• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden yazmamıştır ?

Siz daha birbirinizi tanımıyorsunuz ki ailece gelip çay içme olayları için çok erken buldum ben. Ee hadi aileler anlaştı diyelim ya siz tanıdıkça birbirinizden hoşlanmazsanız? Zaten çocuk sizden hoşlanmamış gibi duruyor.

Bir de siz daha önce hiç yüz yüze görüşmediniz mi bu kişiyle onu anlamadım?
Hayır daha önce yüz yüze görüşmediğim biri kendisi.

Siz zaten görüşmek istemiyorsunuz hatta bu adam benden hoşlanırsa nasıl reddedecegim diye düşünüp duruyordunuz sanki durum tam tersi olmuş gibi siz abayi yakacaksiniz gibi geldi . Birde ilişkiler konusunda çok tecrübesizsiniz sanırım bu şekilde konuşmaya belki adam cekinmistir sanki cv si uygunsa evleneceksiniz gibi

Hayır daha önce yüz yüze görüşmediğim biri kendisi.

Yüz yüze görmediğiniz biri için sana sorularım var tarzı girişler yapmak, ailecek çay içme durumları, whatsapp son görülme takibi bana pek mantıklı gelmedi.

Bence buradan duygusal bir ilişki çıkmaz, taş çatlasa zoraki bir evlilik olabilir ancak.

Çok ısmarlama gelişmiş olaylar. Belki adamın ciddi işlere niyeti yok henüz. Ailesi bir işgüzarlık etmiştir, o da iki görüşürüm beğenmedim, anlaşamadık der kurtulurum diye düşünmüştür. Hani hem ailesini kırmamış olacak hem de kendi üzülmeyecek. Temiz iş valla. E haliyle durum böyleyse hayatının odak noktası siz değilsinizdir. O yüzden o uygulamaya beş kere de girer, on kere de ama yine de size hemen dönmeyebilir. Keyfi ne zaman isterse yazar yani.
Size tavsiyem ilişkilerinize böyle başlamayın. Flört bile yokken ortada çok umutlanıp da uygulamaya kaç kere girdiğini vs. hesap etmeyin. Fazla beklenti insanı üzer, çok kırılırsınız. Bir salın bence.
Açıkçası çok umutlanmadım, karşı taraftan ilgi beklentim de yok. Sadece bazı temel konularda aynı şekilde düşünmüyorsak boş yere yüz yüze gelip de karşılıklı olarak zahmete girmiş olmayalım diye düşünüp böyle bir şey yazdım. Belki hitabım rahatsız edici olmuştur, belki de elektrik almamıştır. Ben de nötr durumdayım zaten. Yalnızca karşılıklı olarak birbirimize fikirlerimizi beyan edip öyle yüz yüze görüşme kararı alalım amacıyla yazdım. Kurduğum cümlelerden amacım yanlış anlaşılmış olabilir doğrudur.

Böyle soruları gördükçe nasıl bi evlilik yapmışım diye kendimi sorguluyorum, yani herkesin beklentisi en iyisi en güzeli filandır kimse iş güç yapmam çoraplarımı bile sen toplayacaksın demez ama bakınız evliliklerin yüzde 80nde o çoraplar abuk sabuk bi yerden çıkmıştır ya da çok iyi saklanmıştır kadın henüz görememiştir 😁

Ben olsam bol bol yüz yüze görüşmeye çalışırım, aniden parlıyor mu, miss gibi kokuyor mu, cebinde akrep mi var, görüşme bitiminde güzergahı üstündeyse eve bırakıyor mu ya da eve nasıl gittiğimle ilgileniyor mu bunlara bakarım , evlilikten beklentim dürüstlük, sadakat ilgi vs safsatalarına hiiiççççç girmem 😁🥳

Konuşmanızın içeriği ve karşıdaki kişinin karakterini bilmeden yorum yapmam doğru olmayabilir. Daha önceki mesafeli duruşunuzdan sonra, birden çok çabuk cana yakın/istekli bir kişiliğe bürünmeyin bence. Yoksa tutarsız/dengesiz olduğunuz düşünülebilir. Yani şunu demek istiyorum çok samimi bir mesaj atmayın hemen. Belki de bir üyenin dediği gibi hoşlanmamıştır ve görüşmek istemiyor olabilir.

Yüz yüze görmediğiniz biri için sana sorularım var tarzı girişler yapmak, ailecek çay içme durumları, whatsapp son görülme takibi bana pek mantıklı gelmedi.

Bence buradan duygusal bir ilişki çıkmaz, taş çatlasa zoraki bir evlilik olabilir ancak.
+1
Yani yüz yüze görüşmediğin adamla ailece çay içmek aşırı saçma. Görücü usulü gibi olmuş böyle, baştan kesim keserler bizim buralarda. Herkes kuralları kriterleri bam bam söyler. Karşı taraf da kabul ederse evlenirler. Ama aşk maşk hak getire tabi.
Ah ah saçma sapan flörtlerin kraliçesi olarak bu flört girişimine 10 üzerinden 2 verebilirim ancak, o da konu sahibinin minnoşluğuna. Ayol daha herifle yeni tanışmışsın, iki sırıtacaksın, şirinlikler, hafiften yazmalar yanlamalar... Tatlı tatlı konuşacaksın, ısınacaksınız birbirinize şöyle. Sana sorularım var yiğidim, gel bakalım boyunun ölçüsünü alalım bir dersen kaçar tabi. :KK53:

Açıkçası çok umutlanmadım, karşı taraftan ilgi beklentim de yok. Sadece bazı temel konularda aynı şekilde düşünmüyorsak boş yere yüz yüze gelip de karşılıklı olarak zahmete girmiş olmayalım diye düşünüp böyle bir şey yazdım. Belki hitabım rahatsız edici olmuştur, belki de elektrik almamıştır. Ben de nötr durumdayım zaten. Yalnızca karşılıklı olarak birbirimize fikirlerimizi beyan edip öyle yüz yüze görüşme kararı alalım amacıyla yazdım. Kurduğum cümlelerden amacım yanlış anlaşılmış olabilir doğrudur.
Hitabınız aşırı yanlış. Heyecanlı, tatlı bir flört girişimi olmamış. Soğuk görünmüşsünüz adama, o da muhtemelen uzaklaşmış.
Ayrıca biriyle görüşmek niye boşuna olsun ki ya? Hiçbir yazışma yüz yüze görüşmenin yerini tutamaz. Ne kaybedersiniz ki ayrıca? Çok keskin yargılarınız var bence, yumuşatın onları.

Valla öyle olmuş. Toparlamak istiyorsan şirinlik yap biraz.
Şirin de değilim ki nasıl yapacağımı bilemiyorum. 😂 Belki karşı taraf da elektrik alamamıştır, çok fazla darlamış olmayı da istemem. İlk iki gün kendisi iletişimi başlatmıştı. Daha sonraki günler ben mesafeli yaklaştığımı düşünüp konuşmayı başlatmıştım. Nötr durumdayım şu an, belki kendisi elektrik alamamıştır bunu açıkça ifade edip sonrasında zoraki bir yüz yüze görüşmeye maruz kalmamasını temenni ederdim. Bakalım bugün pek müsait olmadı ya da iletişim kurmak istemedi demek ki.

Yazdıklarınız bana çok garip geldi. Zamanla bir insanı konuşarak tanır görüşürsünüz. Sizin tavrınız çok resmî. Hayır bir de bazı temel konularda aynı düşünmüyorsak boş yere zahmete girip yüz yüze görüşmeyelim demişsiniz de bir insanla oturup bir bardak çay-kahve içmek neden zahmet olsun ki? Biri bana seni mülakata alacağım eğer geçersen yüz yüze görüşme hakkı kazanacaksın derse ki sizin yaptığınız bu oluyor acayip soğurdum. Belki müsait olamadı belki görüşmek istemiyor ama daha sabah konuşmuşsunuz biraz akışına bırakın

Siz geçen gün görüşüp görüşmeme konusunda kararsızdınız istemiyordunuz. O adam mı bu?
Evet doğru hatırlıyorsunuz. Yüz yüze görüşmeden önce şeffaf bir şekilde beklentilerimizi ve özelliklerimizi belirtip ona göre karşılıklı bir karar almayı öyle yüz yüze görüşme planlamayı düşünerek böyle bir talepte bulundum. Zoraki bir görüşme olmaması adına. Ama sanki zoraki bir görüşme zaten yaşanıyor da olabilir. 😂

Evet doğru hatırlıyorsunuz. Yüz yüze görüşmeden önce şeffaf bir şekilde beklentilerimizi ve özelliklerimizi belirtip ona göre karşılıklı bir karar almayı öyle yüz yüze görüşme planlamayı düşünerek böyle bir talepte bulundum. Zoraki bir görüşme olmaması adına. Ama sanki zoraki bir görüşme zaten yaşanıyor da olabilir. 😂
bana bakkk adammm sen zorla mı konuşuyorsun yazışıyorsun benle vaktim değerli çabbukkk itiraf et de eleyeyimmm seni hemen yazabilsek keşke:KK53:

Şirin de değilim ki nasıl yapacağımı bilemiyorum. 😂 Belki karşı taraf da elektrik alamamıştır, çok fazla darlamış olmayı da istemem. İlk iki gün kendisi iletişimi başlatmıştı. Daha sonraki günler ben mesafeli yaklaştığımı düşünüp konuşmayı başlatmıştım. Nötr durumdayım şu an, belki kendisi elektrik alamamıştır bunu açıkça ifade edip sonrasında zoraki bir yüz yüze görüşmeye maruz kalmamasını temenni ederdim. Bakalım bugün pek müsait olmadı ya da iletişim kurmak istemedi demek ki.
Yüz yüze görüşmeden sadece mesajlaşarak nasıl elektrik alabilirsiniz birbirinizden?
Ailesi çay içmeye gelmek istediğine göre yakın yerlerdesiniz. Mesajlaşarak vakit geçirmek yerine görüsseydiniz keşke.
Sonrasına ona göre bakarsınız karşılıklı olarak.

Güzel kardeşim görmediğin insandan ne elektriği alıp vereceksin ki zaten. Whatsapp’ten iletilen bişey değil o.

Bir de yüzyüze görüşme konusunda neden bu kadar kasıyorsun? Alt tarafı oturup bir kahve içeceksin ya da yemek yiyeceksin. Bunu yapmak için karşıdaki insanın belli şartları sağlaması gerekmiyor. Olaya bakış açın da çıkış noktan da yanlış. Yolu yöntemi bu değil bu işlerin.

Back