peki ailesi çay içmeye gelecek mi? İptal etmediler değil mi?
İnanın benim karşımdaki kişiye bu mesajı atmamın nedeni lamı cimi olmadan, çok şeffaf bir şekilde kendimi ifade edip bunun önüne geçmekti. Konuşma çoğunlukla benden kaynaklı resmî geçti ama yüz yüze görüşme aşamasına geçmeden önce kendimi net bir şekilde ifade edip aynı sonra kendi görüşünü alıp ona göre adım atılmasını sağlamaktı. Biraz karmaşık bir hal aldı benden kaynaklı durum. Normalde babam babasıyla konuşuyordur belki ancak evimize gelen, evlerine gittiğimiz kişiler değiller. Bu nedenle de ben temel konularda tamamen zıt düşüncelere sahipsek hiç böyle bir adım atılmasın görüşündeyim. Kendimi ifade etmekte sıkıntı yaşıyorum galiba.
Ne kadar naziksiniz, herkese çok teşekkür ediyorum görüşlerini paylaştığı için. Sizin yorumunuz benim hislerime ayna oldu resmen. Tamamen bu yönde hareket ettim ancak öyle de kimse birbirini anlayamıyor tabii ki. Kendimi kasmadan düşüncelerimi ifade etmeye çalışacağım. Sonrası da nasip kısmet.Kendinizce olayların gelişeceği yönü ve şekli hiç hasar almadan kontrol altına almaya çalışmışsınız anlıyorum ama zamana bırakıp yaşamak gerekiyor, önlemler almak tahminler yapmak değil bence.. anı yaşamaya bakın en azından şu andan itibaren... .
İçinizden geldiği gibi davranın..
Babam herhangi bir şekilde olur veya olmaz yanıtı vermemiş. Ben bahsettim ondan sonra evet arkadaşım aradı beni böyle böyle dedi. Kızım sen bilirsin ben karışmam, iyice düşün taşın şeklinde bir konuşma yaptı. Bana bıraktı tamamen.Babanız ne dedi size ? Birden bire bu çay içmeye gelme isteğiyle alakalı düşüncesi nedir ?
Niyet oğullarını sizinle tanıştırmaksa ; babanız bu tür durumlardan hoşlanmadığını ve istemediğini belirtip kibarca reddedebilir.
Siz 30 , adam 32 yaşında. İkiniz de iş güç sahibi insanlarsınız. Aracıya ihtiyacınız yok ki ; adamla görüşmek isterseniz görüşür , istemezseniz görüşmezsiniz.