Arkadaşlarım vesilesiyle biriyle tanıştım. Bu kişi aynı babamın iş arkadaşının oğlu imiş, bunu sonradan öğrendik, arkadaşlarımın bana kendisinin ismini söylediği günün akşamı babası da babamı arayıp bir çayınızı içmeye gelmek istiyoruz demiş. Şu an sadece mesajlaşıyoruz. Yüz yüze görüşme için bayram sonrasını planladık. Bir hafta oldu tanışalı, çok verimli konuşmalarımız olmadı neyden hoşlanıp hoşlanmadığımız hakkında yüzeysel bahsettik. Sabaha doğru bir mesajlaşma geçti aramızda, ben kendisine mesajlaşmak için müsait olduğunda bana bilgi vermesini, bazı sorularım ve ifade etmek istediğim bazı şeyler olduğunu, birbirimize dair temel bazı konularda fikir edinip ona göre yüz yüze görüşme kararı alırız şeklinde mesaj attım. Kendisi tabii haber veririm şeklinde cevap attı. Gün içerisinde birkaç kez mesajlaşma uygulamasına giriş yaptığını görüyorum son görülmeden ancak bana henüz müsait olduğuna dair bir mesaj atmadı. Acaba müsait mi değil yoksa görüşmek mi istemiyor nasıl anlayabilirim? Görüşmeyi ilk başlatan kendisiydi sonrasında iki kez kendisi başlattıysa, iki kez de ben başlatmışımdır. Benim için olmazsa olmaz bir şey değil evlilik. Herhangi bir hoşlantı durumum da yok henüz. Sadece temel birkaç konuda görüş edinip öyle görüşme kararı almak istiyorum. Karşı taraf iletişim kurmak istemiyor mu acaba diye düşünmeye başladım, görüş önerilerinize ihtiyacım var nasıl hareket etmeliyim?